Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (146. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feel26

merhaba arkadaşlar iş yoğunluğundan dolayı fazla yazamıyorum.dün arabaya hırsız girmiş.camı patlatmış..teyibi çalmış.torpidoya bıraktım bir gün ya sadece uzun yoldan geldim yorgundum.olacak ya.teyp te gitmiş.çok şükür kaskolu herşeyi karşıladı kasko teyibi bile.birde bu hafta sonu bursaya gittim istanbuldan.90-100 arası gittim.fazla geçmedim.tek çizgi ile ben istanbula geldim arkadaşlar.yanı sadece ve sadece tek benzin çizgisi düştü inanırmısınız.bundan önce polo vardı bende.benzin yetiştiremiyordum.ama 1.4 benzinli süper dizel gibi arkadaşlar...ben bu arabadan çok memnun kaldım.hiç arıza yapmıyorum.nazar değmesin bu arada arkadaşlar ne olursa olsun teyibiniz alın.birde istanbuldan yaşıyorsanız ne olursa olsun kaskonuzu yaptırın.bir arkadaş tavsiyesi.bundan sonra daha sık yazmaya çalışıcam .herkese kazasız belasız sürüşler .

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: feel26

merhaba arkadaşlar iş yoğunluğundan dolayı fazla yazamıyorum.dün arabaya hırsız girmiş.camı patlatmış..teyibi çalmış.torpidoya bıraktım bir gün ya sadece uzun yoldan geldim yorgundum.olacak ya.teyp te gitmiş.çok şükür kaskolu herşeyi karşıladı kasko teyibi bile.birde bu hafta sonu bursaya gittim istanbuldan.90-100 arası gittim.fazla geçmedim.tek çizgi ile ben istanbula geldim arkadaşlar.yanı sadece ve sadece tek benzin çizgisi düştü inanırmısınız.bundan önce polo vardı bende.benzin yetiştiremiyordum.ama 1.4 benzinli süper dizel gibi arkadaşlar...ben bu arabadan çok memnun kaldım.hiç arıza yapmıyorum.nazar değmesin bu arada arkadaşlar ne olursa olsun teyibiniz alın.birde istanbuldan yaşıyorsanız ne olursa olsun kaskonuzu yaptırın.bir arkadaş tavsiyesi.bundan sonra daha sık yazmaya çalışıcam .herkese kazasız belasız sürüşler .

Geçmiş olsun feel26,
    1 yıl kadar önce,benim arkadaşımın arabasının ön camını komple sökmüşler.Teybini almışlar.Camıda kaputun üstüne koymuşlar.Kasko karşıladı.Ama ilginç olanı camı takmaya götürdüğümüzde, oto camcı "Bu camı nasıl sökmüşler?Ben olsam kırardım" dedi...

• quote:

Orijinalden alıntı: beyaztebeşir

quote:

Orjinalden alıntı: feel26

Geçmiş olsun feel26,
    1 yıl kadar önce,benim arkadaşımın arabasının ön camını komple sökmüşler.Teybini almışlar.Camıda kaputun üstüne koymuşlar.Kasko karşıladı.Ama ilginç olanı camı takmaya götürdüğümüzde, oto camcı "Bu camı nasıl sökmüşler?Ben olsam kırardım" dedi...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, Dacia nın 10000YTL.için 12 ay sıfır faiz kampanyası vardı.(Gazetede okumuştum.Ama sitede öyle bişi yok)Hala devam ediyor mu?Birde sanırım o logan içindi.MCV de geçerli mi?Bilen,duyan varsa paylaşsın.Birde biliyorsunuz sitedeki fiyatlarla bayi fiyatları farklılık gösteriyor.Türkiye nin değişik yerlerinden güncel bayi fiyatları alabilirsek(Hava durumu gibi) güzel bi karşılaştırma olur.Ne dersiniz, hoş olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaztebeşir -- 5 Mart 2007; 21:16:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 37logan

selam

yine bir sorum olacaktı sellektör yapınca kol takılı kalıyor uzunlar yanık kalıyor bu durum beni çok rahatsız ediyor.
    sizdede aynı problem varmı ? takılmasa uzunları nasıl yakabiliriz. takılsada selektör yaptığımız rahatsız oluyor uzunları yaktığımı sanıyorlar.
    servise gitsem yine normal diyecekler diğer sorunlar için en azından siz kullanıcılar ne yapmalıyım bir danışayım dedim şimdiden teşk.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 37logan

