Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (527. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.031.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SlideToUnlock

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yada cihazı flashdisk olarak kullanmaya yarayan bir çok program var hocam

iFunBox'u denedim hocam, iyi gibi fakat mesela bir uygulama ile oluşturduğum dosyayı bulurken zorlanıyorum var/mobile/applications üzerindeki klasörler hep sayı-numara karışık olduğundan aradığımı tek seferde bulamıyorum. USB Drive'ı denedim fakat oluşturduğum USB disk bölümünü tanımadı bilgisayar. iTunes+Drive yaptığımda iTunes'e bağlanıyor fakat drive bölümüne bağlanamıyor.Sorun nerede olabilir?

Bi kaç Pro deneyip haber vereceğim

Tamam hocam, beklemedeyim.

En mantıklısı pwntunes u beklemek bence flashdisk olarak kullanmak için. Daha iyisini bulamadım. Hep saçma sapan App lar.

PwnTunes'ı neden bekliyoruz hocam? IOS7 uyumluluğu diyorsan, eldeki cihaz 6.0 yüklü hocam.

Pardon hocam cihazın iOS 6 olduğunu hissedemedim alıcılarda sorun var sanırım
    Hocam o zaman niye bekliyoruz pwntunes u, bende anlamadım :))

Edit: bak hala bekliyo ya ..hocam kursanıza şu pwntunes'u :D

Hocam hangi repodan çekebiliriz PwnTunes'ı?

pwntunes ın kırılmıs versıyonu yok olsada ıse yaramıyor satın almalısınız bende var satın aldım ıos6.1.2 de calısıyor henuz ıos 7 destegı gelmedı ama

Satın alırken telefonun seri numarasını istiyor, güvenilir midir?

Güvenebilirsiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spring board setting deki bi suru ayar var bunlarin ne ise yaradigini bilen var mi veya belgede olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ysyselimy

quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

quote:

quote:

quote:

Kardes o tweaklarin olduğu resimler dün çekmiştim onları tweaklari göstermek için ekledim

Dün ü bugünü yok işte sonuç olarak o çıkıyor ortaya :)

kim nerden bilsin resmin birisi daha eski tarihli filan :)

kullanım ve bekleme sürelerim aynı sorun neyden olabilir deyip
    kalan pil ömrü değerleri olan iki resim paylaşırsan ben böyle anlarım durumu :)

neyse işin şakası bi yana cidden tam olarak sorun nedir tekrar bi yazarsanız yardımcı olmak isterim.

Canım kardeşim bi hata olduysa kusura bakma sorunum su ki telefonu şarjdan çektiğimden beri kullansamda kullanmasamda kullanım ve bekleme sûrem eşit sekilde artıyor onu anlatmak istiyorum 1 resim eşit olarak arttığını göstermek için koydum 2 ve 3 teki resimler tweaklari göstermek için hangisinden olabilir diye inşallah anlatabilmisimdir.

heh okey şimdi anlaşıldı dostum, resimden ben onu rastlantı olarak düşündüm sorun olarak görmedim :)

valla demem oki bunu çözmek için temiz bi restore atıp bi süre kullanıp sonucu gözlemek.

büyük ihtimal buna bir tweak neden olmuştur ama hangisi olduğunu anlamak çok güç.

bunu basit yolla gözlemlemenin diğer bi yoluda tweakleri teker teker silip. durumu gözlemlemek olabilir.

ki buda sonuç vermeyebilir çünkü herhangi bir tweak sistemsel bir zarar oluşturduysa silsenizde geçmeyebilir.

sistemi tamamen restore edip teker teker cydia tweakleri kurmak en sağlıklısıdır. ama onca yedekle uğraşamam vs. derseniz cydiada iLex Rat yazılımı kurup temizlik yapın. ve tekrardan cydia tweaklerinizi kurun.

iLex rat dan önce siz yinede cihazınızın yedeğini almayı unutmayın.

http://forum.donanimhaber.com/m_75557305/tm.htm

Anladım kardeşim dursun. Bi bakalım simdi final zamanı onla ugrasamam :) bi ara restore edip tek tek tweak kurup bide şarjı full edip surekli denemek lazım zor is fix olsa iyi olurdu :)

Bir de şunu dene derim. Cihazı açarken ses açma tuşuna basılı tutarak cydia eklentilerini devre dışı bırak. Cihazı şarja kopyup %100 olmasını bekle. Çekip bak bakalım. Eğer süreler normal oluyorsa cydia eklentisiyle ilgili bir sorundur. Olmadı listeden 3er 3er silip şarjı doldurup bakarsın.

