Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (502. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.943
Cevap
35
Favori
1.724.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önceki sayfalardan okuduğum kadarıyla bagaj kapağını içeriye aldırıyorsun da bunu dert etme bagajın kapağını açma ihtiyacı duyan o kapağın yanına gidecektir değil mi;_? gitmişken başparmağını da oraya bastırıversin ne olcak yani :) içeriden açmak önemli değil içeriden kapatabiliyor musun ? sen ona bak :) böyle şeyleri dert etme uzun lafın kısası bu.madem lpg li alacaktın doğuştan lpg li alsaydın ya.sanırım garantiyi bozarlar şimdi. ama yaptığın km azsa değmez ya da hemen fikrini değiştir yarın bayiye git ve doğuştan lpg li iste.
  • yeni araç alan arkadaşa hayırlı olsun
    plaka ve ruhsat işlemleri en az 2 iş günü sürüyor, aracınız bayiye gelmedıgını söylüyorsunuz o konuda sıkı savunma uygulayınız derim.
    lastik markasına bende bakmiştım sanırım romanya malı bir ürün ama hatırlayamadın tekrar bakıp yazarım
    lastık ölçüleri ise.185/65 R15

''aracım 670 km oldu çok çok memnunum dostlar, 30bın devırı aşmıyorum ve 5 viteste 125 km süratte gidiyor''

birde aklıma takılan bir mevzu var
    aracı teslım alırken bayı ılk bakımını 15binkm ve 1 yılda demiştı
    hanı bazıla sıfır araç alanlar 1bin km tekrar servise gidiyormu kontrol için
    loganda bu yok sanırım özellikle aracı teslım alırken sordum ama dedıgım gıbı servis süreleri
    sizce nasıl davranmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 2 Ocak 2011; 11:50:39 >
  • kardeş ben logan ambiance ı yani konfort paketi ( abs yok bunlarda ) 19 000 e aldım ... pazarlık filan yapmadan ve alırkende hiç alma maksatlı gitmemiştim ... bir arkadaşın opeli vardı onunla aslında el sıışmıştık ( 2006 opel twinport ) sonradan 2006 arabaya vereceğim parayı 2011 e veririm fikri doğdu bende ... deddiğim gibi inşaalah ALLAH utandırmaz ... Bu arada ALLAH sanada hayırlı olsun klardeş ... ALLAH utandırmasın . bu arada benim ilk 0 arabam bu olacak .. daha önce bi focus ghia vardı ... bazı forumlarda bana at eşek muhabbeti yaptıklarını gördüm canım sıkılmıştı ... geçen gün acaba iptal mi ettirsem diye düşünmedim değil ama bakalım ne olacak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackline29

hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız günlerde kullanmanı dilerim ben de senin gibi aracını sipariş etmiş parasını ödemiş ama ocak mtv dolayısıyla bekleyenlerdenim.bu arada benim aracım henüz bayiye bile gelemedi ya o da ayrı mesele.kaç tl ye aldın acaba ?

kardeş ben logan ambiance ı yani konfort paketi ( abs yok bunlarda ) 19 000 e aldım ... pazarlık filan yapmadan ve alırkende hiç alma maksatlı gitmemiştim ... bir arkadaşın opeli vardı onunla aslında el sıışmıştık ( 2006 opel twinport ) sonradan 2006 arabaya vereceğim parayı 2011 e veririm fikri doğdu bende ... deddiğim gibi inşaalah ALLAH utandırmaz ... Bu arada ALLAH sanada hayırlı olsun klardeş ... ALLAH utandırmasın . bu arada benim ilk 0 arabam bu olacak .. daha önce bi focus ghia vardı ... bazı forumlarda bana at eşek muhabbeti yaptıklarını gördüm canım sıkılmıştı ... geçen gün acaba iptal mi ettirsem diye düşünmedim değil ama bakalım ne olacak .

