Şimdi Ara

CYPHER'DA ÇIPLAK PROTESTO!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DUPE MALLARI SİLİNEN BİR KAÇ HUMAN BU GÜN 19:40 CİVARINDA, GM İ PROTESTO ETTİ! GARİP OLAN PROTESTO KAMERALARIMIZA BU ŞEKİLDE TAKILDI!

KEŞKE MUHABİR OLSaYMIŞIM:D GERÇİ DAHA KÜÇÜĞÜM AMA...:D

http://img302.imageshack.us/img302/8722/20051191940314yj.jpg

http://img302.imageshack.us/img302/8722/20051191940314yj.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n00b_smiley -- 9 Kasım 2005, 20:16:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Daywalke®

Bence belalarını bulmuş hepsi.Dupe yapmadan önce düşünceklerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_emre

Bence belalarını bulmuş hepsi.Dupe yapmadan önce düşünceklerdi

Alıntıları Göster
    belalarını bulmuş hepsi

• quote:

Orijinalden alıntı: _gUrCo_92

belalarını bulmuş hepsi

Alıntıları Göster
    offf yaaa offfff benimde cs+6 kalkanım gitti allam yaaa tamam dupeyi engellediler ama benim suçum ne gittim pazardan cs aldım benim suçum yoq dupeyi engellediniz madem eski dupeleri silmeyinnnnnn gerizekalı adminnnleeerrr aylarca para biriktirip dupe kurbanı olanları hiç mi düşünmüyosunuzzzzzz

itemlerimizi geri istiyoruuuuuzzzzzzz...
    dupeyi yasaklayın itemlerimizi verin protesto edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: _gUrCo_92

belalarını bulmuş hepsi

Alıntıları Göster
    belki dupe li malı satın almıştır nerden biliyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: The Flash Only

offf yaaa offfff benimde cs+6 kalkanım gitti allam yaaa tamam dupeyi engellediler ama benim suçum ne gittim pazardan cs aldım benim suçum yoq dupeyi engellediniz madem eski dupeleri silmeyinnnnnn gerizekalı adminnnleeerrr aylarca para biriktirip dupe kurbanı olanları hiç mi düşünmüyosunuzzzzzz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kasimguven

Böyle pisliklerle dolu oyunda böyle şeylerin olduğunu bile bile oynaman bence bi hata.MYKO ya geç ne dupe var ne hack(nadiren hacklenenler var tabi).Ama makro konusunda aynı şeyi söyliyemiycem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hadise'nin kıyafeti yalan oldu !
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunun suyunu cıkardılar artık adam suç işliyo sonra protesto ediyo (dupe yapanlara herkese(yoksulların haklarını yiyolar))

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_emre

quote:

Orjinalden alıntı: kasimguven

Böyle pisliklerle dolu oyunda böyle şeylerin olduğunu bile bile oynaman bence bi hata.MYKO ya geç ne dupe var ne hack(nadiren hacklenenler var tabi).Ama makro konusunda aynı şeyi söyliyemiycem

Alıntıları Göster
    Bizde geçen gün cz kapalı diye yürüyüş yamıştık :P . Bİ kaç tur attık luferslon townda sonra herkes yaratık kılığına girdi öle eylem yaptık :D.Herkes çeşitli sloganlar atıodu (cz hakkımız söke söke alırız,Karusa uzanan eller kırılsın gibi) :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ya beyler bıktım su GMlerden ıkı gun once czye gırem dedım bı baktım bızım (elmorad) townu orc dolu bıde ustumde 106mil (:() vardı gıttı 53mil ve benı olduren n00b karustu ve dupe ile ilgili olarak +6cs gitti (15gbye almıstım) yeter artk bıtsın su ıskence dupe ve macro kullananlara ( ayruca skıll bug)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

ya beyler bıktım su GMlerden ıkı gun once czye gırem dedım bı baktım bızım (elmorad) townu orc dolu bıde ustumde 106mil (:() vardı gıttı 53mil ve benı olduren n00b karustu ve dupe ile ilgili olarak +6cs gitti (15gbye almıstım) yeter artk bıtsın su ıskence dupe ve macro kullananlara ( ayruca skıll bug)

Alıntıları Göster
    cezalarını bulmuşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: REBEL1991

cezalarını bulmuşlar

Alıntıları Göster
    lol

• quote:

Orijinalden alıntı: cxe

lol

Alıntıları Göster
    lol süperrr layıklarını bulmuşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire_Legacy

lol süperrr layıklarını bulmuşlar

Alıntıları Göster
    Bazılarıda alıyor ama dupe olduğunu bilmiyor onlar için ama dupeciler de zaten hemen hemen belli oluyor dupeler silinde ve en az 3 kişide shell kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: ok919_X

Bazılarıda alıyor ama dupe olduğunu bilmiyor onlar için ama dupeciler de zaten hemen hemen belli oluyor dupeler silinde ve en az 3 kişide shell kaldı

Alıntıları Göster
    Koptum ya mükemmel resim euehuehuehu
  • valla manyak bi resim

• quote:

Orijinalden alıntı: megemen02

valla manyak bi resim
    ii olmuş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: qoqhan

ii olmuş :)

Alıntıları Göster
    ama tabı adamların dupelı maları bılmıyerek alma olasıgınıda ortaya koymak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokedici61

ama tabı adamların dupelı maları bılmıyerek alma olasıgınıda ortaya koymak lazım

Alıntıları Göster
    iyi olmuş server'ı batırmışları zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: yokedici61

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yokedici61

+1 chitin +6 ların 3 ü gitti ben dupecideiiillllliimmmmm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.