Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (225. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • solenzanın teyp kodunu nasıl açarım sanırım logan la aynı teyp yardımcı olunursa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: netman_ut

solenzanın teyp kodunu nasıl açarım sanırım logan la aynı teyp yardımcı olunursa sevinirim

Tüm türk ve islam aleminin Ramazan bayramının (özellikle ramazan bayramı) hayırlara vesile olması dileğiyle iyi bayramlar.

teyip kodu için motor veya şasi numarasının ilk ve son 4 numaralarını dene belki bir umut açılır yoksa servise müracaat;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper001 -- 11 Ekim 2007; 9:03:14 >
  • Ramazan bayramınız mubarek olsun arkadaslar.Yola cıkacaklara kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim aman yavas surun.
  • araban çok güzel kardeş petrol yeşilide yakıyo
  • HERKESİN BAYRAMINI KUTLAR.. KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİM
  • arkadaşlar önceki bölümlerde konusu olmuştu artık bence cd çalar almaya gerek yok hakikaten radyolu fm bantlı teyp üzerinden frekans ayarla yükle mp3 leri ve cd kalitesinde izle gerçekten nefis..ben digimax marka aldım süperrr..yolculuga bayrama çıkan arkadaşlar uzun yolda değişik değişik dinle hatta dvd,mp4 daha çok şey izle ve dinle...ilgilenen kardeşler araştırıp alsınlar farklı marka ve modeller satılıyor..alllah hepinizin ramazan bayramını mübarek kılsın..hayırlı yolculuklar..yaşım 37 kendimden küçüklerin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öper bayramınız mübarek olsun..uzattım belki ama boluluyum ama denizlideyim yani uzak gurbet işte...
  • İyi bayramlar...

Arkadaşlar, benim bir sıkıntım var...

Arabamın önünü çocuklar çizmişti, ben de sanayiye gidip gösterdim. (Usta seçerken dikkatli olmadım. Hata!)

Usta, sadece ön kaputa değil, tümüne pasta cila atalım dedi, tamam dedim. (Hiç gerek yoktu hepsine. Hata!)

Pastayı makinayla atmışlar! (Kontrol etseydim keşke. Hata!)

Şimdi de yan çıtalar ve tampondaki plastik aksamın rengi soldu, sanki çok eskimiş görüntüsü veriyor.

"Makinada atılan pasta sakıncalı, keşke elde yaptırsaydın..."dan başka bir tavsiyeniz var mıdır?

Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anterior1 -- 11 Ekim 2007; 16:03:36 >

• yan tarafta ki citalar icin

http://www.omsaprime.com/Krom_urunler.asp?d=page&pid=sp162&parent=161

paslanmaz celik aksesuar takabilir yada yenisi ile degistirebilirsin

bu arada

tum arkadaslarin mubarek ramazan bayramini tebrik ederim
  • SLM LOGANDAŞLAR ÖNCELIKLE MP3 KONUSUNDA RADYO FREKANSINDAN YAYIN AKTARAN MODELLERDE HIŞIRTILI SES ALABİLİYORSUNUZ HELE İSTANBUL GİBİ BÜYÜK ŞEHİRDE OTURUYORSANIZ BEN TAVSİYE ETMİYORUM ONUN YERİNE ŞARJ EDILEBİLEN NORMAL BİR MP3 ALIN SESİNİHOPARLÖRDEN ALMAK İÇİN KASET APARATLARI VAR BU APARAT TEKNOSA MARKETLERINDE MEVCUT 18 YTL YADA İSTANBULDA TAHTAKALEDE 8YTLYE ALABİLİRSİNİZ BU KASETİ TEYBİNİZE TAKIYOSUNUZ UCUNDAKİ FİŞİDE MP3 ÇALARINIZIN HOPARLÖR ÇIKIŞINA ARABANIZIN ORJINALINI BOZMADAN RADYO FREKANS KİRLILIGI YASAMADAN MÜZİK KEYFİNE DEVAM 2006 MODEL LAUREATE 1.6 MPI ARACIMI 2 AY ÖNCE 710YTL KASKO YAPTIRDIM ANKARA SİGORTADAN SAĞLAM BİR FİRMA 10 SENEDİR ÇALIŞIYORUM ANKARA SİGORTAYLA PROBLEM YAŞAMADIM SAGOLSUNLAR ÜMİT VE CAN ANKARA SİGORTA BEYAZIT /İST
  • quote:

