TÜRKİYENİN BAŞISAĞOLSUN BU MÜBAREK GÜNLERDE CİĞERİMİZ YANDI .ACIMIZ BÜYÜK.ARAMIZA YENİ KATILANLARA HOŞGELDİNİZ DİYORUM ALLAH KAZA BELA VERMESİN..TORKSİYONLU DİNGİL İLE İLGİLİ CEVAP YAZAN TÜM DOSTLARA TEŞEKÜRLER...................
BOZDEM07 arkadaş bir konuda sizi aydınlatayım, Tork motor güç ölçüsü anlamında, burada bahsedilen TORSİYON, torksiyon yanlış bir terim, aks sisteminde torsiyon diye bilinmektedir. Ben teşekkür ederim.
sehakan şimdiden hayırlı olsun araban güle güle kullan kazasız belasız. Kasko bana normal geldi temmuz da bizim arkadaş aynı senin aracından aldı . o da aynı fiyata yaptırmıştı aşağı yukarı ama yinede bir araştır derim.bu arada hoşgeldin.
bizim 06 1.4 loganın full kaskosu yıllık 560 ytl ustelık herseyde ıcınde..g.antepte yaptrdk..bence kasko işine dikkat edin!!
ben ağustos 1 yani 2008 aldım 1.5 dcı mcv 1400 ytl yaptırdım kaskoyu axa oyak yaptı diğerleri olunca teminatlar falan düşüyor dediler zaten onlarıda 1200 dediler (ak sigorta) bende fazla düşünmedim axa yaptı ,diğer seneler allah kerim bakalım..ayrıca 1000 yıldan hayırlı kadir geceniz tüm insanlığa ve islam alemine ,milletinmize mübarek olsun..bu gece hurmetine rabbbim kazasız sürüşler nasip etsin.."bozulan arabalarımız olsun ,kalplerimiz bozulmasın"saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: bozdem07
TÜRKİYENİN BAŞISAĞOLSUN BU MÜBAREK GÜNLERDE CİĞERİMİZ YANDI .ACIMIZ BÜYÜK.ARAMIZA YENİ KATILANLARA HOŞGELDİNİZ DİYORUM ALLAH KAZA BELA VERMESİN..TORKSİYONLU DİNGİL İLE İLGİLİ CEVAP YAZAN TÜM DOSTLARA TEŞEKÜRLER...................
hepimizin başı sağolsun. bende hoşbulduk diyorum.
Bu gün sınırları içinde yaşadığı ülkenin askerini, polisini şehit edenler,nasıl bir yarın için çabaladıklarını ırak'ta olanlara bakarak anlamalılar.Bu vatanın varlığı hepimizin varlığı için,yokluğu ise hepimizin yokluğu demektir.Hiç bir ülkenin ve ya kuruluşun bize kendi vatanımızın verdiğini vermeyeceği, dünyada işgal altında ki bir çoğu bir şekilde bölünmüş örneklerle ortada.Vatanımıza sahip çıkalım. şehitlerimizin mekanı cennet olsun....
tüm dacıa kullanıcılarına kazasız,huzurlu,mutluve sağlıklı günler....
Selamlar axa oyak a arac1n1 sigorta yapt1ranlar dikkat edin axa oyakta yeni deger klozu diye bi olay var. bunu poliçenize ekletin. bu su demek arac1n ticarilerde 6 ay hususilerde 1 y1l içinde ALLAH göstermesin pert olursa ödemeyi s1f1r fiyat1 olarak yap1yo. Yoksa yaklas1k 5-6 bin ytl daha az para ödüyo
Selamlar axa oyak a arac1n1 sigorta yapt1ranlar dikkat edin axa oyakta yeni deger klozu diye bi olay var. bunu poliçenize ekletin. bu su demek arac1n ticarilerde 6 ay hususilerde 1 y1l içinde ALLAH göstermesin pert olursa ödemeyi s1f1r fiyat1 olarak yap1yo. Yoksa yaklas1k 5-6 bin ytl daha az para ödüyo
EVET YENİ DEĞER KLOZUNA DİKKAT BİR ÇOK SİGORTA ŞİRKETİ O MADDEYİ OTOMATİK KOYUYOR POLİCEYE AMA AXA OYAK MÜŞTERİ İSTEĞİNE GÖRE KOYUYOR VE ÜSTELİK UYARMIYORLARDA ABİMİN BAŞINA GELDİ ARABAYI ALDIKTAN 5.AY SONRA KAZA YAPTI ARABASI PERT OLDU(ALLAH MALA VERSİN) O MADDE DEN YARARLANMAK İSTEDİ AMA ALDIĞI CEVAP SİZ İSTEDİĞİNİZDE O MADDEYİ KOYUYORUZ DİYE ABİM ZATEN EN FULUNU İSTEMİŞTE KENDİSİ DOKTOR PARADAN KJAÇMADI EN FULUNU YAPTIRDI AMA 7.BİN YTL AZ ÖDEME YAPTILAR ARABASI GOLF GOAL 2007.İDİ KASKO İŞİ ÇOK DİKKAT EDİLECEK BİR İŞ...