selam

yine bir sorum olacaktı sellektör yapınca kol takılı kalıyor uzunlar yanık kalıyor bu durum beni çok rahatsız ediyor.
    sizdede aynı problem varmı ? takılmasa uzunları nasıl yakabiliriz. takılsada selektör yaptığımız rahatsız oluyor uzunları yaktığımı sanıyorlar.
    servise gitsem yine normal diyecekler diğer sorunlar için en azından siz kullanıcılar ne yapmalıyım bir danışayım dedim şimdiden teşk.

Arkadaşım önceki sayfaları incelerseniz, (3-4 sayfa önce) bu konu ile ilgili başımdan geçeni anlatmıştım. Benim aracımda ilk aldığımdan beri uzunlara geçmiyor kısalarda kalıyordu. Uzun süre ihmal ettim, garanti bitmeden serviste ücretsiz değiştirdiler.(Kırşehir Reno Servisi) Garantin devam ediyorsa problem yok, etmiyorsa yaklaşık fiyatı 250-ytl civarı. Takılma olayını serviste test yaptırın ısrarla, normal demelerine izin vermeyin ısrar edin, sorun daha sonra büyüyor. İnanmazsalar size faturanın fotokopisini gönderebilirim. Tüm LOGANCILARA selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kasis

quote:

Orjinalden alıntı: crepis

aynen katılıyorum
    klimalı olan ama koltuklu %37 olan ÖTV yi %10 yapınca 18-19 civarlarına iniyo zaten

ama at gözlüğü takmış marka takıntısı olan cahiller bunu hesap edemez.

CREPİS

SENİN GİBİ DÜŞÜNMEYENLER CAHİL Mİ OLUYORR?
    O ZAMAN BİLİRKİŞİ OLARAK ARAÇLAR HAKKINDA NE YAZALIMMM SEN KARAR VER ?

LOGAN MCV BENCE DE PAHALI. BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM ..
    CAHİLLİĞİMDENMİ ACABA?

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR MAALESEF İNTERNETİM YOK ARTIK ARA SIRA YAZABİLECEM

• quote:

Orijinalden alıntı: malkocoglu48

ARKADAŞLAR MAALESEF İNTERNETİM YOK ARTIK ARA SIRA YAZABİLECEM

Alıntıları Göster
    0 km dizel Logan derim

quote:

Orjinalden alıntı: AHMETSEMA

Arkadaşlar , 2. el 1.4 veya 1.6 klimalı Logan alıp lpg taktırmayı ya da 0 km dizel Logan almayı düşünüyorum. Hangisini yapmalıyım sizce? 2. el benzinli daha hesaplı ama lpg de çekiş ve performans nasıl olur? Lpg'li araç mı yoksa dizel araç mı daha az yakar. 0 km aracada o kadar para vermek de istemiyorum. Logan' cılar yardım edin bana. Tavsiyelerinizi bekliyorum . Ben de Dacia Logan ailesine katılmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 37logan

0 km dizel Logan derim

quote:

Arkadaşlar , 2. el 1.4 veya 1.6 klimalı Logan alıp lpg taktırmayı ya da 0 km dizel Logan almayı düşünüyorum. Hangisini yapmalıyım sizce? 2. el benzinli daha hesaplı ama lpg de çekiş ve performans nasıl olur? Lpg'li araç mı yoksa dizel araç mı daha az yakar. 0 km aracada o kadar para vermek de istemiyorum. Logan' cılar yardım edin bana. Tavsiyelerinizi bekliyorum . Ben de Dacia Logan ailesine katılmak istiyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, daha önce bir arkadaş, tüm dacialara ufak bir kit yardımı ile yol bilgisayarı taktırılabileceğini, çünkü altyapının hazır olduğunu yazmıştı. Taktıranınız var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: anterior1