• quote:

Orijinalden alıntı: yigid01

quote:

hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız günlerde kullanmanı dilerim ben de senin gibi aracını sipariş etmiş parasını ödemiş ama ocak mtv dolayısıyla bekleyenlerdenim.bu arada benim aracım henüz bayiye bile gelemedi ya o da ayrı mesele.kaç tl ye aldın acaba ?

kardeş ben logan ambiance ı yani konfort paketi ( abs yok bunlarda ) 19 000 e aldım ... pazarlık filan yapmadan ve alırkende hiç alma maksatlı gitmemiştim ... bir arkadaşın opeli vardı onunla aslında el sıışmıştık ( 2006 opel twinport ) sonradan 2006 arabaya vereceğim parayı 2011 e veririm fikri doğdu bende ... deddiğim gibi inşaalah ALLAH utandırmaz ... Bu arada ALLAH sanada hayırlı olsun klardeş ... ALLAH utandırmasın . bu arada benim ilk 0 arabam bu olacak .. daha önce bi focus ghia vardı ... bazı forumlarda bana at eşek muhabbeti yaptıklarını gördüm canım sıkılmıştı ... geçen gün acaba iptal mi ettirsem diye düşünmedim değil ama bakalım ne olacak .

kardeş o demiş bu demişe bakma sıfır-sıfırdı hayırlı ugurlu olsun memnun kalıcagından eminim.
    bende aracı alırken eraya,aeoya baktım ama logan dizelde karar kıldım çok çok menunum.

• yiğit bey aklına bir şey takılmasın al bin kazasız belasız.senin aracından benim dayı oğlunda var benzinde de fazla yakmıyor yani şu anda uzun yolda 250 bin civarıdır tabi kullanıma bağlı ama şunu da söyleyeyim focusta bulduğun yol tutuş ve konforu bunda bekleme bak sen de söylüyorsun 2011 sıfır araba biniyorsun ve belki logan sayesinde sıfır araba biniyorsun benimde ilk sıfır aracım olacak logan sayesinde.ben aracı geçen bulunduğum ilde bir arkadaş (geçen ay almışve benden 2000 tl fazlasına) neyse kullandım inan çok ferah içi inanılmaz geniş sen de inanamayacaksın ve yükseklik hissi veriyor sanki caddy kullanıyormuş gibi.(ben caddy biniyordum daha önce)
    Şimdi bu anlayış meselesi.Ben caddy den inip buna bineceğim.bir arkadaş torostan inip buna binecek sen focustan.tabiki üçümüz de farklı hissedeceğiz bu gayet normal.(sakın yanlış anlaşılmasın amacım küçümsemek falan değil.) ve sonuçta burada üçümüzde logan da birleştik ama şu da var önceki yaşantılarımız bize ilk izlenimde farklılık yaratır. zamanla sanki ilk günden beri logan kullanıyormuşuz gibi olacağız.
    Bir de şu var logan almak cesaret işi.Çünkü inanın mesai arkadaşlarımdan babama amcama kadar herkes sakın alma napacan at arabası logan alacağına git ikinci el megan dizel al dediler.dediler de dediler.eğer onlara kulak verirsen huzur kalmıyor ama ben resmen tüm çevreme meydan okuyarak gittim aldım.şimdi tabi pişmiş aşa su katmamak için herkesin sesi kesildi hayırlı olsun güle güle bin faslı başladı. o yüzden alma süreci biraz meşakkatli oluyor.

• mnr 980 : lastiklerin markası kormoran olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

Orijinalden alıntı: yigid01

quote:

kardeş o demiş bu demişe bakma sıfır-sıfırdı hayırlı ugurlu olsun memnun kalıcagından eminim.
    bende aracı alırken eraya,aeoya baktım ama logan dizelde karar kıldım çok çok menunum.

eyvallah abi, TEŞEKKÜRLER ...

