Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.032.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Su arkaplanda çalişan tüm programlari tek seferde kapatan program neydi bide hangi repoda?

Remove Backgraund

Cok cok sagol,activator da shake kısayoluna atadim programı,telefonu salladıgımda arkaplandaki tüm programlar kapanıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Su arkaplanda çalişan tüm programlari tek seferde kapatan program neydi bide hangi repoda?

Remove Backgraund

Cok cok sagol,activator da shake kısayoluna atadim programı,telefonu salladıgımda arkaplandaki tüm programlar kapanıyor

Bende bu sekilde kullanıyordum taa ki otobüste telefonun tuş kilidini açana kadar

• hakan hocam cydget programı var lockscreene akvaryum veya film rulonuzu ekleyebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 10 Nisan 2011; 18:26:36 >
  • teşekkürler baya işime yarayan programlar buldum yeni eklemeler yapmayı düşünüyomusunuz ? bu işte yeniyim bilmediğim bi ton program vardır benim
  • merhaba öncelikle böyle bir derleme için teşekkür ederim ikinci olarak bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim

ben Lockinfo HTC plugin yükledim ancak iphonenin kendi saatinin altına eklendi program iphonenin kendi saatini o programdan kaldırabilirmiyim yada orjinal saati nasıl kaldırırım? Clock hide ı kullanıcaktım fakat bulunan tüm source ları eklememe rağmen clock hide ı bulamadım cydia da problemimi çözerseniz sevinirim :)
  • lock clock hide yükleyip winterboarddan aktive etmek gerekiyordu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkcem

merhaba öncelikle böyle bir derleme için teşekkür ederim ikinci olarak bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim

ben Lockinfo HTC plugin yükledim ancak iphonenin kendi saatinin altına eklendi program iphonenin kendi saatini o programdan kaldırabilirmiyim yada orjinal saati nasıl kaldırırım? Clock hide ı kullanıcaktım fakat bulunan tüm source ları eklememe rağmen clock hide ı bulamadım cydia da problemimi çözerseniz sevinirim :)

Lockscreen clock hide yazarsan çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

merhaba öncelikle böyle bir derleme için teşekkür ederim ikinci olarak bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim

hımm teşekkürler :) hemen deniyorum

edit: problem çözülmüştür teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkcem -- 10 Nisan 2011; 21:32:26 >

• sadece saati nasıl buluruz acaba? htc olarak yazıyorum ama lockınfo ıle geliyor
    saati istiyorum sadece ?
  • Konuyu takibe alayım. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Htc plugin içerisinde zaten clock hide seçeneği var hocam.

• bu htc şeyini kurdum ama saat çok ufak gözüküyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolob

bu htc şeyini kurdum ama saat çok ufak gözüküyo

HTC clock HD OLARAK ARATIP ONU KURUN HOCAM.
  • pwntunes'u sakın yüklemeyin arkadaşlar ipod'u bozuyor.
  • koskoca internette iblacklist uygulaması ile ilgili bir detay bulamadım arkadaşlar. Yükleyen ve kullanabilen varmı?
    kuruyorum, kişiyi blackliste atıyorum ama o kişi aradığında arama listesinde aradığı görünüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim bilen varmı?
    birde takılıyor telefon bu blacklisti yükleyip birini blacklist içine attığımda.program normal dururken sorun çıkarmıyor. Ne zamanki blacklistteki birisi ararsa telefon kağnı gibi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: italy-network

koskoca internette iblacklist uygulaması ile ilgili bir detay bulamadım arkadaşlar. Yükleyen ve kullanabilen varmı?
    kuruyorum, kişiyi blackliste atıyorum ama o kişi aradığında arama listesinde aradığı görünüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim bilen varmı?
    birde takılıyor telefon bu blacklisti yükleyip birini blacklist içine attığımda.program normal dururken sorun çıkarmıyor. Ne zamanki blacklistteki birisi ararsa telefon kağnı gibi oluyor.

hangi repodan yüklediniz iblacklist'i? bigboss reposundan yüklerseniz sorunsuz çalışıyor ama aktive etmek ücretli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: italy-network
    koskoca internette iblacklist uygulaması ile ilgili bir detay bulamadım arkadaşlar. Yükleyen ve kullanabilen varmı?

Benzer sorun geçende bende olmuştu. Engellediğin birisi aradığında telefon küçük titreme yapıp otomatik olarak meşgule atıyor. Ayrıca arayanlar telefon gecmisinde gözüküyor. Bu ikisinin olmaması lazım. Ayrıca engelli birisini meşgule attıktan sonra telefonun acayip bir sekilde kasması, hiçbir şeyin işlememesi ( sadece iki tusa basili tutup kapa-ac yapinca duzeliyor) uygulamayı telefondan kaldırmak icin yetti.
    Yeni bir sürüm bekleyeceğiz.
    Not: Sürüm 4.2.1'di o zaman.

@fincankahve
    Sizin sürüm kaçtı acaba. Ben insanelyi repodan yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 11 Nisan 2011; 11:20:13 >

• iblacklist 4.2.1 crack by:ICracker yazıyor.
    hangisini yükliyim acaba
  • Celeste 4.2.1 touchımda çalışıyor.

E63 ile fotoğraf ve ses gönderimi alımı denedim çok başarılı.
    Bazen aktifleştirmede sbsettings de sorun yaşıyorum (5te 1 gibi) ama çok iyi çalışıyor. En çok hoşuma giden ben gelen değişik dosyları bir klasöre atıyordur dedim ancak ses dosyalarını müzikler arasına fotoğrafları da fotoğraflara attı.

PC ye bağlayamadım ancak sebep Obex file transfer gibi bir şey olması gerekiyormuş sanıyorum, görüyor ediyor bağlanıyorum ancak dosya transferi yapamıyorum. Dediğim gibi böyle bir gereklilik var.

Overall, bence kesinlikle olması gerek zira arkadaşlara alamam abi dosyayı ve ya gönderemem gitmiyor bluetoothla demek üzüyordu onların symbian, android telefonlarına :)
  • @abdsev benim sürüm 4.2.1 idi ve iblacklist sorunsuz çalışıyordu, 4.3.1'e güncelledim yine sorunsuz çalışıyor, yalnız ben bigboss kaynağından yükledim ve programın bütün özelliklerini kullanabilmek için bir ücret ödenmesi gerekiyor onu ödeyip kaydoldum, bu ödeme telefonun imei nosuna özgü ve telefonu değiştirdiğiniz zaman tekrar para ödemeniz gerekiyor, ücretini hatırlamıyorum ama 12 dolardan yüksek de değildi sanırım, benim gibi ücretli kullanırsanız harika bir şey iblacklist.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.