Arkadaşlar, daha önce bir arkadaş, tüm dacialara ufak bir kit yardımı ile yol bilgisayarı taktırılabileceğini, çünkü altyapının hazır olduğunu yazmıştı. Taktıranınız var mı?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Dacia Logan' a sağlam güzel bir cd player önerirmisiniz? Kullananlar hangilerini kullanıyor? Bilginedirimisiniz. Bugünerde almaayı düşünüyorum.. Cevaplarnızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: se@

quote:

Oncelikle nebi arkadasım cok cok gecmis olsun.Allah daha buyuk kazalardan korusun.

ahmetsema arkadasim ben lpg li logan 1.4 kullanıyorum.benzinli araclarin bakımı daha ucuz.dizellere gore lpg km basına daha hesaplı ve sıfır alacagına temiz bir ikinci el bulursan ordanda buyuk kar etmis olursun.ben temiz bir benzinli logan alıp lpg (ama kaliteli bir sıralı sistem kit olsun) taktırmanı tavsıye ederim.aracların cekisi dusmuyor hatta daha da artıyor.cekis dusmesi karburatorlu araclara lpg takıldıgında yasanıyordu enjeksiyonlularda durum tamamen farklı.ayrıca istersen ozel ayarlarla (herkes yapamıyor) aracından benzine gore daha yuksek performanslar elde etmende mumkun.(aracımı yuksek devirlerde kullanıyorum , hergun katettigim yolun %50 si rampa (rampa asagıya giderken bosa almıyorum.benzinle giderken 2 vitesle cıktıgım yerleri simdi 3.vitesle rahat cıkıyorum.rampa yukarı giderken bile suratli cıkıyorum.), gaz pedalına bol bol yukleniyorum sehir ici 10 ytl ye yaklasık 70-80km yol yapıyorum lpg yi taktıralı 9 ay oldu cok sukur sorun yok.)
    ayrıca cevre dostu olan LPG yi kullanarak kuresel ısınmayada benzin ve dizel yakıt kadar etkim olmuyor.

***dun bir arkadasimin arabasını satmak icin araba pazarına gittik.pazar araba dolu yollara bile satılık arabaları dizmisler hic biri satılmıyor.bir logan geldi ve yaklasık 2 saat icerisinde satıldı.insanlar yavas yavas Loganın kıymetini anlamaya baslıyorlar ustelik belki 1000 den fazla arac vardı ama sadace 2 adet logan vardı.Loganı alanda satmıyor galiba ***

Alıntıları Göster
    Sayın se@,
    "ama kaliteli bir sıralı sistem kit olsun" demişsin , önerin nedir?
    "ayrıca istersen ozel ayarlarla (herkes yapamıyor) aracından benzine gore daha yuksek performanslar elde etmende mumkun" demişsin, bu ayar nasıl birşey, nerde ve nasıl yaptırabiliriz?Gerçekten işe yarıyorsa bütün Logan'cılar faydalanmalı diye düşünüyorum. Bilgilerinden gerçekten faydalanmak isitiyorum.

Orjinalden alıntı: se@

ahmetsema arkadasim ben lpg li logan 1.4 kullanıyorum.benzinli araclarin bakımı daha ucuz.dizellere gore lpg km basına daha hesaplı ve sıfır alacagına temiz bir ikinci el bulursan ordanda buyuk kar etmis olursun.ben temiz bir benzinli logan alıp lpg (ama kaliteli bir sıralı sistem kit olsun) taktırmanı tavsıye ederim.aracların cekisi dusmuyor hatta daha da artıyor.cekis dusmesi karburatorlu araclara lpg takıldıgında yasanıyordu enjeksiyonlularda durum tamamen farklı.ayrıca istersen ozel ayarlarla (herkes yapamıyor) aracından benzine gore daha yuksek performanslar elde etmende mumkun.(aracımı yuksek devirlerde kullanıyorum , hergun katettigim yolun %50 si rampa (rampa asagıya giderken bosa almıyorum.benzinle giderken 2 vitesle cıktıgım yerleri simdi 3.vitesle rahat cıkıyorum.rampa yukarı giderken bile suratli cıkıyorum.), gaz pedalına bol bol yukleniyorum sehir ici 10 ytl ye yaklasık 70-80km yol yapıyorum lpg yi taktıralı 9 ay oldu cok sukur sorun yok.)
    ayrıca cevre dostu olan LPG yi kullanarak kuresel ısınmayada benzin ve dizel yakıt kadar etkim olmuyor.

