Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 İnceleme Puanları (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
7.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Optimizasyon kötü ve buglar doluymuş.

    https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/kLSU6JaXp9hP9cwMrLCVrj.png
  • Buglardan dolayı. Sıkıntı yok oyun taş gibi.
  • Millet atıp tutmuş yine yok bug varmış,Yok optimizasyon kötüymüşte ilk gün yaması dahilmiş buna.1 kutulu sürümlerde gelen 48gb belki 2 erteleme öncesine ekleme yapıyordur? 2.İlk gün yapılacak bir yama herşeyi çözebilir sonuçta,Adamlar yemiyor içmiyor bu oyuna kasıyor ve bug illa olur ama keyif kaçıracak kadar olursa yine eretelenmişti diyorumben.3 optimizasyon beklenenin çok altında paylaşıyorsun ve oyun çıkmadan yapılan incelemede aman tanrım optimizasyon rezalet diyorsun.Tabi bunların olma ihtimali var.Aama admlar oyungüzel olsun diye okadar erteledilerki,Ben pek zannetmiyorum söylenen kadar kötü olduguna.Yine taş gibi bir oyun geliyor.Ben inceleme sitelerine olan umudumu TLOU2 de kaybettim

  • Bug'ların düzeltileceğini bahane ederek, çoğu mecraya göz kulak kapatanlar, hadi bana 7 yıldır geliştirilen, oyun tarihinin en çok beklenen-hypelanan oyununun, o katmanlı, derin, açık, kompleks, dinamik dünyasında ANA SENARYONUN 20 saat, YAN GÖREVLER ile beraber 40-45 saat civarında bitmesini savunsunlar, ve bu oyun RPG ! Okuması keyifli oluyor.

    Düm-düz trene binmiş gibi beden parçaladığımız Doom Ethernal 20 saat idi, ufak bir hatırlatma.

    Bu oyunun kalibresi, ederi bu değildi. Ön siparişi iptal ettiğim için mutluyum.

    Kimse bu kadar kısa bir oyun beklemiyordu. Ayrıca oyunun dünyası full open world değil (ilerleyiş), LA Noir tarzında, bu da gerçekten oyuna gelen eleştirilere kulak kabartmak isteyen arkadaşlar için bir bilgi olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 7 Aralık 2020; 23:21:5 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Heyecan daha da arttı Cyberpunk 2077 İnceleme Puanları 

  • Antikaruh kullanıcısına yanıt
    Umarım o öfkeli ergen ruhundan kurtulup oyunlardan zevk almaya başlayabilirsin. Şahsen heyecanla perşembe gecesini bekliyorum keyifle oynayacağım.
  • Pc gamera güvenirimya daha yüksek beklerdim her türlü oynayacağım preorderladım da ama üzdü biraz

  • bakalım nasıl bir şişirilmiş balon ile karşılaşacağız

  • Millet 91 puana kötü diyor.Hayır onu geçtimde 91 puan üstü oyunları yıllardır baştan oynayıpmı bitiriyolar?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anvil_4 -- 7 Aralık 2020; 23:34:55 >
  • Yahu dediğiniz oyun içinde tonla içerik olan çok büyük açık dünyası olan bir oyun.Kapalı lineer bir oyun değil ki yada Farcry yada Witcher gibi dünyası boş geniş olan bir oyun da değil.Gta 5 gibi içine sadece görevle girililen binaların olduğu bir oyun da değil.Zaten Witcher 3 te bile hala bug var.Ben oyunu çok rahatsız etmediği müddetçe bugları doğal karşılarım böyle bir oyuna içerik yada hikaye olarak ta puan kıran yoksa gerisi boştur.Çok iyi bir deneyim bizi bekliyor.Balon diyenlerin balon olmayan oyunlarını çok merak ediyorum.Neler oynuyorlar acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rcp272 -- 7 Aralık 2020; 23:47:49 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Puanlamaya takılmaya gerek yok şahane bir oyun Türkçe olarak geliyor hepimiz tadını çıkaracağız bu kadar basit. RDR2 çıkmadan önce yorumları hatırlıyorum da epey bir olumsuz, heves kırmaya yönelik yorum vardı. Hatta oyun çıktıktan sonra da oynanışla ilgili birçok olumsuz yorum mevcuttu. Tabi bu yorumların hiçbiri RDR2'nin bir şaheser olduğu gerçeğini değiştirmedi.


    Far Cry 5'e 90 puan verenler CP 2077'ye 70 puan vermiş. CDPR bu tip çakallara para yedirmeyerek bir kez daha kalitesini belli etmiş oluyor bu durumda helal olsun.

  • Puanlar gayet iyi 91 puan
  • FrtTR kullanıcısına yanıt

    20 saat. Bayağı pre-mature bir heyecan. 7 yıl ! 20 saat. 7 yıl. 20 saat. 7 yıl. 20 saat.


    Oyun tarihinin en çok beklenen oyunu. 7 yıl. 20 saat. 2-3 gecede bitecek oyun. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Şu oyun duyurulduğundan bu yana vefat eden arkadaşlarım oldu, çoluk çocuk sahibi oldu herkes. 20 saat için.

  • luganoguz kullanıcısına yanıt
    Hayır 91 puanı beğenmeme değil daha yüksek bir puan beklentisine girmişleri çünkü. 7 yıl geliştirilen oyundan. Bi rdr2 gibi 97 falan olmasını isterdim. Tlou2 94 puanı mesela ben onu bile geçer diyordum o yüzden düşük diyorlar. Yoksa 91 puan mis gibi
  • Gidip gelip mızmızlanıyor bazıları sürekli. Pek takmayın sessizce gider onlar, siz fazla yorumlara takılmayın böyle bir oyun çıktığı zamanda oynayabildiğinize şükredin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 95 rahatlatıcı olurdu umarım sadece bug yüzünden 91 almıştır.


    91 demek mükemmel bir oyun demektir sorun bu değil biz bu ekipten mükemmelin üstünde seyler bekliyoruz tlou 2 gibi rdr 2 gibi vurucu bir deneyim umarım bu puan sadece bug yüzünden olmuştur oda düzelir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 8 Aralık 2020; 0:26:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada tüm incelemeler PC üzerinden. Ayrıca CD PR, oyunun kendi görüntülerini göstererek incelemelerin yayımlanmasına izin vermemiş. NeoGaf'da, hasar kontrolü olarak değerlendiriliyor bu durum. (buglar falan gösterilip oyunu alacaklar, oyundan kaçmasın diye)

    Şu anki performans parametreleri ile gtx 1060 - 1080p Medidum ayarlarda 30 fps ve çevresini verebiliyor.

    Konu şu, bu oyunun asıl satacağı platformlar olan konsollarda durum nedir ? gtx1060 One X ve Pro ayarında. Demek ki bir kaç gün önce sızan konsol-pc karşılaştırmalarındaki vehamet gerçekmiş. Nasıl bir ayar skalası uygulanacakta o konsollar kabul edilebilir görsellerle bu oyunu sabit framelerde oynatabilsin. Çıkışında görün tantanayı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • iyi alistiniz sonynin mamali puanlarina sony ishal sicsa 95 veren bi basin varken cokta takmamak gerek user scorelar belli eder

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Performans değerleri rezalet ötesi. Durum hiç iyi gözükmüyor.


    Cyberpunk 2077 İnceleme Puanları
    Cyberpunk 2077 İnceleme Puanları
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thraciann

    Puanlamaya takılmaya gerek yok şahane bir oyun Türkçe olarak geliyor hepimiz tadını çıkaracağız bu kadar basit. RDR2 çıkmadan önce yorumları hatırlıyorum da epey bir olumsuz, heves kırmaya yönelik yorum vardı. Hatta oyun çıktıktan sonra da oynanışla ilgili birçok olumsuz yorum mevcuttu. Tabi bu yorumların hiçbiri RDR2'nin bir şaheser olduğu gerçeğini değiştirmedi.


    Far Cry 5'e 90 puan verenler CP 2077'ye 70 puan vermiş. CDPR bu tip çakallara para yedirmeyerek bir kez daha kalitesini belli etmiş oluyor bu durumda helal olsun.

    Harfiyen katılıyorum söylediklerinize. Clickbait incelemeler, yeteri kadar mamalanmadıkları için göt yangını yaşayan editörler falan. Oyun çıkınca bu arkadaşlara ne kadar güvenip güvenmememiz gerektiğini anlayacağız. The Last Of Us Part 2 çıktığında biraz kokmuşlardı şimdi tam kokacaklar gibi geliyor bana nedense.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 8 Aralık 2020; 0:38:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.