Şimdi Ara

Cydia'dan SAM Bir Türlü Yüklenmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildirimlerin çalışması için SAM programını yüklemek istedim,ilkinde olmadı tekrar silip yüklemek istiyorum.Farklı repolardan da denedim.Fakat yüklemenin ortasında kırmızı yazılar çıkıyor ve yüklemiyor.Farklı saatlerde de denedim,başka tweak yüklerken sorun yok.

Nasil aşabilirim bu sorunu?

• Verdigi hatalari ss cekebilir misiniz? Baska bir sey ile cakisma yasiyor olabilir. Musicbox ve ProTube ayni anda yuklenmez mesela. Eger yuklerseniz de calsima konusunda sorun yasanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesiilEriik

Verdigi hatalari ss cekebilir misiniz? Baska bir sey ile cakisma yasiyor olabilir. Musicbox ve ProTube ayni anda yuklenmez mesela. Eger yuklerseniz de calsima konusunda sorun yasanir

acutil diye bir programla cakısıyormus fakat acutilli sildigimde de hata veriyor nasil silecegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alvarez

quote:

Verdigi hatalari ss cekebilir misiniz? Baska bir sey ile cakisma yasiyor olabilir. Musicbox ve ProTube ayni anda yuklenmez mesela. Eger yuklerseniz de calsima konusunda sorun yasanir

acutil diye bir programla cakısıyormus fakat acutilli sildigimde de hata veriyor nasil silecegim

O hatayi ss alir misiniz? Tahmini olarak baska bir tweak onu kullaniyor o yuzden veriyordur hatayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sam programının artıgı kalmıs onu sildim acutill sonra silindi. şimdi bir daha deneyelim :)
  • quote:

quote:

quote:

O hatayi ss alir misiniz? Tahmini olarak baska bir tweak onu kullaniyor o yuzden veriyordur hatayi

hocam,bingnerin reposundan sami kurdugumda 2. sekmedde Stockification Failure hatası alıyorum. sanıyorum versiyonu benim telefonuma uymuyor. baska repolardan denedigimde de bu hatayı alıyorum nedir sebebi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam,bingnerin reposundan sami kurdugumda 2. sekmedde Stockification Failure hatası alıyorum. sanıyorum versiyonu benim telefonuma uymuyor. baska repolardan denedigimde de bu hatayı alıyorum nedir sebebi?

yapman gereken basit. hata veren tweak'i yüklediğin repodan silip başka sorunsuz bir repodan indirmek.

iki farklı repodan aynı tweak mevcut cihazında bu yüzden üzerine yazarken hata veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cydiada mobile yazan uygulamayı sildim sıfırlandı tekrar temizce yükledim sorun düzeldi,teşekkürler herkese.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.