Şimdi Ara

CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.577
Cevap
95
Favori
388.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Press a Key kullanıcısına yanıt
    Adamlar sevdikleri oyunu övüyorlar. Witcher 3 tüm dünya da böyle. Cyberpunk kesinlikle balon değil. Cyberpunk yönetimindeki birkaç gerizekalı christimas satışları kaçmasın diye erken çıkarttı ondan böyle.

    Crash alıp da zevk alamayıp sövenlere saygı duyuyorum, ben 2080ti ve 7700 ile toplasan 3-4 defa sorun yaşadım oyunla ilgili hepsi de reboot ile çözüldü. 3090 lı arkadaşım da oynayamadı oyunu kendi pc sinde optimizasyon olarak tam bir fiyasko oradı kabul.

    Glitchlerin çoğuna da gülüp geçtim. Polis ve aptal yapay zeka dışında bana batan bir şey olmadı.

    Hate traine katılmayıp oyunu düzgünce oynasaydınız oyuna giden emeği görürdünüz. Silverhand ile olan görevler özellikle bunj çok iyi gösteriyor.

    7 sene gerçekten uzun bir süre değil gta gibi bir oyun yapmak için. Rockstarla karşılaştırıyor herkes ama o adamlar her oyunda bir önceki know-how ı geç bir önceki oyunlardaki her dosyayı/kodu kullanıyor. O nedenle gta 5’e otursan 7 senede yapamazsın sıfırdan.

    Ki bu alpha haliyle bile oyun gameplay olarak gta5 den kat kat iyi, onu geçtim rpg fps/tps olarak da en iyisi. Gta5 de sıfır recoilli silahlarla auto aim yaparak adam kesmekten ne zevk alıyor insanlar anlamıyorum aynı insanlar bu oyunun combatına sövüyorlar.

    Hype’a laf edenlerin çoğu hate hype’ına kapılmış.




  • Press a Key kullanıcısına yanıt
    Mükemmel bir anti tez
  • AnimeLover2000 A kullanıcısına yanıt
    Ben de size katılıyorum aptal npc, polis sistemi vs gibi glitch ler buglar hariç üzerindeki emek çok ama çok fazla. Daha önce de yazmıştım yine yazayım. Sıradan bir gig görevinde 1 kez uğradıginiz ve belki de oyun sonuna kadar bir daha asla girmeyeceginiz bir oda/ev vs icin dahi en ufak ayrıntılar düşünülmüş. Manyaklik derecesinde ayrıntılara önem vermişler. Çoğu firma yapmaz bunu. R* hariç 😀
  • Evet dostum kesinlikle öyle. Benim anladığım bu herifler çok ince eleyip sık dokudular sonra bunların tepesine bildiler hadi oyunu çıkartın artık diye saçma ellerine yüzlerine bulaştırdılar. En çok developerlara üzülüyorum ölüm tehditi alan var.

    İşin daha kötü tarafı glitchleri geçtim de performans yüzünden insanların yarısı oyunu oynayamayıp oyuna sövüyor. Resmen yazık. haklılar sonuna kadar ama işte oyunun itibarı zedelendi.

    cd project’in cooporate kısmı da bok yesin.
  • AnimeLover2000 A kullanıcısına yanıt
    Öyle oldu hocam maalesef. Oyundan cikarilan/kırpılan şeylerden neredeyse yeni bir senaryo hatta oyun çıkar eğer söylenenler dogruysa. Ki doğru olduğunu da dusunuyorum ben.
  • Bir oyun çıkar mı ben de bilmiyorum ama rahat oyunun %30'u eksik desek yeridir. Sırf life pathler özellikle Jackie ile olan o 1-2 dklık cutscene bence bi 3-4 saat kafadan ekleyecekti oyuna. Benim duyduğum Jackie'nin ölümü daha dramatik ve can alıcı olsun diye onunla 1-2 görev yerine daha çok vakit geçirmemizi istemişler. Ki böyle olsa daha güzel olurdu ben Jackie öldüğünde havalı dostumuz öldü kafasındaydım çok üzülmedim. Oyunun yarısında ölse ama kesin hasiktir ya derdim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnimeLover2000

