Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.710.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya boşver kardeşim ya severek biniyorsan, ve trafik kurallarına uyuyorsan salla gerisini...
  • ben ilk kez clioya bindiğimde çok şaşırmıştım
    uzaktan hiç beğenmiyordum kuzenimde sport modeli vardı
    ama sembol bana hep itici gelmişti
    binince fikrim değişti
    kim ne derse desin yeni araba yeni arabadır
    o yüzden hayırlı olsun güle güle kullan!!
  • hayırlı olsun dacia iyi arabadır nede olsa renault group.
    auto bildde bazı araçları özellikle takla attırıyorlar .bu kesin çünkü dikkat edin autobild aracın güvensiz olduğunu düşünse takla attırmazdı heralde .

    baksanıza içindeki adam hiç yusuflamıyo araçtada hiç yamulma yok.
    tekrar hayırlı olsun.
  • yalniz frenleri cok hassas ayaginizin ucuyla basacaksiniz yoksa kazikliyor ama alisiliyor aldigim aracta abs yok abs ile daha rahat kullanilir bundan eminim
  • birde bagaj acmak için dügme koymamislar anahtarla acmak zorundasin
  • sabah
    Renault'nun Romanya'daki fabrikasında üretilen Dacia Logan, Türkiye'de piyasaya sürüldüğü son 5 ayda, 2 bin 500 adet sattı. Dacia Türkiye Genel Müdürü Merih Tüzün, Logan modeliyle pazar paylarını artırdıklarını belirterek, Logan otomobillerin kalitesinin görülmesiyle satışların daha da artacağını söyledi. Tüzün, geçen yıl Kasım ayındaki Autoshow Fuarı'nda lansmanı yapılan Logan otomobilin çok beğenildiğini belirterek, "Görenler, aile otomobili olarak Logan'ı çok benimsediler" dedi.

    EN UYGUN FİYATLI OTO
    Logan'ın 16 milyar liralık fiyatıyla, orta sınıfın alım gücüne hitap ettiğine dikkat çeken Tüzün, Logan'ı ucuz otomobil olarak değil, uygun fiyatlı otomobil olarak tanımlamanın daha doğru olacağını ifade etti. Logan'ın üzerinde, maliyeti düşürücü malzeme ve tasarım tercihleri yapıldığına işaret eden Tüzün, şöyle konuştu; "Ancak kaliteden ödün verilmemiş. Renault kalitesinde ama, yapılan seçimlerle fiyatı daha uygun kılınmış bir otomobil. Ürün-fiyat ilişkisi çok uygun." Tüzün, özellikle 'Rent a car' firmalarının Logan'a büyük ilgi gösterdiğini ve uluslararası filo kiralama şirketi Europcar ile büyük bir filo sözleşmesi yaptıklarını da vurguladı.

    SERVİS SORUNU YOK
    Tüzün'e göre; yine Dacia üretimi olan Solenzalar'ın yenilenmesi nedeniyle, yıl sonuna kadar 5 bin Logan satılma potansiyeli bulunuyor. Tüzün, 3-5 Bin YTL karşılığında, tüketicilerin Renault 9 ve 12 modelleriyle Tofaş'ın eski jenerasyon otomobillerini Logan'larla takas ederek, yıl sonuna kadar 8 bin Logan satmayı hedeflediklerini kaydetti. Ayrıca, Logan sahiplerinin tüm servis ihtiyacının, Renault yetkili servislerinden sağlanabileceğini de sözlerine ekledi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretopbas -- 14 Eylül 2005, 11:45:31 >




  • Arkadaşlar bizde 2006 logan aldık ve özellikler hidrolik direksiyon, tek hava yastığı, multi enjeksiyon, 1.4 authentik, 8 valf ve yazmadığım özelliklerde olabilir, bu araca 15,750 fiyat çektiler, ve buna klimayı eklerseler 17,750 oluyor. yukarda yazılan yorumları okudum ve bu fiyat sanırım uygun.

    benim kafama takılan renkleri, satıcıar bana inci grisinin çok tutulduğunu söylediler, çizilme vb durumları pek belli etmez dediler ve piyasada da bu rengin çok tutulduğunu söyledi acaba sizler bu renk konusunda bir şey biliyor musunuz, bana ne tavsiye edersiniz?? diğer renkler beyaz, bordo, mavi idi sanırım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: breznev

    Arkadaşlar bizde 2006 logan aldık ve özellikler hidrolik direksiyon, tek hava yastığı, multi enjeksiyon, 1.4 authentik, 8 valf ve yazmadığım özelliklerde olabilir, bu araca 15,750 fiyat çektiler, ve buna klimayı eklerseler 17,750 oluyor. yukarda yazılan yorumları okudum ve bu fiyat sanırım uygun.

