Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.032.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben afc2dd kurmadan(kurulması gerektiğini bilmiyordum) ifunbox indirip telefonun icine girdim hatta operatör logosu icin degisiklik yaptım. Şimdi bı daha baktım afc2dd yüklü degil, bu nasıl oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

quote:

oncelıkle selam bana htc plugın gbı bır program lazım ama pro karalı olması gerekıyor cunku ben bu proyu kurdum ve her seferınde kendı kendıne ayarları degısıyor bır saat gorunuyor bır gorunmuyor bır bakıyosun ekranın altına kaymıs yarısı var yarısı yok yada bu proyu gercekten kararlı kullanan varsa resımlı bır paylasımda pronun kurulumundan son noktaya kadar anlatırsa cok guzel olur gonlumuzu fetetmıs olur ve duacısı oluruz cıhazım ıpod touch 4.2.1 jblı

ya bır soru soruyoruz kımse cvbnı bıle vermıyor kardesım bız ne yaptıkkı bızım sorularımızla ılgılenılmıyor herkez soru soruyor cvb alıyor ben bu sayfaya kactır soru soruyorum ılgılenen bıle olmuyor ne ıstır anlamadım

Bu tarz bir soruya yukarıda biryerlerde cevap verdim. Htc plugin değilde HTC HD plugin kurun sorunsuz kullanın.
    Bu kadarda heyecan yapmanıza gerek yok. Kimse sizin sorunuza cevap vermek zorunda değil.

• Weather icon kullaniyorum simgeleri statusbarda görmek için "libstatusbar'a" ihtiyacım var ama daha önce kullandığım programı hiçbir yerde bulamıyorum.
    Bilgisi olan varmı?
  • Teşekkürler konu için.

Multiflow, Sbsettings benim için vazgeçilmezlerden...
  • Arkadaslar Akinator adinda bir oyun var bunu nerden indirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serta2

Arkadaslar Akinator adinda bir oyun var bunu nerden indirebilirim?

installous a baktın mı?
  • iphone delivery ve volume boost 4, 4.3 de çalışıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

quote:

oncelıkle selam bana htc plugın gbı bır program lazım ama pro karalı olması gerekıyor cunku ben bu proyu kurdum ve her seferınde kendı kendıne ayarları degısıyor bır saat gorunuyor bır gorunmuyor bır bakıyosun ekranın altına kaymıs yarısı var yarısı yok yada bu proyu gercekten kararlı kullanan varsa resımlı bır paylasımda pronun kurulumundan son noktaya kadar anlatırsa cok guzel olur gonlumuzu fetetmıs olur ve duacısı oluruz cıhazım ıpod touch 4.2.1 jblı

ya bır soru soruyoruz kımse cvbnı bıle vermıyor kardesım bız ne yaptıkkı bızım sorularımızla ılgılenılmıyor herkez soru soruyor cvb alıyor ben bu sayfaya kactır soru soruyorum ılgılenen bıle olmuyor ne ıstır anlamadım

Bu tarz bir soruya yukarıda biryerlerde cevap verdim. Htc plugin değilde HTC HD plugin kurun sorunsuz kullanın.
    Bu kadarda heyecan yapmanıza gerek yok. Kimse sizin sorunuza cevap vermek zorunda değil.

sorulara cvb verılmıycekse konun basında nıye her turlu sorunuzu cvblarım demısıınız kendınızle celısmıyormusunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

quote:

sorulara cvb verılmıycekse konun basında nıye her turlu sorunuzu cvblarım demısıınız kendınızle celısmıyormusunuz

Konunun Başlığında her türlü sorunuzu cevaplarım diye bir ibare yok. Bu 1.
    Bu konuyu senin özel isteklerin için açmadım bu 2.
    Takip edebildikçe sorulara zaten cevap veriyorum. Benim cevap veremediklerime de bilgili arkadaşlar cevap veriyor.Senin özellikle soruma cevap ver demene gerek yok bu 3.
    Zaten bu tutumu sergilersen kimsede sana yardımda etmez sorunuda cevaplamaz.

• htc hd plugın dıye bır program yok buda 4 butun ana sayfadakı sourcler eklı olmasına ragmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu_rock01 -- 7 Nisan 2011; 14:51:19 >
  • quote:

htc hd plugın dıye bır program yok buda 4 butun ana sayfadakı sourcler eklı olmasına ragmen

Kardeş soru sorarken neden karşı tarafı yargılıyorsun. Lütfen usulüne uygun sor ki yardım etmek isteyelim
  • Hakan hocam bugün ana konuda bir arkadaşın çekmeme sorununu cevaplamıştım baktın mı? Akınla koptuk da
  • iphone delivery ve volume boost 4, 4.3 de çalışıyormu?
  • Merhaba,
    Şu toplu sms programının adı neydi arkadaşlar? yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

htc hd plugın dıye bır program yok buda 4 butun ana sayfadakı sourcler eklı olmasına ragmen

Kardeş soru sorarken neden karşı tarafı yargılıyorsun. Lütfen usulüne uygun sor ki yardım etmek isteyelim

tamam ozamn sımdı usulune gore soruyorum htc hd plugını bulamadım nerdeyse tum sourcler eklı olmasına ragmen eger bana eklı oldugu sourcu yazarsanız sevınırım sanırım oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu_rock01 -- 7 Nisan 2011; 15:45:12 >

• cevap yokmu yav
    quote:

Orijinalden alıntı: balzaq

arkadaslar bu lockinfo kilit ekranındayken mesaj gelıyor mesela kılıdı acmadan mesaja bakmanın bı yolu yokmu sadece gosterıyormu yanı ben smse basınca kılıtlıyken girmesini istiyorum ama beceremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: apopse

iphone delivery ve volume boost 4, 4.3 de çalışıyormu?

çalısıyor
  • quote:

quote:

quote:

tamam ozamn sımdı usulune gore soruyorum htc hd plugını bulamadım nerdeyse tum sourcler eklı olmasına ragmen eger bana eklı oldugu sourcu yazarsanız sevınırım sanırım oldu..

Lockinfo HTC Plugin
    http://repo.hackyouriphone.org

HTC Clock HD [LockInfo]
    http://repo.insanelyi.com

umarim isini gorur,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrapengu -- 7 Nisan 2011; 16:40:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Charles Carmichael

@Hakan.Turan

Mesaj iletim raporu için kurulan program sürekli arka planda çalışıyor mu ?

(sbsettings'de mobile substrate'de görünüyor mu ?)

Evet hocam görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 7 Nisan 2011; 16:28:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrapengu

quote:

quote:

quote:

Lockinfo HTC Plugin
    http://repo.hackyouriphone.org

HTC Clock HD [LockInfo]
    http://repo.insanelyi.com

umarim isini gorur,

cevabın için teşekkür ederim. ama bu programları kullandım bir türlü kararlı sekılde kullanamadım.eger sen kullanıyosan ve kararlı bir şekilde kullanıyorsan kurulumundan yuklenıp ayarlarının yapımına adar capsli olarak anlatırsan çok yardımcı olmuş olurunuz bana ve diger kullanmak isteyen arkadaslara.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.