    Bir oyun çıkar mı ben de bilmiyorum ama rahat oyunun %30'u eksik desek yeridir. Sırf life pathler özellikle Jackie ile olan o 1-2 dklık cutscene bence bi 3-4 saat kafadan ekleyecekti oyuna. Benim duyduğum Jackie'nin ölümü daha dramatik ve can alıcı olsun diye onunla 1-2 görev yerine daha çok vakit geçirmemizi istemişler. Ki böyle olsa daha güzel olurdu ben Jackie öldüğünde havalı dostumuz öldü kafasındaydım çok üzülmedim. Oyunun yarısında ölse ama kesin hasiktir ya derdim.

    spoiler butonu dıye bır sey var kullanın isterseniz güzek bir sey

  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Dostum gameplay olarak gta dan kat ve kat daha eğlenceli. Gta da recoilsiz silahtan ne zevk alıyorsun? Bütün silahlar aynı araba kullanış eh. Cyperpunk kadar kötü değil sadece. Dünya cyberpunk kadar derin değil ama bütünüyle bitmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oedon



    Geçtiğimiz sene en çok zaman geçirdiğim oyunlardan biri oldu Cyberpunk 2077. Yarım yamalak oyun çıkarmalarına rağmen yine de yıllarca benzer bir oyunun çıkmasını beklememden kaynaklı eğlenmediğimi inkar etmek saçmaşık olur. Her şeye rağmen beklediğim Cyberpunk 2077 bu değildi. Cyberpunk evreni ve edebiyatının çeşitli film ve animelerinin hayranı olan ben, referansları görsem de beklediğim derinlikte bir oyun bulamadım.

    Aradığım şey daha çok Blade Runner kafası, felsefe bazlı bir hikayeydi. İnsanı insan yapan asıl şeylerin ne olduğunu, geleceğin dünyasında insan olmanın ne olduğunu anlatan, bilincin varlığını sorgulayan bir hikayeydi. Sonuç olaraksa basit bir efsane olma hikayesiyle karşı karşıya kaldım. Tabi bu konuyla ilgili sadece kişisel bir eleştiri. Ancak yine de beklentilerimi karşılayabilecek en yakın şey Arasaka finalini olmuştu. Bu konuda son yıllarda çıkan oyunlar arasında Soma ve Detroit Become Human’ın yeri bambaşka bu nedenle. Kafamı meşgul eden, beyin fırtınası yaptığım konulara yakın olarak bana hitap eden bu iki oyun var diyebilirim.

    Johnny Silverhand detayı ve devrimci müzisyen ruhu ne kadar benle parallelik gösterse de ilk konseptlerde tanıtılan üç farklı rol modeli seçeneği bence çok farklı ve unique bir deneyim sunabilirdi herkese. Sonuç olaraksa, sözde üç farklı karakter hikayesi barındıran, ancak değerlendirildiğinde hiç bir fark göremediğimiz karakter yönelimlerini gördük. Ne seçerseniz seçin, ilk yarım saat sonrası sokak çocuğunu oynayıp en altlardan başlayıp Night City efsanesi olma yolunda ilerliyorsunuz kısaca.

    The Witcher 3: Wild Hunt’ın gazına ve Cyberpunk evrenine olan hayranlığıma dayanarak oyunu ön sipariş edip çıkması için gün saymıştım. Ama 130 saatin sonunda beklentilerimi karşılayamadığım, eksik bir oyun ile zaman öldürdüğümü üzülerek söylüyorum. Yer yer eğlendirse de beklediğim Cyberpunk 2077 bu değildi. Tıpkı Witcher’da olduğu gibi toprlarlar illaki biraz zaman vereyim desem de durum bir türlü toparlanacak gibi durmuyor. Söz verdikleri büyük güncellemelerde de gözle görülen bir değişim görememem, bir şeyin düzeltilirken başka bir şeyin daha kritik bozulması bardağımı taşıran son damla oldu.

    Bu kadar oynadıktan sonra.. Ne kadar etik olmadığını düşünsem de oyunu iade etmiş bulundum. Bunun sebebiyse firmanın bizlerle yeterince şeffaf olmaması ve verdiği sözleri yerine getirmiyor oluşundan kaynaklı olduğunu bildirmek isterim. İlerleyen zamanda olur da oyun toparlarsa, verilen sözler yerine getirilirse, düzgün bir şekilde yeni nesil güncellemesi aldığı takdirde kendisini tekrar edinmeyi düşünebilirim.

