Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (501. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.943
Cevap
35
Favori
1.724.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık bu forumda paylaşım yapmıyorum, arabasını göklere çıkararak, altındaki tenekeyi yücelten kişilerle münakaşaya girmek istemiyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:35:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Şimdilik o verilere fazla bağlı kalmayın. Aracınız yeni, biraz fazla yakıyordur. Yakıt hesaplamalarınızı tam depo doldurup, harcadığınız yakıt üzerinden yaparak daha sağlıklı bilgi elde edersiniz.

pek güvenmeyın dıyorsunuz
    sizin ölçümlerınızde yanılgı payı % kaç?
  • Artık bu forumda paylaşım yapmıyorum, arabasını göklere çıkararak, altındaki tenekeyi yücelten kişilerle münakaşaya girmek istemiyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:35:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

arkadaşlar loganların koltuk kalitesi nasıl. ? uzun yolculuklarda bel ağrısı ve yorgunluk yapıyor mu araba ?

şu ana kadar bir rahatsızlık görmedım
    ama bu gun 150 km yol yapıcam bakalım nasılbir keyıf verecek aracım

az önce seyehatimden döndüm aracımın km. 550 km oldu (ilk gün toplam 115tllık mazot almıştım ve halen 1 diş mazot var yol bilgisayarı 210km daha yol yapabılecegımı göstesıyor) aracımızın kurabanıda kestik(Allah kabül ederse)

yaklaşık 170 km yol yaptım ankara-kırıkale-ankara
    gerçekten araç hiç yormuyor ve çok keyifli bir sürüş veriyor
    mesela elmedağ ranpasını(yaklaşık 7km bir ranpa) 5 vitesten ve 90km hızdan hiç düşmedi aracım
    gelirken yaklaşık 30km yogun siste geldim ön ve arka sisler görüşümden fazla bir zorluk hissettirmedi.

şimdilik bu kadar en kısa sürede resimleri ekliyecegim.

bilgiler için sağol hocam .. kazasız, belasız, güzel günlerde kullanman dileği ile..

• quote:

Biz fakirük ağabeeey, yol bilgisayarımız yok

olurmu yahuuu ben sızın aracınızda bu donanım var zannedıyorum

peki dopo lanbası yanınca kaç km yol alıyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 30 Aralık 2010; 14:26:17 >
  • quote:

quote:

Biz fakirük ağabeeey, yol bilgisayarımız yok

olurmu yahuuu ben sızın aracınızda bu donanım var zannedıyorum

peki dopo lanbası yanınca kaç km yol alıyor :S

Depo lamba ışığını hiç yaktırmadım. Tek çubuğa inince doldururum depoyu. Ama ışık yanınca 70 km kadar gidiyor diyorlar. Şehir içi sanırım.

• Mnr980 @ Hayırlı olsun :)

Blackline paket Ah bide Füme olacaktıki bu arabaaa

Kolçak olayını hepsiburadaki ürünlerden almayın , hatta o markadanda almayın..

İmkan dahilinde orjinal veya bunu yapan yerler ile görüşüp yaptırın mesela oto iç tasarımı döşemesi yapan yerler gibi.
  • @droll
    teşekkürler
    renk konusuna gelınce dedıgınız gıbı füme çok şık ve zengin duruyor araçta ama bız p.giri tercıh ettık menunuz.

kolaçak konusundada gerçektrn söyledıgınız gıbı uydurma takıyorlar hıç hoşuma gıtmedı ve taktırmayacagım şu an için

@topaz42
    ben işik yanınca bilgı ekranında 108 km daha yol gidebılırsınız dıye yazıyordu kafam karıştı dogrusu
    100 tl lık aldım mazotu(ankaradayım bir arkadaşımda logan 1.5dcı kullanıyor onun tarıfı uzerıne aldıgı bayıden mazotumuda aldım) mazot karşılıgı birde çeyrek bilet aldık

işık yanınca kaç km yol yaptıgı konusunda bılgı sayıbı olmakta yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 30 Aralık 2010; 17:48:50 >

