Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.945
Cevap
35
Favori
1.710.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Senin arabada elde ettiğin değerler süper. Ben 90-110 ile gittiğim Ankara-Antalya arasında 5.6 L/100km yaptım (Benimki de laureate ve yol bilgisayarındaki değerler.).Yapabildiğim en iyi değer bu. 4.8 değeri Şehir için de de 7.8L yakıyor o da yaklaşık 21 Ykr a geliyor. Klimalı değerin ise yanlış anlamadıysam çok fazla km de 1070 ykr yapıyor demek. Bu değer anormal. Yanlış anlaşılma var galiba.

    quote:

    Orjinalden alıntı: nebituran

    bende 136 laureate var yüz kilometrede yol bilgisayarının verdiği sonuçlar söyle 100 km de (90 nı geçmeden ) 4,8 litre 50 milyonluk benzinle 312 km yol yaptım gelirken varacağım yere 10 km kala lamba yandı fakat böylece bir hafta felan daha binebildim aralıklarla 90 geçince baya bir yakıyor. ama geçmeyince çok cimri diyebilirim. ayrıca geçenmlerde full klima acık gezdim km ye 1 ytl 70 kuruş yaktı baya iyi sayılır normal satrlarda kilimasız doksanı geçmeden 125 eile 145 arası yakıyor benim araba




  • quote:

    Orjinalden alıntı: bsd

    Senin arabada elde ettiğin değerler süper. Ben 90-110 ile gittiğim Ankara-Antalya arasında 5.6 L/100km yaptım (Benimki de laureate ve yol bilgisayarındaki değerler.).Yapabildiğim en iyi değer bu. 4.8 değeri Şehir için de de 7.8L yakıyor o da yaklaşık 21 Ykr a geliyor. Klimalı değerin ise yanlış anlamadıysam çok fazla km de 1070 ykr yapıyor demek. Bu değer anormal. Yanlış anlaşılma var galiba.

    quote:

    Orjinalden alıntı: nebituran

    bende 136 laureate var yüz kilometrede yol bilgisayarının verdiği sonuçlar söyle 100 km de (90 nı geçmeden ) 4,8 litre 50 milyonluk benzinle 312 km yol yaptım gelirken varacağım yere 10 km kala lamba yandı fakat böylece bir hafta felan daha binebildim aralıklarla 90 geçince baya bir yakıyor. ama geçmeyince çok cimri diyebilirim. ayrıca geçenmlerde full klima acık gezdim km ye 1 ytl 70 kuruş yaktı baya iyi sayılır normal satrlarda kilimasız doksanı geçmeden 125 eile 145 arası yakıyor benim araba





    bazı arkadaşların hala daha yeni lira ile sıkıntısı var anlaşılan




  • merhaba arkadasım benim araç 12 bin de rodajdan sonra yakıtın düştügünü hissedersin ilk aldıgımda benim yakıt seviyemde yüksekti ama bu aralar gerçekten yakıtı beni üzmüyor bir de 90 ı geçmiyorum yani anlayacağın spor kullanmıyorum belkide ondan olabilir ama geçtiği vakitlerde pek o kadar yakmıyor uzun yolda klima acıkken km de 170 yaktı
  • Arkadaşlar ben kamyon şöförüyüm ve arabadan anların çok araba araştırdım gittim loganı incaladim ve arabanın 4 dörtlük olduğu kanatına vardım bikere kalın saç var lagunanın şanzımanını koymuşlar motor desen clio e patent ve garanti reno servisi reno parçaları ucuz arabanın fiyatı mağkul anlıycağınız bide çıkmışbağzı ne üdüğü belirsizler bu arabaya binilmez diyor çok paraları varsa bizede verdinler onların lafını dinleyelim ama şunu diyim daha fazla paramda olsa şuan loganı değişmem çok alıştım bu arabaya az yakıyor ayrıca ve seri bir araba sorularınızı yollıya bilirsiniz logancılar ?????




  • Loganına LPG taktıran varmı arkadaslar,varsa sonuclar nasıl goruslerinizi bekliyorum?? Sakin kullananlar ve sehirlerarasi cok kullananlar icin sorun yok ama biraz spor kullanıp sehir icinde cok km yapanlar icin LPG lazım gibi.
  • Arkadaşlar bu arada 19 mayıs için Kemere gitmiştim. Yolda sollamadığım araba kalmadı. Arabada iki kişiydik bagaj ve depo doluydu. Özellikle yokuşlarda bariz iyi gidiyor (benzinli 1.6 ). Geçen arabalar dci clio, bir yeni astra, bir laguna, passat ve bir mercedes idi. Tabi dizellerle boy ölçüşmemeyi öğrendim. Benzinli eski astra, bora, cmax, 1.6 loganla yokuşlard başa çıkamıyor.
  • logancılar nerdesiniz iki gundur??
  • Mrb Bende 1.5 dci var şuan 1850 Km De şimdiye kadar pek basmadım arabaya genelde 1800-2300 devir arası sürüyorum yakıtı iyi şehir dışı 4.1 yaktı bir iki defa bastım 165 e kadar çıktı ama kısa mesafelerde bundan sonra basmalımıyım yoksa 3000 km ye kadar böylemi sürmeliyim?
    Birde bu dizellerin 10000 bakımı kaç para tutuyo hiç bakıma giden varmı?
  • KARDEŞ 165 E ÇIKTI DEMİŞSİN UMARIM 165 DEDİĞİN ŞEY SÜRAT DEĞİLDİR 1.5 DCI MODELLERİNİN MAKSİMUM HIZ SINIRI 155 BU BİR, İKİNCİSİ ÜÇ BİN KM DEN ÖNCE 3000 DEVİRİ GEÇME ÜÇ BİN KM DEN SONRA DEVİRLİ KULLANMAYA DİKKAT ET.
  • Arkadaşlar bizde Logan alıyoruz kısmetse ama şunu bilin Renault Türk otomobil kullanıcısını adam yerine koymuyor.Almanyada satılan Loganın bütün versiyonlarında ABS ve yolcu havayastığı standart, ülkemizde değil.Renault Türk müşterilerine değer veriyor diyenler tekrar düşünmeli.
  • o adam yerine koymamaktan değil.. her ülkenin koşullarına göre donanımlar ayarlanır..