    benim kafama takılan renkleri, satıcıar bana inci grisinin çok tutulduğunu söylediler, çizilme vb durumları pek belli etmez dediler ve piyasada da bu rengin çok tutulduğunu söyledi acaba sizler bu renk konusunda bir şey biliyor musunuz, bana ne tavsiye edersiniz?? diğer renkler beyaz, bordo, mavi idi sanırım.

    o arabayı alma bence
  • fiyatı ucuz diye bu araba alınır mı?renault fabrikasında çalışan birinin dediğine göre işçilik pek iyi değilmiş.arkadan vidaları toplarsın,araba çabuk dağılır diyorlarmış.
  • 7 ay oldu alalı şimdiye kadar hiç bi sorun olmadı ama çok yakıyor.Bizde 1,6 Laurate Var 100km/10Litre yani kilometrede 250,000 tl ayrıca renk olarak inci gri olursa toz ve çizik göstermiyor.Araba bence çok iyi ama bazı insanlar önyargılı olabiliyor.
  • Orjinalden alıntı: MoKoKo®


    [o arabayı alma bence



    hocam neden böyle dedin?
  • dostlar kusura bakmayın biraz forumdan uzak kaldım.
    dacia logan inci grisi gerçekten tozu ve çizikleri göstermiyor zaten dikkat edersen piyasada çoktutulan renkler metalik gri .beyaz ve gri tonu renkler
    bu araba dökülüyor diyorsanız diğer bütün renolar dökülüyor demektir.
    arabaya dikkatli bakarsanız bütün parçaları renonun silecek kolları clio kango şanzıman megane 2 arka takımı kango arabaya bakmazsan dökülür o ayrı ben sana aynı yıl çıkmış iki tempra getiriyim inanamazsın
    Araba çıkalı yaklaşık 2 seneyi buluyor ben öyle arkasından vidalar saçılan kapıları bitarafa dağılmış bir logan görmedim.
    Göreceğimide sanmıyorum 10 sene sonra belki
    reno 21 ler bile ne kadar dağıldı ortada
  • loganda fiyat bu günlerde daha avantajlı 22.800 e full logan alabilirsiniz...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mstgngr0

    7 ay oldu alalı şimdiye kadar hiç bi sorun olmadı ama çok yakıyor.Bizde 1,6 Laurate Var 100km/10Litre yani kilometrede 250,000 tl ayrıca renk olarak inci gri olursa toz ve çizik göstermiyor.Araba bence çok iyi ama bazı insanlar önyargılı olabiliyor.



    birader ş.içimi 10 lt yoksa şehirler arasımı 10 lt ş. içi ise zaten katalok değeri
  • arkadaşlar ben bu arabayla şehirler arası 50 lt ile yaklaşık 750km kadar gittim hızım ortalama 100-110km falandı nyol bilgisayarı 90 la falan gittiğimde 5.9 lt/100 gösteriyodu. buda 50 lt ile yaklaşık 800 km yapabilirsiniz demek oluyor. Bence normal
  • full logan da yol bilgisayarı var mı?

    23 milyar verilerek alınacak o kadar çok kaliteli ( renonun amirali laguna dan bile ) araç var ki sadece sormak incelemek ve incelettirmek yeterli biraz profesyonel olalım 1 gün için de o aracın motorundan bagaj vidasına lastiğin ayarınada depo kapağının aşınmasına hherşeyi belli olur

    bana göre temiz bir 2.el iyidir o araca göre

    ayrıca vw nin skoda daki uygulaması ile karşılaştırmasak vw ve skodaya ayıp olmaz mı diyebilirmisn ki octavia dan iyidir bu logan ben gülerim bir kere imajı yok TİP YOK YANİ

    BU İŞLER TAM BİR EKONOMİ POLİTİKASI FİRMALARIN NASIL DAHA ÇOK ARAÇ SATARIZ PAZARI NASIL GENİŞLETİRİZ FALAN




  • sadece full de değil tüm lourete modellerde yol bilgisayarı standart
  • loganda diil yol bilgisayarı navigasyon ,asr ebd vs... bile olsa ne yazar
    ....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MoKoKo®

    loganda diil yol bilgisayarı navigasyon ,asr ebd vs... bile olsa ne yazar
    ....

  • Ben logan la Ankara Antalya yaptim. Sanirsam 538 km 30 lite ile gittim. Ortalamam 5.6 litre 100 km de. Ama dikkatli gittim. 120 yi pek gecmedim. arabada 2 kisi ve bagaj vardi. Sehir icinde de yazin 7.5 kisin 8-8.5 fala yakiyor. Tabi kullanmaya da bagli . Bence bu degerler fena degil .Pedere 0 km megane 2 aldik 1. benzinli valla o daha cok yakiyor logandan. Gerci daha rodaji bitmedi ilerde duser.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.