Akauto3g, virtual home benim şüphelendiklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 8 Ocak 2014; 2:27:39 >

• Arkadaşlar bir tweak kurduktan sonra cihaz elmada kaldı ve safe modda açtım. Şuan cydia ile her hangi bir kurulum ve tweak kaldırma işlemi yapamıyorum 'dpkg' dosyası ile hata veriyor. Bu dosyasa ifile ile usr/bin/ klasörünün içinde bulunuyordu ve şuan yok. Bu dosyayı kendim açıp dosya hedefini ayarladım ama şuanda birşey yüklemeye çalıştığımda ve kaldırmaya çalıştığımda 'running debbian packer ' yazıyor ve cihaz resping atıyor. Restore yapacaktım ama bilgisayarda yok. Yardımınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardes o tweaklarin olduğu resimler dün çekmiştim onları tweaklari göstermek için ekledim

Dün ü bugünü yok işte sonuç olarak o çıkıyor ortaya :)

kim nerden bilsin resmin birisi daha eski tarihli filan :)

kullanım ve bekleme sürelerim aynı sorun neyden olabilir deyip
    kalan pil ömrü değerleri olan iki resim paylaşırsan ben böyle anlarım durumu :)

neyse işin şakası bi yana cidden tam olarak sorun nedir tekrar bi yazarsanız yardımcı olmak isterim.

Canım kardeşim bi hata olduysa kusura bakma sorunum su ki telefonu şarjdan çektiğimden beri kullansamda kullanmasamda kullanım ve bekleme sûrem eşit sekilde artıyor onu anlatmak istiyorum 1 resim eşit olarak arttığını göstermek için koydum 2 ve 3 teki resimler tweaklari göstermek için hangisinden olabilir diye inşallah anlatabilmisimdir.

heh okey şimdi anlaşıldı dostum, resimden ben onu rastlantı olarak düşündüm sorun olarak görmedim :)

valla demem oki bunu çözmek için temiz bi restore atıp bi süre kullanıp sonucu gözlemek.

büyük ihtimal buna bir tweak neden olmuştur ama hangisi olduğunu anlamak çok güç.

bunu basit yolla gözlemlemenin diğer bi yoluda tweakleri teker teker silip. durumu gözlemlemek olabilir.

ki buda sonuç vermeyebilir çünkü herhangi bir tweak sistemsel bir zarar oluşturduysa silsenizde geçmeyebilir.

sistemi tamamen restore edip teker teker cydia tweakleri kurmak en sağlıklısıdır. ama onca yedekle uğraşamam vs. derseniz cydiada iLex Rat yazılımı kurup temizlik yapın. ve tekrardan cydia tweaklerinizi kurun.

iLex rat dan önce siz yinede cihazınızın yedeğini almayı unutmayın.

http://forum.donanimhaber.com/m_75557305/tm.htm

Anladım kardeşim dursun. Bi bakalım simdi final zamanı onla ugrasamam :) bi ara restore edip tek tek tweak kurup bide şarjı full edip surekli denemek lazım zor is fix olsa iyi olurdu :)

Bir de şunu dene derim. Cihazı açarken ses açma tuşuna basılı tutarak cydia eklentilerini devre dışı bırak. Cihazı şarja kopyup %100 olmasını bekle. Çekip bak bakalım. Eğer süreler normal oluyorsa cydia eklentisiyle ilgili bir sorundur. Olmadı listeden 3er 3er silip şarjı doldurup bakarsın.

Akauto3g, virtual home benim şüphelendiklerim.

