Şimdi Ara

CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.708
Cevap
89
Favori
404.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Dualshock'ta dokunmatik tuşa tıkladığımızda ekranın orta üstünde gözüküyor
  • kassaparrow K kullanıcısına yanıt
    Dostum grafiklerde oluşan buglar dışında bir sıkıntı yok. HDR de açık bir şekilde gayet güzel görünüyor oyun.
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt

Ben gow 2021 de çıkacak demedim kardeşim.

God Of War 2022 bile zor bence 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NyzTnkn kullanıcısına yanıt
    Ps4 için mi diyorsunuz hocam??
  • Ben “azıcık” kısmını bilmiyorum. Bildiğim :

Witcher 3’den daha kısa olacak. Çünkü Witcher oynayanların bir bölümü oyunu beğenmiş olsalar bile bitirmeden yarıda bıraktılar.

150/200 saat kısmı ise, ne yazık ki yine milletin doğru düzgün anlamadan atladığı bir olay. Oyun piyasaya çıkmadan önce firma oyundaki hataları vs görebilmek adına test etmişlerdi. Haliyle oynayan kişi sıradan bir oyuncunun yapmayacağı onca şeyi yaparak bu saate ulaştı. Buradaki olay bu kişi, bu 150 saate nasıl dayanmış ?

• CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı

CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Hikayesi öyle aman aman değildi oyunculari ikiye böldü o maksatla yazdım.
    Kişiden kişiye değişir bu durum.
    Hikayesi dışında herseyi muhteşemdi,birinci oyunun üstüne hikaye anlamında birsey koymadığını düşünüyorum, bu benim fikrim tabiki 😉

mesela bana görede oyun her yönüyle bir başyapıt ama senin gibi kişilerin fikirlerine saygım var( ısrarla kendi fikrini karşısındaki fikri ile aynı olması gereken kişilere değil)

• İade için Playstation desteğe uzunca bir mesaj attım, umarım olumlu bir dönüş gerçekleştirirler. Pek umudum yok ama yine de denedim şansımı CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı 

• farukclkk kullanıcısına yanıt
    Bu hangi konsol dan alınma hocam
  • Grafik anlamında her şey rezil durumda şu an. Çözünürlük 720p altına düşüyor. Ps5 için diyorsanız oyun zaten aynı, sadece 60 fps çalışıyor.

• PS4 te oyunu biraz oynayıp sonra iade etmeye çalışan oldu mu? ben iade talebi oluşturdum ama hala cevap vermediler.

• kassaparrow K kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum, PS4 için. Fat olan.
  • Görevleri sthealt olarak geçebilen var mı? Ben beceremiyorum bir süre sonra ortalık 56 oluyor çatışma başlıyor

• ra's al ghul kullanıcısına yanıt
    Konsol değil pc. 3135*1764 çözünürlük ve büyün Ayarlar ultra dlss quality.
  • farukclkk kullanıcısına yanıt
    Dedim bende adam mı etmişler PlayStation da oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick bulamayan herif

Sıkıcı diyalog hikaye
    Oyun kasıyor çatışma hiç güzel değil oyun çok karışık
    4saat oynadım 3 kere oyundan attı
    Sadece araba sürmek güzel oda oyun kastığı için zevk vermiyo radyo ve kamera açısını değişince oyun durakliyor

PS4 fat kasa dan oynuorum 1.4 sürüm gelmiş fark ediyormu guncelliyimmi

ben bariz bir performans değişikliği görmedim.

• LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Last of Us part 2 yi 3.kez bitireceğim dostum ama dediğim gibi hikayesi bana çok uymadı diğer yönlerden bana göre de eşsiz bir oyun belki de ilk oyunu çok çok sevdiğim içindir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 12 Aralık 2020; 20:15:7 >
  • Tüm eksileri bir tarafa senaryo efsane. 10 saatim var prologue yeni bitti. Baya yan gorev yaptım ana gorev kasmadim. O kadar merak ettiren bir senaryosu vardi ki insan bi basladi mi birakamiyo :)

Prologue bitirenlere bir sorum olacak.

Evelyn is bitince dex e para vermeyelim ikimiz kirisalim parayi demisti. Bunu dusunecegim dedim. Sonra aradim evelyn i ancak dex i devre dışı birakma secenegi cikmadi. Ben mi yanlis bisey yaptım acaba. Dex in adi bi adam olduğunu ilk gördüğümde anlamistim zaten :)
  • limonlusoda10 L kullanıcısına yanıt

Ben şuan mail attım desteğe hocam, kabul edeceklerini sanmıyorum ama bir denedim.

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.