Şimdi Ara

Cydia tweakleri için backup alma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani Turkcell'in yedek programı varya ya da herhangi bir rehber yedekleme programında önceden backup alıyo şifreyle beraber sonra silip yüklediğinde şifreyi girdiğinde internette kayıtlı olan rehberini direk getiriyor ya...

Cydia içinde var mı böyle bir program? İnternetten baktım ama bilgisayara yedekliyormuş sanırım.. Varsa söylerseniz çok sevinirim arkadaşlar

• xbackup var ama ben bugün denedim çalıştıramadım
  • Bende tam bunun hakkında konu açacaktım derken demin karşıma çıktı.
    OpenBackup ile cydia repo ve tweakleri yedekliyebiliyorsunuz.Ama aldığınız yedeği bilgisayarınıza almanız gerekli,biraz araştırma yaparsanız nasıl çalıştığı hakkında bilgilenebilirsiniz.
  • pkgBackup süper bişey ama ben çalıştıramadım crackli olduğundan olabilir. Rehbere, pcye, dropbox a, box a skydrive a yedek alabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impacto

Bende tam bunun hakkında konu açacaktım derken demin karşıma çıktı.
    OpenBackup ile cydia repo ve tweakleri yedekliyebiliyorsunuz.Ama aldığınız yedeği bilgisayarınıza almanız gerekli,biraz araştırma yaparsanız nasıl çalıştığı hakkında bilgilenebilirsiniz.

OpenBackup tweakleri deb olarak yedekliyor ama repo adresleri elle girmek zorunda kaldım restore ettikten sonra ...
  • sağlam bi tweak yok mu bu iş için?
  • 5.1.1'de xbackup'la aldığım backup, 6.1'de yüklerken yükleme çubuğunun donmasına neden oldu. iki defa denedim kafasına göre repo ve tweakleri yerli yersiz yüklemişti. iş yükü olmasın derken ekstra iş yükü çıkarttı bana.

5.1.1'den gelen ama 6'yla uyumsuz tweakler de cabası. kısacası 5.1.1'de güvenle kullandığım xbackup hayal kırıklığı. kullanmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.