Şimdi Ara

d_a_y_w_aL_ker bu ac tolls da keylogger war naptıgını sanıosun senn !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler alla askına su resme bakın programı ındırdım we bılgısayarımdakı antı keylogger ı calıstırdım kac kısı ındırdı bunu bende dahıl bılmıorum forum yonetıcılerı buna el koysun !! olm kac kısı ındırdı bunu bu ne sımdı elıne ne geccek bu olaydan sonra bı kısı bıle banlanırsa sorumlu bellı http://img480.imageshack.us/img480/3087/keylogger8ir.jpg

• zuahahahahah
    senin mantıgına gore microsoft ile k2 de sana trojan sokmus
  • sa gercekten simdi varmi yokmu meraklandim
  • Actool kalvye tuşlarını kullandığı için uyarı gelmiş olabilir.Keylogger fln yok yani.
  • ÖNCE ŞURAYI OKU:http://forum.donanimhaber.com/m_7117152/tm.htm

birisi şuna neyin ne olduğunu öğretsin, forumda kimse istediği bilgiye ulaşamıyo zaten. Ben TheDaywalkeR insanlara yardım etmek suçundan uzaklaştırıldım forumdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDaywalkeR2 -- 16 Mayıs 2006; 22:08:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDaywalkeR2

birisi şuna neyin ne olduğunu öğretsin, forumda kimse istediği bilgiye ulaşamıyo zaten. Ben TheDaywalkeR insanlara yardım etmek suçundan uzaklaştırıldım forumdan.

msn yollarmısın pm den senın bılgılerıne ıhtıyacım var
  • walla bilgisayari kullanmasini bilmiyorsaniz o ayri :DDD

bu ac tool otomatik tus basma gibi vb olaylari yapabildigi icin bunda o uyariyi alman gayet normal hic bi terlik yok bilgisayardan cok iyi deil biraz anlayan bunu anlar :)
  • ADAMLARA İYİLİKDE YARAMIYO BİZDE KULLANIOZ HERALDE O PROGRAMI ADAMIN İŞİ GÜCÜ YOK SENİN ŞİFRENLEMİ UĞRAŞACAK!?MADEM ŞÜPELENİYORSUN NEDEN İNDİRDİN KARDEŞİM SANA İNDİR DİYE ZORLAYANMI OLDU KENDİN İNDİRDİN TheDaywalkeR ARKADAŞIMIZ SADECE YARDIM AMAÇLI BİLGİLERİNİ FORUMA SUNDU !!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.