***dun bir arkadasimin arabasını satmak icin araba pazarına gittik.pazar araba dolu yollara bile satılık arabaları dizmisler hic biri satılmıyor.bir logan geldi ve yaklasık 2 saat icerisinde satıldı.insanlar yavas yavas Loganın kıymetini anlamaya baslıyorlar ustelik belki 1000 den fazla arac vardı ama sadace 2 adet logan vardı.Loganı alanda satmıyor galiba ***

• quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSEMA

Sayın se@,
    "ama kaliteli bir sıralı sistem kit olsun" demişsin , önerin nedir?
    "ayrıca istersen ozel ayarlarla (herkes yapamıyor) aracından benzine gore daha yuksek performanslar elde etmende mumkun" demişsin, bu ayar nasıl birşey, nerde ve nasıl yaptırabiliriz?Gerçekten işe yarıyorsa bütün Logan'cılar faydalanmalı diye düşünüyorum. Bilgilerinden gerçekten faydalanmak isitiyorum.

Orjinalden alıntı: se@

Alıntıları Göster
    bugun haberlerde dinledim cenevre otomobil fuarinda mercedes standinda bir araba gosterdiler lpg li arac uretmis mercedes

• quote:

Orijinalden alıntı: anterior1

Alıntıları Göster
    Geçen gün dikkatimi çekti gösterge panelindeki ekrana yandan bakın yol bilgisayarındaki bütün özellikleri görebiliyosunuz. Eğer fiyat konusunda bir bilgisi olan varsa bende taktırmayı düşünüyorum. Tahminimce çok pahalıya mal olmaz. Çünkü aynı muhabbet opellerde var silecek kolu değişiyo ve bi parça ya da gösterge panalinden bi soket kolamı bağlanıyor ne 150 ytl ye takılıyormuş. Aynı şekildede crouse kontrolde aynı fiyata yapılıyormuş. Tabi daciadaki durumda inşallah bu kadar kolaydır.
    quote:

Orjinalden alıntı: anterior1

• quote:

Orijinalden alıntı: stramare

Geçen gün dikkatimi çekti gösterge panelindeki ekrana yandan bakın yol bilgisayarındaki bütün özellikleri görebiliyosunuz. Eğer fiyat konusunda bir bilgisi olan varsa bende taktırmayı düşünüyorum. Tahminimce çok pahalıya mal olmaz. Çünkü aynı muhabbet opellerde var silecek kolu değişiyo ve bi parça ya da gösterge panalinden bi soket kolamı bağlanıyor ne 150 ytl ye takılıyormuş. Aynı şekildede crouse kontrolde aynı fiyata yapılıyormuş. Tabi daciadaki durumda inşallah bu kadar kolaydır.
    quote:

Orjinalden alıntı: anterior1

Alıntıları Göster
    feel26 ve nebi geçmiş olsun.

Ben temiz olduktan sonra lpg li veya dizel pek farketmez diyorum. Lpg linin son hızı biraz daha yüksek. Ara hızlanmalarda ve yokuşlarda ise dizel daha iyi. Yakışları hemen hemen birbirine yakın. Bakımlarında da pek fark olmuyor. Lpg kitinin de belli periyotlarda bakım yapılacağını ve sızdırmazlık raporunu alacağınızı düşünürseniz. Yalnız arıza durumunda dizel pahalıya gelir diye düşünüyorum. Ne olursa olsun dizel dci motor da benzinli MPI motorlar da piyasadaki mevcut otomobillerdeki kullanılan en dayanıklı ve sorunsuz motorlardan. HEr ikisi de pek sıkıntı çıkarmaz, güvenilir motorlar.

Bir de çevreye olumsuz katkılarına bakarsanız lpg açık ara önde. Şehir içinde dizel gerçekten havayı çok kirletiyor. Lpg nin eksozu o kadar temiz ki ağzına dayayıp solusan neredeyse bişey olmayacak .

• quote:

Orijinalden alıntı: bsd

feel26 ve nebi geçmiş olsun.

