Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.031.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anLhnTa
    slm arkadaslar menüdeki yukarıdan asagiya dogru olan ikonları nasil cogaltabiliyirduk ?? mesela normalde yukardan asagiya 4 ikon var nasil 5-6 tane ikon yapiotduk ?? smdiden tesekkurler

five irows

-----

sinful source da recent call delete ile aramalari tek tek silebilirsiniz.
  • arkadaşlar bende celeste kurdum ama çalıştıramdım. sonra kaldırdım ama şimdide bluetooth hiç çalışmıyor. yani bluetooth açamıyorum. ve ayarlar kısmında bluetoot yok yazıyor.. acaba drivermı silindi. yeniden yazılım yüklemeden nasıl düzeltebilirim?
  • Fullscreen safari bayağı iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

quote:

Orijinalden alıntı: efesb

activatör içerisinede adapte edip kullanabildiğiniz tek tuşla arka planda çalışan programları kapatan prg. adı neydi arkadaşlar ve hangi kaynakta indirmek iyi?

Cydia da Bigboss kaynagindan indirebilirsiniz.
    Özellikleri ise söyle,
    3 kez home tusuna basarak tüm arka planda calisanlari kapatma,
    Parmaginizi ekranda asagidan yukari yada yukaridan asagi, yada sagdan sola cekerek arka planda calisanlari kapatma,
    benim en cok sevdigim özellik telefonu saga sola kisa bir sallayarak türm arka planda calisanlari kapatma.

Teşekkür ederim bir tane buldum indirdim ama bahsettiğiniz özellikleri yok direk activatör içine yerleşti oradan kumanda ediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FEaStRIaN

arkadaşlar bende celeste kurdum ama çalıştıramdım. sonra kaldırdım ama şimdide bluetooth hiç çalışmıyor. yani bluetooth açamıyorum. ve ayarlar kısmında bluetoot yok yazıyor.. acaba drivermı silindi. yeniden yazılım yüklemeden nasıl düzeltebilirim?

şu an aynı sorun bende var hatta kendi kendine bluetooth simgesi çıkıyor falan birşeyler yapıyor

• Bu celeste tam bir fiyasko. Ben de yükledim ama ekran birbirine giriyor her yarım saatte
  • Arkadaşlar phone buzzer yükledim ama çalışmıyor. nasıl kaldırabilirim?
  • Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli GüncelCydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel
    Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel

Arkadaşlar cydia'ya girdiğimde 1 update diyor resimlerdekini update yapıyorum son resimdeki hata geliyor ne yapmam lazım

• celeste yi kurdum ancak dosya aktar dediğimde cihaz bulamıyor. V 4.3.1
    birçok kişi de aynı sorunu yaşadığıan göre sanırım 4.3.1 de çalışmıyor bu meret.
  • @realcem
    Cydianin gelip gecici hatalarndan olabilir..biraz bekleyin gecer source hatasi ise sanirim..eger gecmezse de ifunbox yardimi ile pcden tele baglanip hata aldiinz source u silersenz duzelecegini umuyorum..
  • Minimal typografik theme bilen var mı?
    bayag bi aradım repoları ama bulamadım duzgun bi tane ?
  • 4.3 de phone buzzer bigboss repodan çalışmadı çalışan repo hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

slm arkadaslar menüdeki yukarıdan asagiya dogru olan ikonları nasil cogaltabiliyirduk ?? mesela normalde yukardan asagiya 4 ikon var nasil 5-6 tane ikon yapiotduk ?? smdiden tesekkurler

five irows

-----

five irows olmadı ya versiyonum 4.3.1 baska bi alternatif yok mu ?

• Click2call
    Rehberden istediğiniz kisileri ikon olarak masa üstüne ekliyor tek tıkla arama yapıyorsunuz.
    İkonada istediğiniz resim ve isim eklemek mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apopse
    4.3 de phone buzzer bigboss repodan çalışmadı çalışan repo hangisi?

Aynı kaynaktan bende indirdim çalışıyor. Yalnız 4.2.1'deki kadar kuvvetli bir titreşim vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutri
    celeste yi kurdum ancak dosya aktar dediğimde cihaz bulamıyor. V 4.3.1
    birçok kişi de aynı sorunu yaşadığıan göre sanırım 4.3.1 de çalışmıyor bu meret.

Acemin menu "gönder" seçeneği ipodta çıkmıyordu bende acemin menüyü sildim şimdi yalnızca veledde var albümden foto gönderiyor mo3'leri ifile ile gönderiyorum. Yalnız aldığım dosyaları bulamadım ;-)
  • arkdşlar unlim tones 4.2 de çalışıyordu 4.3 te ayarlar sesler bölümüne gelmiyor insanelyi den yüklemiştim... çalışan repo hangisi varmıdır?
  • Arkadaşlar telefon görüşmelerinin kaydını ( ses kaydı ) yapan bir uygulama var mı cydia'da, varsa hangi source'da bulabilirim?
  • Celesye yi kurdum ancak çalışmıyor mü ne
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

five irows

-----

five irows olmadı ya versiyonum 4.3.1 baska bi alternatif yok mu ?

Aradığınız program iconoclasm. Cydia da iki versiyonu var iOS 3 ve 4 icin ayrı ayrı.
    Uygulamayı 4.2.1 ile sorunsuz kullanıyorum. 4.3.1 ile uyumluluğu hakkında kesin bilgi veremeyeceğim. Programa iOS 4.3.1 çıktığından beri gelen güncelleme gelmemiş. Ama okuduğuma göre çalışıyormuş.
    Programla istediğiniz sayıda sütun veya satır yapabiliyorsunuz. Tabi bu program shrink siz kullanılmaz. Shrink de ikonları küçültmeye yarıyor. Shrink'e 1,5 $ vermeniz gerekiyor ama.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.