Akauto3g sildim kardes onu silmeyi unutmuştum çalışmıyor zaten dediğin olayı bi deniyim aklıma gelmemişti teşekkürler

• Arkadaşlar albüm şifrelemek veya gizlemek için tweak var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakarboy S kullanıcısına yanıt
    Walla aynı durum bende de var. Enteresandır telefonum 6.0.2 deyken JB lemiştim, o zaman da herhangi bir programı sildiğimde Safe Mode a atıyordu. Çok bir sorun yaratmıyor aslında, Safe Mode a atınca silmek istediğini prgramı silin ve telefonu kapatıp açın...
  • BigBoss u add repo ile yükleyemezsiniz. Cydia ana ekran (altta yıldız) More Package Sources den BigBoss u ekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanogo

quote:

Orijinalden alıntı: Jiflex

quote:

Orijinalden alıntı: Sanogo

Hocam repodaki çoğu tweakte bu tarz hatalar alıyorum ne yapmalıyım?

Bu sorunu ben de yaşamıştım, bigboss reposunu kaldırmışsın onu tekrar kur düzelecektir.

BigBoss –http://apt.thebigboss.org/repofiles/cydia

Bu değilmi ?
    Hata veriyor kaynak bulunamadı diye

quote:

Orijinalden alıntı: mcksy

BigBoss u add repo ile yükleyemezsiniz. Cydia ana ekran (altta yıldız) More Package Sources den BigBoss u ekleyin.

Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi elle eklenmiyor, Cydia ana ekranda sol altta bulunan yıldız simgesine tıklatıp, more package sources yazan yerden ekleyebilirsin repoyu. Sonrasında düzelecek problemin.

• iBlacklist 7.0 çıktı

• Merhaba arkadaşlar. Bir sorun var yardımcı olur musunuz? İ4'e jailbreak yaptım, cydia yüklendi ama cydia'yı ios7'ye güncellerken hata veriyor. Ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

Merhaba arkadaşlar. Bir sorun var yardımcı olur musunuz? İ4'e jailbreak yaptım, cydia yüklendi ama cydia'yı ios7'ye güncellerken hata veriyor. Ne yapmalıyım?

Hata ne?

• quote:

Merhaba arkadaşlar. Bir sorun var yardımcı olur musunuz? İ4'e jailbreak yaptım, cydia yüklendi ama cydia'yı ios7'ye güncellerken hata veriyor. Ne yapmalıyım?

Ekran görüntüsü verebilir misin ayrıca hocam Changes/refresh yap ve sonrasında güncellemeye çalış
  • arkadaşlar io7 jailbreakli 4s mi nihayet mükemmleştirdim(nazar değmesin) cydiadan ve 25pp den gerekli herşey kuruldu. şimdi merak ettiğim telefonumu bu haliyle yedekleyebilirmiyim itunes u kullanamıyorum çünkü 25pp den inen uygulamalar daha sonra çalışmıyor. başka bir şekilde güvenli bir yedek alma yolu biliyor musunuz?

şimdiden çok teşekkürler
  • kril33 K kullanıcısına yanıt
    iTools ile yedek alabilirsin hocam

• kalora kullanıcısına yanıt
    Resim bu.

• FullHD kullanıcısına yanıt
    Resim bu.

• öncelikle teşekkür ederim.
    ben daha itools kullanmadım (ifunbox bana yetiyordu) bu yüzden biraz ayrıntıya ihiyacım var şuan forumda da araştırdım sorun yaşayanlar olmuş biraz ayrıntı verebilirseniz çok memnun olurum.

ayrıca ben sıfırdan bir yedek almak istiyorum itools anladığım kadarıyla itunes dan alınmış yedeklere ulaşıp onun üzerinde değişiklik yapmaya izin veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kril33 -- 8 Ocak 2014; 12:35:18 >
  • quote:

Resim bu.

Kurmaya çalıştığınız dosyalar zaten kurulumu bi kontrol edin. Bu hata var olan bir tweaki başka bir repodan tekrar kurmaya çalıştığınızda çıkar ortaya hatırladığım kadarıyla

• FullHD kullanıcısına yanıt
    ios7 jb'yi ilk deda kurdum ama.

• 
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.