Şimdi Ara

Cyborg R.A.T 9 ve 7 Gaming Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar şuan 10 Martta gelicek olan 2 adet Cyborg R.A.T 9 ve Cyborg R.A.T 7 mouse var. Cyborg R.A.T 7leri 300 tlden Cyborg R.A.T 9lari 400 tlden verebilirim.Eğer talep fazla olursa aynı tarih için dahada fazla getirtebilirim.İstediğiniz mouse türleri varsa onlar içinde fiyat sorabilirsiniz.Ürünler sıfırdır ve kutuludur.Açılmamıştır.

R.A.T 9

R.A.T 7

Ürünlerle ayrıntılı bilgiyiwww.cyborggaming.com alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reys -- 13 Şubat 2012; 4:01:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 650 civarı mesajın var ve hala gelip ilanı burayamı açıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 13 Şubat 2012; 3:14:23 >
  • İlanı buraya açmak bir yana fiyatlar kazık ötesi.
  • 650 civarı mesajın ilan açmada ne sakıncası var onu anlayamadım.Gözümden kaçıp yanlış bir başlık altına açtım sanırım.Mod arkadaşlar taşırsa sevinirim.Bu sertlik neden onuda anlayamadım ? Fiyatları beğenmemiş olabilrsiniz daha ucuzunu bulursanız tabiki ordan alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reys -- 13 Şubat 2012; 3:40:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: reys

650 civarı mesajın ilan açmada ne sakıncası var onu anlayamadım ? Fiyatları beğenmemiş olabilrsiniz daha ucuzunu bulursanız tabiki ordan alın.

sıcak fırsatlar bölüm kurallarını oku önce!
  • Evet bir hata olmuş ancak ben sıcak fırsatların altına açmak istememiştim.Kusura bakmayın.Yalnız bu sert tutumunuz nedendir ? Size böyle mi davranılıyorda kendi sinirinizi başkalarından çıkarıyorsunuz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet bir hata olmuş ancak ben sıcak fırsatların altına açmak istememiştim.Kusura bakmayın.Yalnız bu sert tutumunuz nedendir ? Size böyle mi davranılıyorda kendi sinirinizi başkalarından çıkarıyorsunuz ?

senin gibi günde kaç kişi buraya saçma sapan konu açıyor fırsat ararken sizin konularınızdan birçok fırsatı kaçırabiliyoruz biraz mantıklı davranıp kuralları okuyup ona göre konu açabilirdiniz.
  • Evet dostum stoklarda yok.Ama R.A.T 7 fiyatında haklısınız.Çoğu sitelere baktım ellerinde olup satabilicek arkadaşlar arasında R.A.T 9 fiyatı en uygun bende ancak.R.A.T 7 hakkında ne deseniz doğru.

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Evet bir hata olmuş ancak ben sıcak fırsatların altına açmak istememiştim.Kusura bakmayın.Yalnız bu sert tutumunuz nedendir ? Size böyle mi davranılıyorda kendi sinirinizi başkalarından çıkarıyorsunuz ?

senin gibi günde kaç kişi buraya saçma sapan konu açıyor fırsat ararken sizin konularınızdan birçok fırsatı kaçırabiliyoruz biraz mantıklı davranıp kuralları okuyup ona göre konu açabilirdiniz.

Gecenin 3 ünde konu açıyorum insanlık hali gözümden kaçmış kusura bakmayın dedim.Ancak sizde bu agrasif tavrınızı bırakıp biraz daha ılımlı davranabilirdiniz.Burda 2 günlük üyeler değiliz sonuçta.

• Buna parayı ancak çocuklar verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Buna parayı ancak çocuklar verir

Bu markayı bilenler ve profesyoneller desek daha doğru olur.Herkezin kullanacağı bir ürün değil.

• quote:

quote:

Bu markayı bilenler ve profesyoneller desek daha doğru olur.Herkezin kullanacağı bir ürün değil.

Markayı iyi biliyorum ve kendimi amatör olarak görmüyorum (orası kişiden kişiye göre değişebilir) ancak bu fiyatlara hele ki garantisiz ürüne o parayı vermem mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

quote:

quote:

Markayı iyi biliyorum ve kendimi amatör olarak görmüyorum (orası kişiden kişiye göre değişebilir) ancak bu fiyatlara hele ki garantisiz ürüne o parayı vermem mümkün değil.

Sizin seçiminiz dostum.Garanti konusunda şöyle birşey diyebilirim.Ürünler amerikadan gelicek ve ordan faturası ve garantisi olarak.Eğer 1 yıl içinde herhangi bir sorun olursa bizim aldığımız yerden değiştiririz öyle bir sıkıntı olmasın amerikaya gidip gelen bir çok arkadaşım var en fazla 1 ay içinde değiştirtiriz ürünü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.