• quote:

Bir de şu var logan almak cesaret işi.Çünkü inanın mesai arkadaşlarımdan babama amcama kadar herkes sakın alma napacan at arabası logan alacağına git ikinci el megan dizel al dediler.dediler de dediler.eğer onlara kulak verirsen huzur kalmıyor ama ben resmen tüm çevreme meydan okuyarak gittim aldım.şimdi tabi pişmiş aşa su katmamak için herkesin sesi kesildi hayırlı olsun güle güle bin faslı başladı. o yüzden alma süreci biraz meşakkatli oluyor.

Evet haklısın kardeş ... aynı şeyler bana da oldu ... bir çok arkadaşım caydırmak için çabaladı ama nafile ... bu arada bu foruma da teşekkürlerimi bir borç bilirim ...
  • yiğit kardeş aracının parasını ödedin mi ve sipariş ettin mi bir de aracın bayiye geldi mi ya da ellerinde mi vardı?_
  • quote:

mnr 980 : lastiklerin markası kormoran olabilir mi ?

öyle birşeydi ama emin degilim şu an camdan bakıyorum kapının önünde ama markasını göremiyorum
    ögrenince yazıcam
  • quote:

yiğit kardeş aracının parasını ödedin mi ve sipariş ettin mi bir de aracın bayiye geldi mi ya da ellerinde mi vardı?_

aracın parasını zaten peşin olarak ödedim dostum ... araç gelmeyecek ellerinde varmış ben reno mais bölge bayiisnden almıştım .nasip olursa işte bu hafta alacağım ... ama benim gibi çok insan olduğu için biraz zaman alabilir aracı teslim etmeleri .
  • peki yiğit kardeş sana herhangi bir fatura verdiler mi.yoksa yalnızca makbuz mu verdiler ya da ön satış sözleşmesi imzaladın mı?.şimdi bunları şundan soruyorum.bana marka model renk yazan bir sipariş formu verdiler bir de verdiğim paraya istinaden bir makbuz verdiler.endişem şimdi bu araç geldiği zaman fiyatlarla oynama yapıp bana sıkıntı yaşatmaları.
  • quote:

peki yiğit kardeş sana herhangi bir fatura verdiler mi.yoksa yalnızca makbuz mu verdiler ya da ön satış sözleşmesi imzaladın mı?.şimdi bunları şundan soruyorum.bana marka model renk yazan bir sipariş formu verdiler bir de verdiğim paraya istinaden bir makbuz verdiler.endişem şimdi bu araç geldiği zaman fiyatlarla oynama yapıp bana sıkıntı yaşatmaları.

dostum inanmayacaksın ama bana onu bile vermediler ne bi imza attım ne bi şey yaptın ifahen anlaştık işte ... sadece parayı yatırdım sonrasını biz haledeceğiz dediler galiba arabanın vergisini filan yatırdılar ... baka klıma kurt düştü yarın arayayım şunları .
  • arkadaşlar bayi aracın tüm bedelini almadan işlem yapmaz ve fatura kesmez.
  • yiğit kardeş şimdi sen parayı bankadan yatırdıysan elindeki dekont makbuz yerine geçer zaten ama parayı elden verdiysen bilemem.bana bayi makbuz kesti ben 19500 peşin verdim vergilerini yatırcaz dediler verdiğim para yeterliymiş.4500 kaldı onu da aracı teslim aldığım gün verecem.istesem onu da verirdim de en azından dedim benimde elimde ufak bi koz olsun.benim aracım gelmedi sorun o.aradım bu akşam satış temsilcisini bana dedikleri hocam işte ben genel merkezi aradım sistem kilitlenmiş o yüzden aracın sevkiyatı hakkında bilgi alamıyorlarmış ama sipariş girdikleri için en geç çarşambaya gelirmiş bir de bana diyorlar ki araç gelmeden plakayı ruhsatı çıkarıcaz biz senin için rahat olsun :) ki ben siparişi 21 aralıkta verdim parayla birlikte.hesapta mtv den yırtacaktık ama zaten aracı yılbaşından önce getiremiyorlar.21 inde sipariş verirken en geç 1 haftaya geliyordu hesapta.sonra bu hafta sonu dediler şimdi de çarşamba diyorlar.ne bileyim endişeli bir bekleyiş içindeyim.aklıma 40 türlü şey geliyor.acaba aracım tırda kaza mı yaptı. servise alıp yapıyorlar da bana gelmedi mi diyorlar.kazalı aracı yapıp bana mı verecekler.işte paranoyaya bağladım resmen.

