arkadaşlar cycorder programını açıyorum ve kayıt yapmak istediğimde, yani tuşa basıyorum ve beni masaüstüne(springboard'a) atıyor.. ve programın ikonunda REC yaziyor... ancak çekim yapamiyorum... veya herhangi bir şekilde saniye ilerlemiyor... sonra ikona tekrar tıklıyorum kayıt yapmamış oluyor... var mı bilgisi olan? (cycorder 0.9.5)
Sorunu bilmiyorum ama videoyu kaydettiği klasörün ulaşım izni ile alakalı olabilir. Bir kontrol et derim..
Programı silip bir daha yüklemeyi deneyebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: MuttFTS.
Sorunu bilmiyorum ama videoyu kaydettiği klasörün ulaşım izni ile alakalı olabilir. Bir kontrol et derim..
allah razı olsun... teşekkür ederim kardeşim... süpersin:) daha ne diyim ya:) az kalsın restore edicektim cihazı... senin önerinle düzelttim... (var/mobile/media/videos) "videos" bu klasörün iznini 777 yaptım oldu:) sağol
Aklında bulunsun, oyunlar, programlar açılmazsa, ana ekrana dönerse hep aynı sorun oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: dravdan
quote:
allah razı olsun... teşekkür ederim kardeşim... süpersin:) daha ne diyim ya:) az kalsın restore edicektim cihazı... senin önerinle düzelttim... (var/mobile/media/videos) "videos" bu klasörün iznini 777 yaptım oldu:) sağol
quote:
Aklında bulunsun, oyunlar, programlar açılmazsa, ana ekrana dönerse hep aynı sorun oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: dravdan
quote:
sağol kardeş...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme