|
|

|
|
|
Millet atıp tutmuş yine yok bug varmış,Yok optimizasyon kötüymüşte ilk gün yaması dahilmiş buna.1 kutulu sürümlerde gelen 48gb belki 2 erteleme öncesine ekleme yapıyordur? 2.İlk gün yapılacak bir yama herşeyi çözebilir sonuçta,Adamlar yemiyor içmiyor bu oyuna kasıyor ve bug illa olur ama keyif kaçıracak kadar olursa yine eretelenmişti diyorumben.3 optimizasyon beklenenin çok altında paylaşıyorsun ve oyun çıkmadan yapılan incelemede aman tanrım optimizasyon rezalet diyorsun.Tabi bunların olma ihtimali var.Aama admlar oyungüzel olsun diye okadar erteledilerki,Ben pek zannetmiyorum söylenen kadar kötü olduguna.Yine taş gibi bir oyun geliyor.Ben inceleme sitelerine olan umudumu TLOU2 de kaybettim |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 7 Aralık 2020; 23:21:5 > < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
Heyecan daha da arttı |
![]() ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ [2024] Togg T10X V2 | [2026] Renault Austral | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Samsung 48" S90F | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti |
|
|
Pc gamera güvenirimya daha yüksek beklerdim her türlü oynayacağım preorderladım da ama üzdü biraz |
| _____________________________ |
|
bakalım nasıl bir şişirilmiş balon ile karşılaşacağız |
|
Millet 91 puana kötü diyor.Hayır onu geçtimde 91 puan üstü oyunları yıllardır baştan oynayıpmı bitiriyolar? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anvil_4 -- 7 Aralık 2020; 23:34:55 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rcp272 -- 7 Aralık 2020; 23:47:49 > < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
Puanlamaya takılmaya gerek yok şahane bir oyun Türkçe olarak geliyor hepimiz tadını çıkaracağız bu kadar basit. RDR2 çıkmadan önce yorumları hatırlıyorum da epey bir olumsuz, heves kırmaya yönelik yorum vardı. Hatta oyun çıktıktan sonra da oynanışla ilgili birçok olumsuz yorum mevcuttu. Tabi bu yorumların hiçbiri RDR2'nin bir şaheser olduğu gerçeğini değiştirmedi. Far Cry 5'e 90 puan verenler CP 2077'ye 70 puan vermiş. CDPR bu tip çakallara para yedirmeyerek bir kez daha kalitesini belli etmiş oluyor bu durumda helal olsun. |
|
20 saat. Bayağı pre-mature bir heyecan. 7 yıl ! 20 saat. 7 yıl. 20 saat. 7 yıl. 20 saat. Oyun tarihinin en çok beklenen oyunu. 7 yıl. 20 saat. 2-3 gecede bitecek oyun. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Şu oyun duyurulduğundan bu yana vefat eden arkadaşlarım oldu, çoluk çocuk sahibi oldu herkes. 20 saat için. |
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
95 rahatlatıcı olurdu umarım sadece bug yüzünden 91 almıştır. 91 demek mükemmel bir oyun demektir sorun bu değil biz bu ekipten mükemmelin üstünde seyler bekliyoruz tlou 2 gibi rdr 2 gibi vurucu bir deneyim umarım bu puan sadece bug yüzünden olmuştur oda düzelir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 8 Aralık 2020; 0:26:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Harfiyen katılıyorum söylediklerinize. Clickbait incelemeler, yeteri kadar mamalanmadıkları için göt yangını yaşayan editörler falan. Oyun çıkınca bu arkadaşlara ne kadar güvenip güvenmememiz gerektiğini anlayacağız. The Last Of Us Part 2 çıktığında biraz kokmuşlardı şimdi tam kokacaklar gibi geliyor bana nedense. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 8 Aralık 2020; 0:38:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|