Orjinalden alıntı: musti44

SLM LOGANDAŞLAR ÖNCELIKLE MP3 KONUSUNDA RADYO FREKANSINDAN YAYIN AKTARAN MODELLERDE HIŞIRTILI SES ALABİLİYORSUNUZ HELE İSTANBUL GİBİ BÜYÜK ŞEHİRDE OTURUYORSANIZ BEN TAVSİYE ETMİYORUM ONUN YERİNE ŞARJ EDILEBİLEN NORMAL BİR MP3 ALIN SESİNİHOPARLÖRDEN ALMAK İÇİN KASET APARATLARI VAR BU APARAT TEKNOSA MARKETLERINDE MEVCUT 18 YTL YADA İSTANBULDA TAHTAKALEDE 8YTLYE ALABİLİRSİNİZ BU KASETİ TEYBİNİZE TAKIYOSUNUZ UCUNDAKİ FİŞİDE MP3 ÇALARINIZIN HOPARLÖR ÇIKIŞINA ARABANIZIN ORJINALINI BOZMADAN RADYO FREKANS KİRLILIGI YASAMADAN MÜZİK KEYFİNE DEVAM 2006 MODEL LAUREATE 1.6 MPI ARACIMI 2 AY ÖNCE 710YTL KASKO YAPTIRDIM ANKARA SİGORTADAN SAĞLAM BİR FİRMA 10 SENEDİR ÇALIŞIYORUM ANKARA SİGORTAYLA PROBLEM YAŞAMADIM SAGOLSUNLAR ÜMİT VE CAN ANKARA SİGORTA BEYAZIT /İST

BEN GEÇEN YIL DEDİĞİN SİSTEMİ YAPTIRDIM. MERAK EDEN ARKDAŞLAR ÖNCEKİ SAYFALARA

BAKABİLİRLER. HİÇ BİR SORUNUM YOK. BENCE EN İYİ ÇÖZÜM BU. AYRICA PAHALLI MP3 ÇALAR TEYP

ALANLAR ARABALARINI RİSKE EDİYORLAR BENCE. ÇÜNKÜ BURADA ÖZELLİKLE RAMAZANDA ÇOK

ARABALAR SIRF TEYBİ İÇİN SOYULDU. BU ÇÖZÜM UCUZ VE HIRSIZLARIN İŞTAHINI KABARTMIYOR. HEM

BENİM MP3 ÇALARI USB BELLEK OLARAK BİLE KULLANIYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOMUTAN -- 11 Ekim 2007; 19:16:58 >

• RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.

MÜBAREK BAYRAMIN AİLENİZ VE YÖRENİZ İÇİN

MUTLULUK, BARIŞ VE HUZUR VESİLESİ OLMASINI

YÜCELERİN YÜCESİNDEN TEMENNİ EDERİM.
  • evet frekansı bol olan istanbul gibi yerlerde dedikleriniz dogru ben frekanssız bir yerdeyim ...arkadaşlar haklı lakin yinede güzel ..çünkü bence ist-bursa-izmir -ankara gibi yerler hariç ki onların ilçeleride aslında frekansdan boş alan olabilir anadolunun her köşesinde rahat bir alet hemde kablo yok ,ben o kaset aparatından almıştım lakin kablo hoşuma gitmedi söktüm..ama sizlere katılıyorum isteyen duruma göre seçebilir..sadece tek tavsiyem artık cd çalar devri bitti ...saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: anterior1

İyi bayramlar...

Arkadaşlar, benim bir sıkıntım var...

Arabamın önünü çocuklar çizmişti, ben de sanayiye gidip gösterdim. (Usta seçerken dikkatli olmadım. Hata!)

Usta, sadece ön kaputa değil, tümüne pasta cila atalım dedi, tamam dedim. (Hiç gerek yoktu hepsine. Hata!)

Pastayı makinayla atmışlar! (Kontrol etseydim keşke. Hata!)

Şimdi de yan çıtalar ve tampondaki plastik aksamın rengi soldu, sanki çok eskimiş görüntüsü veriyor.

"Makinada atılan pasta sakıncalı, keşke elde yaptırsaydın..."dan başka bir tavsiyeniz var mıdır?

Ne yapmalıyım?

Özellikle WÜRT marka plastik parlatıcı (tampon, ön konsul gibi) ürün kullanın derim. Ama özellikle üstüne basa basa söylüyorum, würt gibi kaliteli marka olursa sanıyorum sorununuz halolur. Ayrıca arkadaşları özellikle uyarıyorum. Gereksiz yere pasta yaptırmayın. Çünkü pasta mevcut boyanın diğer yerlere dağılmasıdır. Ne kadar pasta yaptırırsanız boyanız o kadar zayıflar, önce güzel parlak görünür, daha sonra cilanın özelliği gidince matlaşır ve geri dönüşü olmayan bir görüntü olur. Pasta yerine bu mevsimde veya ilkbaharda yılda 1 veya 2 defa kaliteli marka cila sürerseniz kendiniz rahatlıkla yapabilirsiniz, aracınızın rengini korur,çizik yerlerdeki paslanma riskini ortadan kaldırır, su tutmaz, araca yapışan sinek ve ağaç reçineleri, kuş pislikleri aracınıza zarar vermez, rahat temizlenir. Çiziklerinizi boyacılardan alacağınız az bir boya ile rutuşlayın kuruyunca üzerine cila çekin sorun hallolsun, pasta en son çare.
    Bu vesile ile Ramazan Bayramı Türk-İslam ailesine hayırlı olsun. Tüm LOGANcı ailesinin bayramını kutluyorum.

