Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (529. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.032.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: garppit

Hocam AirDrop enabler güncelleme uyarısı geldi. Güncelleme yaptıktan sonra cydia ya girerken eksik yüklenmiş diye uyarı veriyor ve herhangi birşey yüklerken hata veriyor. Silersem sorun olur mu??

Sorun olmaz
  • hocam menünden istenmeyen mesajı almamak için engelleme yaptım ama kilitli ekranda mesaj gözüküyor düzeltebilirmiyim,birde iblacklist i yükledim ama cihaz safe mod a düştü siz kullanıyormusunuz. @FullHD
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

quote:

Orijinalden alıntı: garppit

Hocam AirDrop enabler güncelleme uyarısı geldi. Güncelleme yaptıktan sonra cydia ya girerken eksik yüklenmiş diye uyarı veriyor ve herhangi birşey yüklerken hata veriyor. Silersem sorun olur mu??

Sorun olmaz

Tamamdır hocam. Zaten şu ana kadar pek bi işime yaramamıştı bundan sonra da yarayacağını pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garppit -- 8 Ocak 2014; 18:12:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jailbreaktan sonra 5s hopörlör berbat durumda cızırtılı sebebini bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: myhopes

hocam menünden istenmeyen mesajı almamak için engelleme yaptım ama kilitli ekranda mesaj gözüküyor düzeltebilirmiyim,birde iblacklist i yükledim ama cihaz safe mod a düştü siz kullanıyormusunuz. @FullHD

Nasıl yani engellediğiniz numara size hala mesaj atabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

quote:

Orijinalden alıntı: myhopes

hocam menünden istenmeyen mesajı almamak için engelleme yaptım ama kilitli ekranda mesaj gözüküyor düzeltebilirmiyim,birde iblacklist i yükledim ama cihaz safe mod a düştü siz kullanıyormusunuz. @FullHD

Nasıl yani engellediğiniz numara size hala mesaj atabiliyor mu?

gelen mesaj, mesaj kutusuna düşmüyor ama kilitli ekranda uyarı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih033

jailbreaktan sonra 5s hopörlör berbat durumda cızırtılı sebebini bilen var mı

Bende sorun yok kurdugun tweakler nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakeCarrier- ilexrat- 25pp- CyDelete- infinidock- lockscreen toll- vitual home -bioprojet fazla da yok zaten şimdi ilexrat la restore yapıyorm inşaallah düzelir berbat bi şekilde cızırtı yapıyor hopörlör
  • Bu arada five icon dock yukluyirum kaloradan calismiyo sanirim 5S

• quote:

Orijinalden alıntı: BILDIRCAN

Bu arada five icon dock yukluyirum kaloradan calismiyo sanirim 5S

infinidock çalışıyor artık five icon dock çok kötü o yüzden infinidock öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: teber01

ilk defa jailbreak yaptım baya uğraştırıcı bi iş daha önce androidde rom root vs kendi başıma halledebiliyodum ama jailbreak çok karışık geldi

Aslında rom ve root olayından daha kolay, sadece alışma meselesi. Jailbreak yaptıktan sonra istediğiniz eklentileri kurması zaman alıyor. Onun dışında herşeyi yüklememek, uyum sorunu olup olmadığına da bakmak lazım. 1-2 defa yapınca çocuk oyuncğı olduğunu göreceksiniz. Ben bootloader açıp root yaptım, custom kernel yükledim. Jailbreak yapmak bundan daha kolay açıkcası.
  • envoytr kullanıcısına yanıt
    Guzelmis hocam tskrler

• quote:

Orijinalden alıntı: BILDIRCAN

Bu arada five icon dock yukluyirum kaloradan calismiyo sanirim 5S

Sakın yükleme uygulamalar üst üste biniyor ve tweaki kaldırınca en sağdaki uygulama kayboluyor restore etmen lazım düzelmesi için

• Yok hocam infinidock yukledim

• Arkadaşlar eklediğim repoların içine girdiğim zaman hiçbirşey gözükmüyor bomboş sayfa neden olabilir ? Birde cydia yı nasıl türkçe yapabiliriz?Birde cydia yi ilk actigimda boyle bir hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

quote:

Orijinalden alıntı: mck94

Uygulama ici satin alma yapabilen bi tweak vardi. Online oyunlarda da hile yapabiliyorduk adi neydi?

iapfree iapcracker olması lazım.

Çalışmıyor iOS 7 de hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Arkadaşlar eklediğim repoların içine girdiğim zaman hiçbirşey gözükmüyor bomboş sayfa neden olabilir ? Birde cydia yı nasıl türkçe yapabiliriz?Birde cydia yi ilk actigimda boyle bir hata veriyor

Biggbosu silin
    Bizim repodada kocamaaaan cydia tr var. Kolay gelsin

• Arkadaşlar kusura bakmayın mobildeyim yazıldığını biliyorum ama bulamadım, cydia'nın arka planda çalışmasını sağlayan bi tweak vardı. İsmini alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Surprise Mothafucka

Arkadaşlar kusura bakmayın mobildeyim yazıldığını biliyorum ama bulamadım, cydia'nın arka planda çalışmasını sağlayan bi tweak vardı. İsmini alabilir miyim?

NoCyrefresh olabilirmi?
  • Hocam sanırım o değil

@deutchwhy22

• 
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.