Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.031.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onesk

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: realcem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onesk
    Arkadaşlar mesaj sayacı için program varmı? Aradım ama bulamadım. Faturalı hat 500sms var ama aşmışım fatura 20tl fazla geldi. Online işlemlerde 2 gün önceyi gösteriyor. Kaç adet msj attığımı bilmem lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aa böyle birşey varsa güzel olur gerçekten,bilen varmı arkadaşlar

YAZDIMYA ARKADAŞLAR Bitesms'de var bu özellik.
    ayarlar/varsayim gonderim metodu/sebeke plani belirler/ burdan gorebilirsin.

Çok pardon cem hocam görmemişim

Çok teşkkür ederim bilgi için. Fakat çok teferuatlı bir program. Kendi msj programın kullanmak istiyorum. Data transferini gösteren sayaç programı gibi (dataman) bir program varsa daha iyi olur.
    SMS Helper bunu kur bigboss ta var basit bisey yada SMS Counter buda basit bisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 25 Haziran 2011; 0:51:52 >

• Arkadaşlar atimetool yükledim. telefon otomatik olarak gece saat birde hatsıza geçsin, sabah 8 de tekrar hatsız kapansın istiyorum. List yazan yerde airplane seçerek saatleri giriyorum ama programdan çıkınca hepsi siliniyor save etmeme rağmen dolayısıyla çalışmıyor. Nerde hata yapıyorum acaba?
  • Cydiadan indrdiyseniz uyumsuz ordakiler sanirim
    ben onceden .deb olrak yuklemistm iphneyrdmnet sitesinden
    bide oraya bakin google a yazarak
  • İlk sayfada verilen adresleri kaydettim ilgili bölüme, fakat iki tanesi hata verdi.Bunları sileyim mi, yoksa kurulumdan kaynaklı hata olması dolayısı ile başka işlem mi yapmam lazım ?

Benim telefonum 4.3.3 versiyon, sanırım herkes gibi istediğimi indirip kuramıyorum ?! Angry Birds indirdim, kuruldu gibi gösterdi ama menüde bir şey yok mesela.Bu versiyon kaynaklı mı ?

Whatsapp, Facebook, Google gibi app leri Cydia vasıtası ile mi yüklemek lazım ?

Birde görüntülü görüşme yapılıp yapılmadığını bilmiyorum açıkçası.Konuda Skype'den bahsedilmiş, görüntülü görüşme bu program üzerinden mi yapılıyor, kafam epeyce karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhellfirex

quote:

Orijinalden alıntı: semion17

arkadaşlar cydia'dan herhangi bişey yüklerken yada update yaparken bu hatayı alıyorum:

Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (2)

hiç bi şey yükleyemiyorum ne yapmak lazım?

kurmaya calıstıgın programın bir parcası daha once kurulmus olabilir.ustune kuramadıgı için boyle hata veriyor.lock screen yukluyken ustune htc lockscreen i yukleme calısmıstım boyle oldu.kaldırdım lockscreenle gelen butun kurulumları duzeldi sonra

hangi programı yüklemeye çalışsam bu hata geliyor.

araştırddım baya düzeltmek için ifile ile var/lib/dpkg klasörü içindeki status-old ve abailable-old dosyalarının isimlerini değiştiriyorum. böyle olunca istediğimi yükleyebiliyorum sorunsuz. ama teli açıp kapayınca yine aynı hatayı veriyor tekrar bu dosyaların isimlerini değiştirmem gerekiyor. anlamadım gitti...

• quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

İlk sayfada verilen adresleri kaydettim ilgili bölüme, fakat iki tanesi hata verdi.Bunları sileyim mi, yoksa kurulumdan kaynaklı hata olması dolayısı ile başka işlem mi yapmam lazım ?

Benim telefonum 4.3.3 versiyon, sanırım herkes gibi istediğimi indirip kuramıyorum ?! Angry Birds indirdim, kuruldu gibi gösterdi ama menüde bir şey yok mesela.Bu versiyon kaynaklı mı ?

Birde görüntülü görüşme yapılıp yapılmadığını bilmiyorum açıkçası.Konuda Skype'den bahsedilmiş, görüntülü görüşme bu program üzerinden mi yapılıyor, kafam epeyce karıştı.

Ucretli olanlar installous prgramindan indireceksiniz.indrdikten sonra tiklayip kura basin

facebook falan ucretsiz zaten.

App sync 4.0+ olani falan kurdunuz mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

İlk sayfada verilen adresleri kaydettim ilgili bölüme, fakat iki tanesi hata verdi.Bunları sileyim mi, yoksa kurulumdan kaynaklı hata olması dolayısı ile başka işlem mi yapmam lazım ?

Ucretli olanlar installous prgramindan indireceksiniz.indrdikten sonra tiklayip kura basin

Hocam yazdıklarımdan da bellidir, ben bu işin acemisiyim. installous kurulu değil bende, bu nasıl kuruluyor ? ( Netten şimdi buldum ve kurdum )

Facebook ve Whatsapp en çok kullandığım şeyler diyebilirim.Ama sizede söylediğim gibi nereden nasıl kurulduğunu bilmiyorum, ki daha Google açmasını bilmiyorum.