• hocam hiç takma kafanı yıl sonu oluyo böyle bende 14 ocak ta peşinatı vermiştim ama aracı 6 martta ancak alabildik
    bu arada yol bilgisayarında anlık tüketim varmıydı.
    birde lastikler gerçekten hala kormoranmı. çünkü 2007 de goodyear gt3 takmışlardı
    öyleyse acilen değişmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepis

hocam hiç takma kafanı yıl sonu oluyo böyle bende 14 ocak ta peşinatı vermiştim ama aracı 6 martta ancak alabildik
    bu arada yol bilgisayarında anlık tüketim varmıydı.
    birde lastikler gerçekten hala kormoranmı. çünkü 2007 de goodyear gt3 takmışlardı
    öyleyse acilen değişmesi lazım

tekrar yazıyorum bayi paranın tamamını almadan aracın faturasın kesinlikle kesmez.
    ben aralık 15 te bayının hesabına parayı yatırdım faturayı kesip aracı 2 iş gününde teslim aldım(ankara neziroğlu)

lastik hususunda ne gibi bir sıkıntı var?

hatta fatura kesildikten sonra sisteme bilgilerımız girdikten sonra reno müşteri hizmetlerinden aranıyorsunuz
    bayi hakkında sorular soruyorlar
    sizınle ılgılendılermı, test sürüşü talebinde bulunuldumu vb. sorular soruyorlar
    sizin fatura kesılmış olsaydı aranıldınız demekki kesilmemiş halen faturanız
    ama mereklanmanmamak lazım koskoca firma kata-kule yapacak halı yok
    birde parayı bankaya yatırırken not yazdırın
    2011 dacia logan blacline(p.gri) alımı için yatan ücret vb. gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 2 Ocak 2011; 23:28:33 >

• lastik konusundaki sıkıntı şu.forumda okuduğum kadarıyla eğer lastikler hala kormoransa çok dandik içeri ses veren yol tutuş kabiliyeti zayıf ve ancak 20-25 bin km civarı giden bir lastik olduğudur.o yüzden sordum zaten.bana firma continental olur diye söyledi ben de emin olmak için size sordum sayın mnr 980.

şimdi fatura kesmek zorundalar çünkü yeni yıl itibariyle fatura kesilmediyse kdv ve ötv sini yüzde 7.7 zamlı ödeyecek ki bu da nerdeyse 1000 lira gibi bir tutar eder.bu da bayinin cebinden çıkar.çünkü ben yılbaşından önce sipariş vermişim ve fiyatı sabitlemişim kalkıp da bana bunu diyemezler çünkü benim imzaladığım sipariş formunda rengi marka model blackkline 1.5 dci olduğu ve aracın anahtar teslim fiyatı 25650 indirim 1650 alacak 24000 yazıyordu.bu forma karşılıklı imza attık.ancak 19500 çıkar dedim gerisini aracı alınca dedim önce olmaz yılbaşından önce vermeniz gerekir falan ben de dedim daha araç bayiye gelmemiş görmediğim arabanın bütün parasını vermem dedim de olsun neyse anahtarı alınca verirsin dediler.hatta bana faturanın bir örneğini bana verebileceklerini bile söylediler de benim bayiye gitme fırsatım olmadı. ama bu aranma husus olmadı açıkçası. adamlar sistem kilitli diyor nakliyedeki aracı göremiyorlar yıl sonu diye beni mi aricaklar :))

• anlık yakıt tüketimi maalesef yok.olsa iyi olurdu benim yol bilgisayarında sevdiğim bir özellikti.belki alakasız olacak ama dert etmeyelim 2011 chevrolet captiva 4x4 te bile yok dikkat ettim :) sonuçta 76500 tl lik araç.
  • 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.