Ben temiz olduktan sonra lpg li veya dizel pek farketmez diyorum. Lpg linin son hızı biraz daha yüksek. Ara hızlanmalarda ve yokuşlarda ise dizel daha iyi. Yakışları hemen hemen birbirine yakın. Bakımlarında da pek fark olmuyor. Lpg kitinin de belli periyotlarda bakım yapılacağını ve sızdırmazlık raporunu alacağınızı düşünürseniz. Yalnız arıza durumunda dizel pahalıya gelir diye düşünüyorum. Ne olursa olsun dizel dci motor da benzinli MPI motorlar da piyasadaki mevcut otomobillerdeki kullanılan en dayanıklı ve sorunsuz motorlardan. HEr ikisi de pek sıkıntı çıkarmaz, güvenilir motorlar.

Bir de çevreye olumsuz katkılarına bakarsanız lpg açık ara önde. Şehir içinde dizel gerçekten havayı çok kirletiyor. Lpg nin eksozu o kadar temiz ki ağzına dayayıp solusan neredeyse bişey olmayacak .

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Dacia Logan' a sağlam güzel bir cd player önerirmisiniz? Kullananlar hangilerini kullanıyor? Bilgilendirimisiniz. Bugünlerde almayı düşünüyorum.. Cevaplarınızı bekliyorum

Arkadaşlar niye cevap vermiyorsunuz .. Yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: danismadegildir

Arkadaşlar Dacia Logan' a sağlam güzel bir cd player önerirmisiniz? Kullananlar hangilerini kullanıyor? Bilgilendirimisiniz. Bugünlerde almayı düşünüyorum.. Cevaplarınızı bekliyorum

Alıntıları Göster
    bu yol bilgisayarını bende taktırmak istiyorum ancak bizim oralar küçük yer Amasya pek bilen ilgilenen yok bunu daha büyük yerde yaşayan arkadaşlar ilgilenirseler belki bi gelişme sağlamnabilir. selamlar.

arkadaşım bence 30-40 ytl ye bi flash bellek al çok fonksiyonlu bide iki şarjlı pil al sana orjinallik bozulmadan mp3 çalar.

istersen arkaya hoparlör taktırabilirsin.

• MERHABA LOGANCILAR
    BURSADAN ERMAN BEN

BU PAZAR ARABA PAZARINA GİDİP LOGAN BAKICAM.
    BURADA BU ARABA HAKKINDA YAZDIĞINIZ OLUMLU YORUMLAR BENI BU KARARA İTTİ.

15 MİLYAR PARAM VAR.
    İKİ SEÇENEĞİM VAR BİRİSİ 15 İN ÜSTÜNE 3 MİLYAR KREDİ ÇEKİP DİZEL BULUP ALMAK.
    DİĞER FİKRİMSE 14 MİLYARA 1.4 MOTOR LU TEMİZ BİR LOGAN BULUP SGI GAZ SİSTEMİ TAKTIRMAK.

SİZ HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ.?

AKLIMA TAKILAN SORULAR VAR.
    BUNLARIDA SİZİNLE PAYLAŞAYIM.

***1.4 BENZİNLİ VE 1.6 BENZİNLİ ARASINDA ÇOK YAKIT FARKI VARMI?
    ***BENZİNLİ ARAÇ ALIP GAZ TAKTIRIRSAM ARABA GARANTİDEN ÇIKIYOR BU DURUMDA NE YAPICAM?
    ***BENZİNLİ ARACI GAZ TAKTIRMADAN KULLANSAM ÇOK BENZİMN YAKIYORMU?(YAKIT TÜKETİMİ AZ OLDUĞU İÇİN BU ARABAYI TERCİH EDİYORUM)
    ***BURSADAN YAZAN ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ SATILIK LOGAN VARMI???

BU VE BUNA BENZER KONULARDA BENI AYDINLATIRSANIZ SEVINIRIM.

ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER..