App sync 4.0+ olayını anlamadım açıkçası, yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Ben dün Jailbreak yaptım, Cydia'nın Search kısmından aradım bir iki şey, indirdim.Sadece Winter Board diye bir eklenti kuruldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reef1905 -- 25 Haziran 2011; 19:09:04 >

• Arkadaşlar Multiflow ile sorunlar yaşıyorum
    versiyonum 4.3.3 ve jailbreakli.. multiflow u yüklediğimde alet multiflowa 5 girişimin 3 ünü reset atarak sonlandırıyor.. tekrar jb yaptım ancak nafile.. sorunun repoda olduğunuda sanmıyorum eski versiyonlarda hiçbir problem yaşamamıştım..
    böyle sorunlar yaşayan veya çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi?
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 25 Haziran 2011; 19:36:16 >
  • Lockinfoda msj veya mail gelince direkt üstüne basıp mesaj bölümüne veya maile gidemiyor muyuz? bi ayarı mı var acaba?
  • telefona jb yi yaptım fakat celeste aktif olmuyor. ne yaptıysam ne ettiysem celesteyi aktif edemedim. şuan ne yapabilirim
  • quote:

quote:

quote:

Hocam yazdıklarımdan da bellidir, ben bu işin acemisiyim. installous kurulu değil bende, bu nasıl kuruluyor ? ( Netten şimdi buldum ve kurdum )

Facebook ve Whatsapp en çok kullandığım şeyler diyebilirim.Ama sizede söylediğim gibi nereden nasıl kurulduğunu bilmiyorum, ki daha Google açmasını bilmiyorum.

Ben dün Jailbreak yaptım, Cydia'nın Search kısmından aradım bir iki şey, indirdim.Sadece Winter Board diye bir eklenti kuruldu.

Cydia-manage-sources edit add diyerek
    cydia.hackulo.us ekleyiniz
    ardindan installous4 u ve app sync 4.0+ olani kurun. Crackli applerin acilmasi icin gerekli

facebook whats app gbi programlar installous tan kurabilirsiniz. Facebookgibi ucretsizleri app storedan indirebilirsiniz.

Kredi kartsiz apple id yok ise,free bir uygulamayi indire basip ardindan create accounta basin kredi kartsiz olusturma cikacak
    sifrede bir buyuk bi kucuk harf olmali ve rakmda icermelidir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cydia-manage-sources edit add diyerek
    cydia.hackulo.us ekleyiniz
    ardindan installous4 u ve app sync 4.0+ olani kurun. Crackli applerin acilmasi icin gerekli

facebook whats app gbi programlar installous tan kurabilirsiniz. Facebookgibi ucretsizleri app storedan indirebilirsiniz.

Kredi kartsiz apple id yok ise,free bir uygulamayi indire basip ardindan create accounta basin kredi kartsiz olusturma cikacak
    sifrede bir buyuk bi kucuk harf olmali ve rakmda icermelidir

Yardımlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

telefona jb yi yaptım fakat celeste aktif olmuyor. ne yaptıysam ne ettiysem celesteyi aktif edemedim. şuan ne yapabilirim

ilk sayfada iphoneturkey facebook sayfası var. orada yakın zamanda nasıl kurulduğunu anlatan bir video eklenecek. saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

Lockinfoda msj veya mail gelince direkt üstüne basıp mesaj bölümüne veya maile gidemiyor muyuz? bi ayarı mı var acaba?

Arkadaşlar bilen yok mu?
  • Bende Lockinfo programında İstanbul'un hava durumunu nasıl gösterdiğini çözemedim ?
  • quote:

quote:

Lockinfoda msj veya mail gelince direkt üstüne basıp mesaj bölümüne veya maile gidemiyor muyuz? bi ayarı mı var acaba?

Arkadaşlar bilen yok mu?

benim msj kapalı ama mailde lockinfodan okuyabiliyorsun ama sadec ön gösterim yapıyor kilit ekranında mail in içine gitmiyor. ama bildirimlerde direk programa gidiyor
  • quote:

Bende Lockinfo programında İstanbul'un hava durumunu nasıl gösterdiğini çözemedim ?

Iphone üzerindeki orjinal havadurumu programından birinci Şehir olarak İstanbulu seçeceksin lockinfo ona bakıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesb

quote:

Bende Lockinfo programında İstanbul'un hava durumunu nasıl gösterdiğini çözemedim ?

Iphone üzerindeki orjinal havadurumu programından birinci Şehir olarak İstanbulu seçeceksin lockinfo ona bakıyor..

Cevabınız için teşekkür ederim.Hava durumunu nasıl değiştireceğimi buldum, birde Lockinfo üzerinden HTC'nin konumunda İstanbul için ne yazması lazım bunu yaptıktan sonra ? Çünkü İstanbul olarak ayarladığım halde eklenti çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reef1905 -- 26 Haziran 2011; 22:13:48 >
  • reef1905 10 dakika icinde 3 defa ayni mesaji atmandaki amaç?
  • quote:

reef1905 10 dakika icinde 3 defa ayni mesaji atmandaki amaç?

Anlatım bozukluğu ve yanlış anlaşılmadan dolayı cevapsız kalabilecek endişesi ?

Yalnız hangi vasıf ve neye istinaden bunu sorduğunuzu ve amacınızı anlayamadım.Ki amaç olmasına imkan yok, forum değiştirme hakkını bana tanımış, buranın sorumlusu da var, sizden ricam herkes kendi işine baksın.
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.