Şimdi Ara

CYBERPUNK 2077 XBOX [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
11
Favori
26.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 7-8 saati devirdim, teknik detaylara çok girmiyim çünkü bence hala gelişmesi gereken birçok şey var ama hikaye olarak güzel başladı oyun. Bu tempoyu koruyacak mı sonuna kadar göreceğiz.

  • pirate19 kullanıcısına yanıt

    elden ring'te de aynısı oldu, bütün incelemeyi yapan kişiler fena heyecanlandırdı bizleri. Elden ring'i ön sipariş verdim iade ettim, cyberpunk'ı denemesini oynadım sarmadı... Bundan sonra reklamı az olan oyunlara yöneleceğim. :)

  • adihasret kullanıcısına yanıt

    Reklamı çok yapılan ve puanları aşırı yüksek olan oyun, çok büyük bir ihtimalle patlaktır 

  • Gamepad de deadzone 0 iken bile hala %20 ye yakın deadzone var ve hiç alışık değilim bu kadar deadzone’a. Klavye mouse desteği tamamen gelene kadar yatıyor oyun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hikayeye devam ediyorum hala güzel hikayesi için kesinlikle oynanır fakat çatışma kısmı hayal kırıklığı. Ana görevler güzel tasarlanmış eyvallah ama sokaktaki random çeteler ile savaşırken doom gibi sıka sıka gidiyorum. Ne bir taktik yapıyorlar ne doğru düzgün siper alıyorlar. Hikaye ve atmosfer çok güzel ama yapay zeka kısmı yıllar önce çıkmış mass effect kadar yok. Bir pompalı ile aynı yerde 20 kişiyi aynı şekilde vurdum. Cyberpunk dünyası deyince daha fazla şey bekliyor insan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirate19 -- 7 Mart 2022; 9:50:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eksileri olsada güzel zaman geçirtti. Haritasını %100 bitirmek 75 saatimi aldı ama manuel save alarak 4 sonuda gördüm oyundaki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Series x i ilk aldığımda bi heycanla alıp yarım bırakmıştım. Yapmadan sonra tekrar başlayıp 36 saatte bitirdim. Çok yan görev kasmadan hikayeyi tek sonla bitirdim. Oldukça güzel Bi deneyimdi. Umarım yeni dlcler ile desteklenir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Johnny Silverhand ile oynadığımız bölümler çok gazmış yanlız  
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt

    Silahı fena onun tek atıyor  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spartan 117

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Johnny Silverhand ile oynadığımız bölümler çok gazmış yanlız  
    Çok doğru bir tercih olmuş zaten onun olduğu sahneler. Şarjör değişimi bile efsane.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

    Keanu Reeves cuk diye oturmuş role , müziklerini de kim yaptıysa direk moda sokuyor  


    @Philipp_Plein Çok zevkli onun silahı , şarjör bile şekil .


    Versus Music Officialyoutube
    Johnny Silverhand's Official Theme (Cello Version) | The Rebel Path - Cyberpunk 2077 Official Soundtrack Music - MAIN THEME (Original Game Soundtrack) ► Become a member of the Versus Music channel and get access to exclusive Epic perks: https://www.youtube.com/channel/UCigSgBzRaVs1xGuCEEwzuZA/join ► Subscribe and join the path for more epic legendary music: http://www.youtube.com/VersusMusicOfficial?sub_confirmation=1 ► Ready your mods and listen to the full & complete Cyberpunk 2077 Official Soundtrack Music Playlist: https://www.youtube.com/watch?v=bfBb_1is7Z0&list=PL6VZuo2IOJUBXP0tdTi8mhjiI3ajvSQDe&index=2 ► Check out the Dark Electro / Synthwave / Cyberpunk / Dark Techno Playlist to get your fix: https://www.youtube.com/watch?v=7e600fZ5ym4&list=PL6VZuo2IOJUBSYOD5dxq17LzHZmgBhCcN ________________________________________ ► Follow and subscribe to Cyberpunk at: https://www.youtube.com/user/CyberPunkGame ► Purchase the ultimate Cyberpunk gaming experience: https://www.cyberpunk.net Composers: Marcin Przybyłowicz P. T. Adamczyk Paul Leonard-Morgan ________________________________________ ► Background Image by Romakuz (Johnny Silverhand - Cyberpunk 2077 Wallpaper): https://www.deviantart.com/romakuz/art/Cyberpunk-866291897 https://www.deviantart.com/romakuz Versus Music | Daily Dose of Epic and Legendary soundtracks, bringing you the best in epic music. If you'd like to be kept up-to-date with the Versus path, then please Like the Official Versus Music Fan Page and make sure to follow me on Soundcloud: http://www.facebook.com/VersusMusicOfficial https://www.youtube.com/VersusMusicOfficial https://open.spotify.com/artist/4dFFe0XLAI3UbGFGDAc5ij https://soundcloud.com/versusofficial https://itunes.apple.com/us/artist/versus/id1173015374 http://goo.gl/e6CCbq (Amazon) Thank you for watching the video Cyberpunk 2077 (OST) - JOHNNY SILVERHAND Official Theme (Full - Cello Version) | The Rebel Path #Cyberpunk2077 #Soundtrack #OST - - - - Copyright Info © & Disclaimer ◉ The content uploaded on this channel has been given a special license for usage or is part of the promotional services the company provides. ◉ The channel operates as a registered and trademarked company, liaising with a wide network of artists and composers, showcasing some of the best talent, from video game and film industries to label and independent artists. ◉ For licensed inquires please read description on the videos and you will find the requested info about the artists! ◉ For any questions or business inquiries please send an email at versusmusic1@gmail.com - - -
    https://www.youtube.com/watch?v=SDnEEya78SA&feature=youtu.be
  • Takip.

  • Arkadaşlar ayarlarda Türkçe seçeneği görünmüyor son yamayla birlikte dil desteği kaldırıldı mı acaba? Bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.52 yamasında Türkçe desteği aynen duruyor. Konsol Türkçe ayarlı değilse ondan kaynaklı olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Respect*** kullanıcısına yanıt
    Yeni Zelanda'ya ayarlıydı indirdikten sonra Türkiye yaptım sorun çözülmedi. TR yapıp tekrar indiriyorum. Tuhaf bir durum. Teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim. Oyunu başka bir ülkeden aldıysanız ondan da kaynaklanıyor olabilir bilginiz olsun.

  • Oyunu bugun bitirdim yaklasik 11-12 saat surdu,hic yan gorev yapmadim,acikcasi sehirde basibos rahatca gezinmek isterdim ve sinematiklerin bitmek bilmemesi biraz oyundan beni soguttu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt

    Siz oyunun çeyreğini bile bitirmemişsiniz şehirde yapılacak onlarca görev var daha…


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Tum ana gorevler bitti hocam yan gorev yapmayi sevmiyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt

    Büyük hata. Oyunun yan görevleri ana görevler kadar uzun ve güzel.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.