Bildirim
D-500
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu tellerin bluetooth olayı çok dğişik.Sanki seçio,Yol bence yok , başka bi aletten dene.Yada telden dene illa olur biriyle.Şöle diim 3 bluetooth cihazından 1 tanesini tanıo.ben 2 yıldır kullanıyorum.Zayıf yani.Ses olayı da çözümsüz.Bence başarısız bi telefonda.Bitek olayı ufak olması.Yalan gerisi.
Benim sorunumda telefonun rehberne kaydettiim numaraları karta aktaramıorum.Telefonu deişcem sırf o meseleden beklemedeyim.Tek tek yazma boyutuna geldim.Varsa bilen kurtarın beni............ -
arkadaslar benim buldugum d500 mp3 dinlerken kulaklık sesini çogaltmak.*#8999*8378#burdan donanıma ordan ıss kulaklık ordan kulak kazancı 11-12-13-14-15 seç en yüksek 15 ses mükemmel hiç bir zararı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 2 Nisan 2006; 16:49:45 > -
Diğer arkadaşlar da d600 de denemişlerdi sonuçları sesi daha hiç kısamıyorlardı yani problem çıkarmıştı
Benim d600 ün sesi bana yetiyor ne yani artırıpta konser mi vereceğim birazcık daha artsın diye telefonumu riske atamam. -
arkadaşlar bu sadece d500 ayarı telefona hiçbir zararı yok çok güzel istediginiz zaman eski ayarına getırebiliyorsunuz.d 600 lerde diger formlarda okudum problem oluyor ama d 500 de hiç problem yok.1 aydır kullanıyorum.perfec -
YA SES SEVİYESİNİ 15 E ÇIKARDIM BİRAZ HIŞIRTI GELİYOR SEBEBİ NEDİR BİLEN VARMI GARDAŞ -
kardeş bende böyle bir sorun yok büyuk ihtimalle kulaklıgında sorun olabilir.bir alt seviyeyi seç.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X