    Tüm bunların üzerine CD Projekt Red’in hacklenmesi bu işlerin tuzu biberi oldu. Umarım yarın-öbür gün GOG üzerindeki bilgilerimizi de kaptırmazlar.

    Gelecekte içerik üreticilerinin yapabileceği “CD Projekt Red’i batıran oyun” gibi başlıklarla karşılaşmamamız dileğiyle.

    Herkese iyi eğlenceler dilerim.

    Buna nasıl bakabilirim uygulama nedir acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Not Today! kullanıcısına yanıt

    Sona erdi hocam bir dönem açıktı şuan bakılmıyor


    Celebrate your gaming year with PlayStation Wrap-Up 2020 – PlayStation.Blog




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 9 Mart 2021; 21:28:23 >
  • Merhaba, PS5'te oyunları bazen sildiğinizde ekranda aşağıdaki görseldeki gibi kalıyor. Tekrar indirmeyi başlatıp, sonra tekrar silmek gerekiyor. Ben hesabı daha önce sattığım için malesef şuan bu işlemi yapamıyorum.


    Cyberpunk hesabı olan birisinden rica etsem cihaza ekleyip hesabı, şu kötü görüntüyü kaldırıp hemen hesabı silsem.


    Yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirimCYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı 


    CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı




  • Martın yarısına geldik güncelleme hala ortalıkta yok bu seferde nisan sonu diye erteleyecekler galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Bu firma oyunu falan düzeltemez en az 2 sene geçer. Şu an 300₺ ye kadar düştü zaten. Bi 100₺ olursa sırf merakımdan alırım oyunu bug mug bitiririm hikayeyi herhalde
  • Hakan.Kayikci34 kullanıcısına yanıt

    Büyük patladılar ona rağmen düzeltsinler bari onu bekleyelim öyle oynayalım oyunu diyoruz ama bunlar onu da yapmıyor CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı  bu gidişle bende senin gibi yapacağım hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Valla oyun çıkmadan önce hanımı kandırdım yıl başı hediyesi aldıracaktım. Allah’tan forumu takip ettik de 550₺ vermekten kurtuldum Bekleyelim görelim hocam umarım düzeltirler oyunu artık ne diyelim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnimeLover2000

    Bir oyun çıkar mı ben de bilmiyorum ama rahat oyunun %30'u eksik desek yeridir. Sırf life pathler özellikle Jackie ile olan o 1-2 dklık cutscene bence bi 3-4 saat kafadan ekleyecekti oyuna. Benim duyduğum Jackie'nin ölümü daha dramatik ve can alıcı olsun diye onunla 1-2 görev yerine daha çok vakit geçirmemizi istemişler. Ki böyle olsa daha güzel olurdu ben Jackie öldüğünde havalı dostumuz öldü kafasındaydım çok üzülmedim. Oyunun yarısında ölse ama kesin hasiktir ya derdim.

    Pat diye spoiler verilir mi? İnsanların oyun zevkini bozmaya ne hakkın var. Oyundaki güncelleme durumu ne diye giriyoruz spoiler yiyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asertyu -- 16 Mart 2021; 12:16:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı

    Seriyi tamamladım. CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı  Oyunu yeni nesil güncellemeye kadar oynamama kararı aldım.

  • Source kullanıcısına yanıt
    2025'te falan gelir diye düşünüyorum yeni nesil güncelleme bende iade ettim yeni nesil güncelleme gelince kutulu koleksiyonuma ekliycem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhasal

    Merhaba, PS5'te oyunları bazen sildiğinizde ekranda aşağıdaki görseldeki gibi kalıyor. Tekrar indirmeyi başlatıp, sonra tekrar silmek gerekiyor. Ben hesabı daha önce sattığım için malesef şuan bu işlemi yapamıyorum.


    Cyberpunk hesabı olan birisinden rica etsem cihaza ekleyip hesabı, şu kötü görüntüyü kaldırıp hemen hesabı silsem.


    Yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim 


    Sanırım yardımcı olacak kimse yok CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı 





  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Açıkladıkları yol haritasını uygulayamayacaklar katılıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.