Şimdi Ara

Cyborg R.A.T.9 Wireless Gaming Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Büyük beklentilerle aldığım R.A.T.9 faremi, tutuşuma uygun olmaması nedeniyle satıyorum. Ben claw grip tipi bir kullanıcıyım ve G9'dan sonra pek rahat edemedim, belki de biraz sabırsız davrandım ama alışabileceğim gibi durmuyor, eskitmeden bu hatadan dönmek istedim. Palm grip tipi kullanıcılar için mükemmel bir fare diyebilirim.

Resmi sitesi: Cyborg R.A.T.9
    Review'lar: Review 1 / Review 2 / Review 3

Durum: Kutu içeriği ve kutunun kendisi olduğu gibi mevcuttur. Bir haftadan az kullanılmıştır. (Bu ilanla birlikte kutusuna kaldırılmıştır ve kullanılmayacaktır.)

Özellikler: Sensörü 5600 dpi Twin-Eye lazer sensördür. Baş parmak bölümünün açısı ve ileri-geri pozisyonu ile, avuç bölümünün ileri-geri pozisyonu (yani farenin uzunluğu) ayarlanabilir bir fare olduğundan, herkese uyum sağlayabilir. Kablosuzdur, fakat Razer Mamba gibi bir kopma problemi yoktur ve test edilmiş sıfır lagı ile kablosuz oyun fareleri arasında en iyi performansa sahip faredir. Avuç ve serçe parmak dayama noktaları için üçer çeşit kaplama mevcuttur. Çıkarılabilir ağırlıklar sayesinde farenin ağırlığı değiştirilebilir. Kesintisiz oyuna 7-9 saat arası izin veren 2 adet bataryası mevcuttur. Wireless alıcısı aynı zamanda batarya şarj dock'u olarak işlediğinden, diğer bataryayı şarj etmek ve kullanım sırasında pil biterse kolayca değiştirmek mümkündür.

Türkiye'de satılmadığından Gittigidiyor üzerinden 350 TL'ye aldım, ne kadar az da kullansam 2. el statüsüne düştüğünden 300 TL'ye satıyorum. Tercihe göre İstanbul Avrupa Yakası'nda elden teslim edebilir ya da herhangi bir yere kargo ile gönderebilirim. (Kargo ücreti tarafımdan karşılanacaktır.)

Teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besmer -- 8 Nisan 2011; 20:59:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu fareyi de satanlar niyeyse 300 altına hiç düşmüyor.

Siz ne kadar araştırma yapıp böyle bir yorumda bulundunuz bilemiyorum tabii ama, niyesi bence şu olabilir: Yurtdışında 130-150$ seviyesinde olan high-end oyun fareleri (TR distribütörleri olanlar hem de) ülkemizde 300-320 TL'ye satılıyorken, hepsinden iyi olan ve Türkiye'de distribütörü bulunmayan bir ürünün bu fiyata satılmasında herhangi bir yanlışlık göremiyorum. Kargosuyla beraber 200 dolara yakın tuttuğundan, münferit olarak gümrükten geçirmek mümkün değil biliyorsunuz. Getiren kaça getirdi, ne kadar kar etti bilemeyeceğim o ayrı ama ben 350'ye aldım, 300 veren olursa da satacağım, pek inmeyi düşünmüyorum.

Teşekkürler.

• hep almak istediğim,hayalimde olan bir mouse tur kendileri.. ama ne yazikki tr de olmaması ve yurt dışında getirtmekte pek mümkün olamadığından benim için hala hayal olarak kalacaktır ..tr de bulunmadığı için ve getirtmek te pahalı olacağı için fiyat belki bu açıdan makul görülebilir ama yinede 2 ci el bir mouse (asla ürün kötülemek değil belki sıfır ayarında üründür sizinki) ama 300 tl yi verebilecek kişiler zaten online olarak amazondan ve ebaydan 125-140 dolar arası alır. shipping cost da eklenince tl ye çevirirsek 250-270 tl ye falan geliyor.
  • Merhaba,

Öyle tabii, kendim de söyledim 190$ civarında tuttuğunu zaten. Fakat kargosuyla 100€ (~140$) üzeri fatura tutarı olan ürünler gümrükte bekletilip sizden ekstra bazı vergiler alınıyor. Üzerine bir de DHL, FedEx vs ile geldiyse onlar ayrıca günlük bazda hesaplanan fahiş "gümrük deposunda yer kaplama" ücretleri talep ediyorlar. Dolayısıya 270 TL'ye mal ettiğiniz ürün hem bir sürü devlet prosedürüyle uğraşmanıza sebep oluyor, hem de iyi ihtimalle 350 TL'ye, kötümser senaryoda ise 500-600 TL'ye maloluyor ya da teslim almayıp vazgeçiyorsunuz. Benim bu risk ve rahatsızlıklara girmeyip biraz pahalıya yerli satıcıdan alma sebebim buydu şahsen, risksizliğin bedeli.

İlginiz için teşekkürler, fikriniz değişirse haberleşiriz.

İyi akşamlar.

• Merhaba,

Alıcı bulunmuştur, ilginiz için teşekkürler. İlan kapanabilir.

İyi akşamlar.

• kaçırdık aleti
    gerçi kafamdaki rakam değildi
    alanada satanada hayırlı olsun

Üç senedir falan G9 kullanıyordum, değiştirme sebebim de keyif veya beğenmemekten çok sol tuşunun temassızlık yapmaya başlamasıydı. Bunu satınca da G9x aldım, onu kullanıyorum, claw grip için en ele oturan alet bu çünkü. Biraz acceleration var ama G9'a göre oldukça azaltılmış, ayrıca alışığım zaten.

İyi günler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.