• ben füme rengini sipariş verdim parasını da peşin ödedim hatta faturası bile kesildi ama henüz araç bayiye gelmedi hafta sonuna diyorlar hadi hayırlısı bakalım zaten ben aracı 3 ocakta alacaktım ilk mtv sini ödemeyeyim diye.
    MNR980 aracını tekrar kazasız belasız nazarsız kullanmanı dilerim.
  • @blackline29
    sizinkıde şimdiden hayırlı olsun resımlerını buradan paylaşın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:35:21 >
  • Mnr980 :

alınca ilk fırsatta ekleyeceğim fotoğraflarını.acaba sizin aracın üzerinde gelen lastiklerin markası nedir.yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackline29

Mnr980 :

alınca ilk fırsatta ekleyeceğim fotoğraflarını.acaba sizin aracın üzerinde gelen lastiklerin markası nedir.yazarsanız sevinirim.

resimle zaten yayında bu konu altında 200. sayfada
  • quote:

Yakıt ışığı yanınca yol ve aracın yük durumuna göre 40-80 km arası devam edilebilir. Ancak yakıt son çizgide iken ikmal yapma alışkanlığı kazanmak çok iyidir. Lamba yandıktan sonra aracı kullanmaya devam etmek özellikle rampalarda yakıt pompasını yakma riskini beraberinde getirir. Ayrıca diğer bir takım sakıncaları da mevcuttur.
    Aracınızın yakıtı son çizgide bitmiş gibi davranmanın yakıt pompasını korumaya büyük faydası vardır. Şahsen ben ikinci çizgiye geldiğinde aracımı istasyona götürürüm.
  • arkadaşlar gözüme çarpan bir konu var;
    loganın ön çamurlugunun içersınde muhafaza (pilastık) var ama arka çamurluklanın içersınde bu yok ama yerleri mevcut daha sonradan takılıyormu? taktıran varmı?
    veya sızınkılerde varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erzurum lu

quote:

Yakıt ışığı yanınca yol ve aracın yük durumuna göre 40-80 km arası devam edilebilir. Ancak yakıt son çizgide iken ikmal yapma alışkanlığı kazanmak çok iyidir. Lamba yandıktan sonra aracı kullanmaya devam etmek özellikle rampalarda yakıt pompasını yakma riskini beraberinde getirir. Ayrıca diğer bir takım sakıncaları da mevcuttur.
    Aracınızın yakıtı son çizgide bitmiş gibi davranmanın yakıt pompasını korumaya büyük faydası vardır. Şahsen ben ikinci çizgiye geldiğinde aracımı istasyona götürürüm.

hele dizel araçlarda en fazla 2 çizgiye düşünce doldurmak gerekir. ben 3 çizgiye düştüğünde istasyona götürüyorum..
    ayrıca mazot çalkalanmazsa yani dolu konumda beklerse dingin mazot daha iyi performans ve fayda gösterir

dizel araçlarda mazot tamamen biterse tekrar doldurmak için kaputun altında yakıt pompasını kullanmak zorundayız

• quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Orijinalden alıntı: Erzurum lu

quote:

hele dizel araçlarda en fazla 2 çizgiye düşünce doldurmak gerekir. ben 3 çizgiye düştüğünde istasyona götürüyorum..
    ayrıca mazot çalkalanmazsa yani dolu konumda beklerse dingin mazot daha iyi performans ve fayda gösterir

dizel araçlarda mazot tamamen biterse tekrar doldurmak için kaputun altında yakıt pompasını kullanmak zorundayız

evet arkadaşım aracı teslım alırken tanıtan personel o yakıt pompasını göztermişti
    zaten bızım yakıt bıtmesıne yakın hep doldururuz depeyu loganada bu şekılde davranmkta yarar oldugunu görüyorum.

• sayın mnr980 aracınızın üzerindeki lastiklerin markası nedir acaba
  • bende yeni logan ambiance paketten aldım ALLAH utandırmaz inşaalah ... alır almaz LPG taktırayım mı arkadaşlar bu hususta yardımcı olursanız sevinirim ... ayrıca arabamı vergi dolayısıyla daha almadım pek bi beklentim yok ama forumu okudum bagaj kapısının içeriden açılmadığını öğrendim ... komik gelebilir ama yeni öğrendim bunu modifiyeyle içeri aldıra bilir miyiz TEŞEKKÜRLER ...
  • hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız günlerde kullanmanı dilerim ben de senin gibi aracını sipariş etmiş parasını ödemiş ama ocak mtv dolayısıyla bekleyenlerdenim.bu arada benim aracım henüz bayiye bile gelemedi ya o da ayrı mesele.kaç tl ye aldın acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.