benim poliçede,özel koşullar bölümünde 1-uyarılar 2-prim ödeme klozu 3-yeni değer klozu 4-terör klozu 5-sel su baskını klozu 6-ses görüntü cihazları klozu 7-enflasyon klozu,anahtar kayıpları klozu...gibi daha birçok kloz eklenmiş sizin bahsettiğiniz 'de 3.maddede var altındada açıklamaları var...şimdi bizi uyardığınız nokta bu mu yoksa başka birşeyde var mı...teşekkürler
yeni klozun altında açıklamalar var fakat şurası dikkatimi çekti burda ne demek istiyor "araç için ödenecek teminatın üst sınırı,poliçede belirtilen sigorta bedelinin hasar tarihi itibariyle DİE Toptan eşya fiyat endeksi uygulanarak belirlenir ve ödenecek tazminat miktarı hiçbir şekilde bu sınırı aşamaz"
sigorta bedeli:24.500 ytl
cevaplarsanız çok sevinirim..alllah razı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: MAŞ71
benim poliçede,özel koşullar bölümünde 1-uyarılar 2-prim ödeme klozu 3-yeni değer klozu 4-terör klozu 5-sel su baskını klozu 6-ses görüntü cihazları klozu 7-enflasyon klozu,anahtar kayıpları klozu...gibi daha birçok kloz eklenmiş sizin bahsettiğiniz 'de 3.maddede var altındada açıklamaları var...şimdi bizi uyardığınız nokta bu mu yoksa başka birşeyde var mı...teşekkürler
evet aynen o 3. madde uyarılan nokta doğru.
Eğer yeni değer klozun varsa aracın pert olmuşsa tabi hususi 1 yıl ticari 6 ay içinde sıfır satan bayilerden satış fiyatı üzerinden ödeme yapıyorlar. Yeni değerin yoksa ikinci el satan galerilerden aracın özelliklerini söyleyip kaça alırsın diye fiyat alıyorlar. Buda 6-7 bin ytl daha az ödeme almamız demektir
quote:
Orjinalden alıntı: MAŞ71
yeni klozun altında açıklamalar var fakat şurası dikkatimi çekti burda ne demek istiyor "araç için ödenecek teminatın üst sınırı,poliçede belirtilen sigorta bedelinin hasar tarihi itibariyle DİE Toptan eşya fiyat endeksi uygulanarak belirlenir ve ödenecek tazminat miktarı hiçbir şekilde bu sınırı aşamaz"
sigorta bedeli:24.500 ytl
cevaplarsanız çok sevinirim..alllah razı olsun
mcv 1.5 dcı ticari oluyor o zaman ben ağustosta aldım şuan ekim 3 ay olmuş yani 3,5 ay sssonra doluyomu pert süresi ..hepsi 6 aymı sonra ne olacak ..çok ilginç
arkadaşlar bu hurda araç kanunu ne zaman çıkacak bilginiz var mı?
MERABA ARKADAŞLAR SAAT 1800 İTİBARİ İLE BAYRAM TATİLİNE GİRİYORUM. TÜM İSLAM ALEMİNİN BAYRMINI KUTLAR SAĞLIKLI ,KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİM.DOSTLARIM LÜTFEN DİKKATLİ ARAÇ KULLANALIM SÜRAT YAPMAYALIM. İYİ BAYRAMLAR.
bozdem arkadasim seninde ramazan bayramın mubarek olsun.
okudugum bi haberi aktarmak istiyorum, albea ile yasanan ufak bir sıkıntı;
aslında firmaların yeterli yedek parcayı bulundurma zorunlulukları var ama ...
yola çıkan tüm sürücü arkadaşlara vatanımın güzel insanlarına hayırlı keyifli yolculuklar...ben gurbette kaldım ..
herkezin ramazan bayramı mübarek olsun
Bir Ramazan Bayramı daha geldi. Bu bayramın öncelikle milletimize, İslam alemine ve de insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan diliyorum. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara....