|
CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı (224. sayfa)

-
-
Oyun kısa. Ana hikaye 30 saat civarında bitiyor.
-
Sıkıcı diyalog hikaye
Oyun kasıyor çatışma hiç güzel değil oyun çok karışık
4saat oynadım 3 kere oyundan attı
Sadece araba sürmek güzel oda oyun kastığı için zevk vermiyo radyo ve kamera açısını değişince oyun durakliyor
PS4 fat kasa dan oynuorum 1.4 sürüm gelmiş fark ediyormu guncelliyimmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick bulamayan herif -- 12 Aralık 2020; 18:57:24 > -
Yok arkadaşlar ben dayanamıyorum bu oyuna. FPS dropları yüzünden başıma ağrılar giriyor. Araba sürerken bile başım ağrıyor. 1.04 yaması da pek etkilemedi. Bırakıyorum oynamayı. Nasip olur da PS5 alabilirsem oradan devam ederim. Ama şu an PS4 Pro'da oynanacak seviyede değil. Yazık onca içeriğe. Parama da yazık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabahtan beri elim gitmiyor oyunun başına oturmaya. Tam oynasam mı bu haliyle diyorum foruma gelip yorumları okuyorum, birbirinden beter hataların olduğu videoları izliyorum gene vazgeçiyorum. Daha oynamaya başlamadan oyundan soğudum.
Kim bilir kaç aya düzelir artık bu oyun, tabi düzelirse de ne kadar düzelir. Büyük hayal kırıklığı oldu.
Hocam iyi değil mi saati ? Yoksa Witcher'la mı karşılaştırdınızquote:
Orijinalden alıntı: Press a Key
Oyun kısa dostum, IGN 25 - 30 saat sürdüğünü belirtiyor. -
En başından beri sürekli şikayet yorumu okudum.
Hemen hemen hepsi de haklı yorumlardı. Ancak arkadaşlar, 1.04 güncellemesinden sonra oyunda bariz bir düzelme var. Fps’nin ölçümünü ben yapamıyorum ama 30’un altına indiğini söylemek çok zor. Benim oyunu oynadığım makina ilk çıkan serilerden ps4.
Kaplamalar ya da kaybolan karakterler gibi buglar eğer ki oyunun ilerleyişini baltalamıyorsa çok rahatsız etmiyor beni.
Oyunun çapı çok büyük ve bunlar olabilir.
Onun dışında, garip bir şekilde rahatça oynatıyor oyun kendini...
Umarım bir şekilde herkes keyifle oynayabilir. Şu ana kadar oynadığım kısmı ile gerçekten çok güzel bir oyun. -
Hocam en azından en baştan bir bak. Ps4 slimi olan biri bana oyundan memnunum dedi 6 saatte 1 defa oyun çöktü aşırı rahatsız olmadım falan dedi şaşırdım. Zaten oyunu almissaniz bir deneyin derim. Leş gibi dayanilmayacak boyuttaysa kapatırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassaparrow -- 12 Aralık 2020; 19:7:13 > -
update version 1.06 ne zaman gelecek bakalım
Hocam grafik kalitesi çamur gibi 500p diyorlar ben konsolda gözle görmedim. Birkaç videodan gördüğüm kadarıyla gerçekten kötü duruyor. Sizde grafikler nasıl? Bende de base PS4 var. -
İade edemeyecem, başka platformda da oynama şansım yok mecbur oynayacam tabi de insanın şevkini kırdılar iyice. Nerede o çıkış günündeki heyecan nerede şimdiki his. Son yamadan sonra az da olsa bir şeyler düzeldi herhalde bakalım devam edelim.
Arkadaşlar bu oyunu ps4'te iade edebilmenin bir imkanı yok mu ya? Yazık bu kadar paraya AC: Valhalla falan alırdım daha iyi vakit geçirirdim en azından. 5-6 saat oynadım genelde şehri gezdim boş bir şekilde, şehrin ana merkezi dışında fps çok yoğun bir şekilde düşmüyor ama şehir merkezi oynanamaz durumda, çatışmalar da aynı şekilde. Reddit'te Playstation chat'e bağlanıp iade edebilenlerin olduğunu gördüm oyun süreleri uzun olsa bile. Ben bir şansımı deneyeceğim. Kısa süre içinde bu oyunun düzeleceğini sanmıyorum. Hadi grafiği performansı geçtim yapay zeka bir açık dünya oyununda gördüğüm en kötü yapay zekalardan. Oyunda polis kovalamacası falan yok şaka gibi ya her şey script'lenmiş. Polisler arkanıza ışınlanıyor falan.
-
Geçmiş olsun hocam maalesef öyle. Siz en azından deneyin. Hani grafikleri takmayın da diyemem kabul edilemez. Bu kadar da olamaz. En azından 1080p görüntü sabit 30fps, arada 25 fpslere de düşebilir ona da razıyız. Uzaklar blurlu olabilir ona da raziydik. Ben şahsen böyle bir şey bekliyordum. Sonuç ise rezalet ötesi. -
valla o kadar video izledikten sonra PC ye kurdum oyunu, RayTrace Ultra ayarlarla 40-50FPs civarinda bi sure oynadim. Konsoldaki goruntulerle alakalsi yok tabiki.
Umarim bi an once Konsollarin update i gelir de adam gibi goruntulere doner olay. cok bi beklentim yoktu o nedenle gorsellerden zevk aldim acikcasi. atmosfer olarak ilk 5 dk eglendirdi. Tabi oyunun icine girdikce ne sacmaliklar cikacak youtube sagolsun herseyi gorduk :)
-
Her hafta güncelleme gelmez ise yandık bu oyunda :(
Hocam nerden bakılıyor oyunun yüzde kaçı bittiğine?
-
Oyunu ps4 Pro için almayı planlıyordum ama yorumları okuyunca içim karardı resmen gerçekten ps4 Pro da bile oynanmayacak seviyede mi oyun ? Ona göre Call of duty cold war alıcam iki oyun arasında kalmıştım zaten. -
hiç bulaşmayın derim çok pişman olursunuz
-
CD Projekt, "Witcher 3'ten azıcık daha kısa" diye açıklama yapmıştı.
Hatta oyun çıkmadan hemen bir kaç gün önce toplam 150 - 200 saat diye millet gaza geldi.
Yani yapılan açıklamalara göre kısa, God of War'da bile her şeyi yap 40 saat zaten.
Witcher 3'e ben takriben 250 saat gömmüştüm, bunda ise her şeyiyle birlikte yap et 100 saati ancak görürsün, "Azıcık kısa" demeselerdi iyiydi, arada 2 - 3 kat fark var.
İnsanlar en azından minimum 40 - 50 saat bekliyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhangursoz123
Oyunu ps4 Pro için almayı planlıyordum ama yorumları okuyunca içim karardı resmen gerçekten ps4 Pro da bile oynanmayacak seviyede mi oyun ? Ona göre Call of duty cold war alıcam iki oyun arasında kalmıştım zaten.Aman hocam bende de ps4 pro var sakin diyimmm hataya düştük biz yazik günah onun yerine ACvalhalla al cold war al hatta crash bandicot al ama bu oyundan uzak dur derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X