    birde clio III ün motorlarına bak: almanlar eski teknoloji 1.6 88hp motor sunulurken bize yeni 1.4 16v 98hp lik motor sunuluyor(diğer avrupa ülkelerindede 98lik var)
  • Logancılar, problemlerinizi sorularınızı, yasadıklarınızı yazın kardeşim. Tecrübeleri paylaşalım sorunları çözelim.

    Dün 1 yıllık bakıma gittim Ankara Neziroğluna km 12000 de idi. Bu arada servis olarak tavsiye ederim burayı. Diğer markalar kadar pahalı değiller, hile-hurda yok ve iyi niyetli tüm çalışanlar. Arabanın her tarafında bilimum eşya olmasına rağmen servis dönüşü eksik veya serviste unutulan bişi olmuyor (Anlayan anladı).

    Filtreler ve yağ-su falan değişti. Orasına burasına bakıldı. Motor ve şaside herhangi başka bir soruna rastlanmadı. Ödenen ücret herşey dahil 83 YTL. Bence normal fazla değil.

    Bu arada geri vitres lambası yanmıyormuş onu fark etmişler mişürü garanti kapsamında değişecek parça sipariş verildi. (3 günde en baba parça geliyor).
    Torpido kapağında aldığımdan beri bir yamukluk vardı. Sol tarafı kayık duruyordu ve içindeki düğmeye tam bastıramadığı için farlar açıkken torpido ışığı kapak kapalı olmasına rağmen açık kalıyordu. Adamı sinir ediyordu. Ona da bakmışlar. Kapağın hatalı olduğunu söylediler ve o da garanti de değişecek onun da siparişi verildi. Sanırsam bu sorun, montaj esnasında kapağin içindeki lastiklerin birisinin ufak yuvasına tam oturmaması sonrasında kapağın o şekilde alışmış olmasından kaynaklanıyor. Bu şekilde torpido sorunu sizde var mı?

    Yeter amama yazdım yaw.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsd -- 27 Mayıs 2006; 14:11:49 >




  • geçenlerde bublundugum yer ile adana arası 156 km yol yaptım yol bilgisayarı 8.2 litre dedi bu oranlar çok iyi göründü dediklerine göre yol bilgisyarına inanma dediler gerçek verileri vermezmiş ona inat bende kendim hesapladım yine bulundugum yerden adanaya git gel yaptım depo boş gibiydi 50 ytl lik aldım ve ortalama 40 ytl ye gidip geldim servise söyledim gerçekten çok iyi dediler bana görede araba az yakıyor ama ilk aldığımda yakıtı çok yakıyordu 10 binden sonra giderek düşer dediler gerçektende öyle oldu hatta 10 den önce düşmeye başladı bu aralar şeytan kulağına kurşun arabanın yakıtından oldukça memnunum
  • arkadaşlar işte size rusya ve iranda üretilen renault logan resimleri
  • işte size renault logan resimleri









  • logancılar neredesiniz aslında bir de funclub kurulması lazım yada logancıların bir yerde buluşması
  • Bu renault logan ın önü daha bi hoş olmuş acaba biz de böyle yaptırabilirmiyiz.
    Farların arası sanki transit lerin önü gibi gerçekten hoş.
    Bu arada Logan ın kitapçığında ilk 1500 km de 2500 devri geçmeyin yazıyo (1.5 dci) tam performansı 6000 km den sonra vereceğini yazmışlar benim araba şuan bi defa 165 km yi gördü Arkadaşımın punto var 1.3 multijet kitapta 160km yazıyo araba 25000 binde 185 km yapıyo
  • ben geçenelrde ikinci el loganı kılpayı kaçırdım.
    13.400e abs,yolcu airbag,klima lı ambiance pack 1.4 satılmış...
  • Abi bu rus ve iran loganlarının içeriden görüntüleri yokmu? acaba cd çalar flan varmı yoksa bizdeki gibi ipli kaset mi var orda da
  • Dostlar aranıza yeni katıldım bende 2006 1,4mpı logan sahibiyim arcımdan çok memnunum 17bin ytl,ye aldım bu fiyata çok güzel parası az olupta 0km arca binmek isteyenlere tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.