• quote:

Orijinalden alıntı: danismadegildir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: danismadegildir

FEEL KARDAŞ GEÇMİŞ OLSUN .SONY VEYA PIONER ALDERİM SONY ,NİN YENİ ÇIKAN BİR MODELİ VAR FLAS BELLEK GİRİŞİ VAR .BELLEĞE ATIYON MP3 LERİ CD YE GEREK YOK.BEN GÖRDÜM FAKAT MODEL BİLGİSİNİ ALMADIM.ANTALYADA 460YTL YE SATIYORLAR.BİRDE HEPSİ BURADA .COM DA SATILAN BİR ÜRÜN VAR AŞAĞIDAKİ LİNKE BİR GÖZ AT
    .http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26012&productid=otm251190

• quote:

Orijinalden alıntı: bozdem07

quote:

Orjinalden alıntı: danismadegildir

FEEL KARDAŞ GEÇMİŞ OLSUN .SONY VEYA PIONER ALDERİM SONY ,NİN YENİ ÇIKAN BİR MODELİ VAR FLAS BELLEK GİRİŞİ VAR .BELLEĞE ATIYON MP3 LERİ CD YE GEREK YOK.BEN GÖRDÜM FAKAT MODEL BİLGİSİNİ ALMADIM.ANTALYADA 460YTL YE SATIYORLAR.BİRDE HEPSİ BURADA .COM DA SATILAN BİR ÜRÜN VAR AŞAĞIDAKİ LİNKE BİR GÖZ AT
    .http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26012&productid=otm251190

Alıntıları Göster
    kendi dahili hafızası olanlar al ben pıoneer deh 2800 aldım iyi ama keşke hafızalısını alsaydım

• quote:

Orijinalden alıntı: crepis

bu yol bilgisayarını bende taktırmak istiyorum ancak bizim oralar küçük yer Amasya pek bilen ilgilenen yok bunu daha büyük yerde yaşayan arkadaşlar ilgilenirseler belki bi gelişme sağlamnabilir. selamlar.

arkadaşım bence 30-40 ytl ye bi flash bellek al çok fonksiyonlu bide iki şarjlı pil al sana orjinallik bozulmadan mp3 çalar.

Alıntıları Göster
    quote:

Sony gt 212 280 ytl filan çok iyi bir cd-mp3 player.Bu ara indirimde.Crepis kaçırma derim.Benim param olsa hemen alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: goodlife

quote:

Sony gt 212 280 ytl filan çok iyi bir cd-mp3 player.Bu ara indirimde.Crepis kaçırma derim.Benim param olsa hemen alıcam

Alıntıları Göster
    MERHABA ARKADAŞLAR,
    BEN DE ARTIK ARANIZA KATILDIM.BIR LOGAN 1.4 AMBIANCE PACK KIRAZ KIRIZIM VAR. ARACIN GORUNUSUNE HAYRANIM.HERKESE SELAMLAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: remsev

MERHABA ARKADAŞLAR,
    BEN DE ARTIK ARANIZA KATILDIM.BIR LOGAN 1.4 AMBIANCE PACK KIRAZ KIRIZIM VAR. ARACIN GORUNUSUNE HAYRANIM.HERKESE SELAMLAR.

Alıntıları Göster
    remsev arkadaşım merhaba

hangi ildensin

araban hayırlı olsun.kaça aldın.
    bende almayı düşünüyorum araç hakkındaki ilk görüşlerini yazarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozonor

remsev arkadaşım merhaba

hangi ildensin

araban hayırlı olsun.kaça aldın.
    bende almayı düşünüyorum araç hakkındaki ilk görüşlerini yazarmısın

Alıntıları Göster
    Slm arkadaşlar uzun zamandır foruma bakamadım Arkadaşalardan bazı sorular var ben teyp olarak sony gt 212 aldım 3 aydır kullanıyorum öyle ahım şahım bişey değil ama yinede güzel alet kart girişi flash bellek gibi vesaire şeyler yok ama wima çalıyor mp3 çalıyor sesi temiz tonları düzgün 50 waat çıkışlı ayrıca loud olmadığı için bass ları pek alınmıyor parça geçişleri iyi idare eder bir cihaz takması kolay soketli . Özonur kardeş bence performansdan biraz fedakarlık edersen 1.4 benzinli al yakıt oldukça iyi pek fazla yaktığı söylenemez şehir dışı basarsan 210 civarı yakıyor basmazsan 190 filan lpg sorun oluyor bilmiyorum yeni arabada nasıl olur bir çalışıyor bir çalışmıyor tekliyor filan az yakan benzinli bir araç en güzeli Nebicim geçmiş olsun kardeş gülermisin ağlarmısın.İlk bakım ne kadardı benzinlinin 140 dediler fiyat nasıl sizce .

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.