Şimdi Ara

Cylay: En iyi iphone güvenlik programı (çalıntı, takip, dedektiflik)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

quote:

Iphone için yazılmış benim gördüğüm en iyi güvenlik programı. Programı cydia'dan indiriyoruz. MirrorDev Orders source'u ekleyip aşağıdaki yönergeyi takip ediyoruz.

Kurulum için ekteki linkteki adımları takip edin.
    https://www.cylay.com/download.php

Program arka planda çalışıyor, çalınan telefonunuzu ya da takip etmek istediğiniz telefona (sevgilinizin mesela ) komutlar göndererek kontrol ediyorsunuz - tabi önce telefona programı yüklemiş olmanız gerekiyor!-. Komutları ya gizli SMS olarak (karşı taraf SMS geldiğini görmüyor) ya da web üzerindeki accountunuzdan (www.cylay.com) gönderiyorsunuz. İnanılmaz özellikler var:

* Tek komutla telefonu kitleme. Hiçbir tui çalışmıyor. Siyah ekrana geliyor ancak telefon açık ve kapatılamıyor da!
    * Backup alma: Tüm rehber, sms, maillerinizi ister cylay servere ister google docs'a backup alabilme
    * tracking: iphone'u 1 dk'da bir sürekli google map üzerinden takip
    * foto: uzaktan fotoğraf çektirme (belki çalanı da görürsünüz
    * Remote wipe: tüm bilgileri tek komutla silme (kişisel bilgileri yok etmek)
    * recent calls: son aranan numaraları görmek (sevgilisinden şüphelenenlere
    * Alarm : Alarm aktif edince cihaz gıcık bir alarm çalıyor ve siz durdurmadan durmuyor!!!

ve başka birçok özellik. 15 deneme sürümü var. Sonrası 19,99$/yıllık abonelik...
    Kırığını bilen varsa para ödemeyelim Ben bulamadım, abone oldum...
  • Telefona atılacak temiz bir wipe / firmware ile bütün güvenlik özellikleri anında silinir. Çalan kişi telefonu zaten hemen kapatıp açmayacaktır telefon 0 firmware reset olana kadar. Dolayısıyla 20$ a bence deymeyecek bir program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 13 Nisan 2010; 8:18:25 >
  • Bende arkadasa katılıyorum telefonun home + power tuşuna basması yeterli olacaktır kapaması için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.