• merhaba arkadaslar bende lagon almayı dusunuyorum. Logan hakkında merak ettigim bir kac sey var öncelikle hareket anında kapilar otomatik olarak kitleniyormu ambiance pack ta bu arada herkesin bayramını kutlarim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yukobir
    Özellikle WÜRT marka plastik parlatıcı (tampon, ön konsul gibi) ürün kullanın derim. Ama özellikle üstüne basa basa söylüyorum, würt gibi kaliteli marka olursa sanıyorum sorununuz halolur. Ayrıca arkadaşları özellikle uyarıyorum. Gereksiz yere pasta yaptırmayın. Çünkü pasta mevcut boyanın diğer yerlere dağılmasıdır. Ne kadar pasta yaptırırsanız boyanız o kadar zayıflar, önce güzel parlak görünür, daha sonra cilanın özelliği gidince matlaşır ve geri dönüşü olmayan bir görüntü olur. Pasta yerine bu mevsimde veya ilkbaharda yılda 1 veya 2 defa kaliteli marka cila sürerseniz kendiniz rahatlıkla yapabilirsiniz, aracınızın rengini korur,çizik yerlerdeki paslanma riskini ortadan kaldırır, su tutmaz, araca yapışan sinek ve ağaç reçineleri, kuş pislikleri aracınıza zarar vermez, rahat temizlenir. Çiziklerinizi boyacılardan alacağınız az bir boya ile rutuşlayın kuruyunca üzerine cila çekin sorun hallolsun, pasta en son çare.
    Bu vesile ile Ramazan Bayramı Türk-İslam ailesine hayırlı olsun. Tüm LOGANcı ailesinin bayramını kutluyorum.

Teşekkürler, kaliteli bir parlatıcı bulup deneyeceğim...

Bir sıkıntım da sabahları geç çalışma problemi...

Sormadan söyleyeyim; LPG.li...

Ama, bu sorun Mayıs sonu-Haziran gibi başladı. Arabayı 20 gün kadar çalıştırmamıştım, ondan sonra böyle oldu.

LPG. ise, Ağustos ayında takıldı ve takıldığında zaten sorunum devam ediyordu...

Acep nedendir?

• Tüp konusunda yorum yok, çünkü aracım tüpsüz, geç çalışma problemi ise buradan çözmek çok zor, bu problem ile ilgili çok detaylar var. En iyisi servise bir gece bırakmak servis sabah çalışmama problemini kendi deneyerek görsün problemin kaynağını tespit etsin. (ben şahsen hava ölçer mikserinin veya başka bir ad ondan kaynaklandığını sanıyorum, sabah motor soğukken zengin karışım olması gerekiyor, sizin araçta, araç soğukken fakir karışım oluyor, yani motor kademeli olarak ısınırken hava mikseri açık kalıyor soğuk hava giriyor gibi ve veya pompadan yeterince benzin gelmiyor motora- tamamen tahmin ediyorum, problem çözülünce bilgi verirseniz formda memnun oluruz.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: guler8512

merhaba arkadaslar bende lagon almayı dusunuyorum. Logan hakkında merak ettigim bir kac sey var öncelikle hareket anında kapilar otomatik olarak kitleniyormu ambiance pack ta bu arada herkesin bayramını kutlarim

arkadasim bu bahsettigin ozellik ambiance packler de de laureate modellerindede yok

bildigim kadariyla
  • HERKESİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.SAĞLIKLI MUTLU GÜZEL BİR BAYRAM GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE.TÜM LOGANCILARA SAYGILAR.KAZASIZ SÜRÜŞLER.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

quote:

Orjinalden alıntı: guler8512

merhaba arkadaslar bende lagon almayı dusunuyorum. Logan hakkında merak ettigim bir kac sey var öncelikle hareket anında kapilar otomatik olarak kitleniyormu ambiance pack ta bu arada herkesin bayramını kutlarim

arkadasim bu bahsettigin ozellik ambiance packler de de laureate modellerindede yok

bildigim kadariyla

EVET NEBİ BU ÖZELLİK DEDİĞİN GİBİ HİÇ BİR MODELDE YOK.
  • içerde kapatmak için düğme var ,otamatik kapanmıyor maalesef..
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.