|
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (701. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: freshmind
Bu mesaj silindi.10 üzerinden 7 gayet yüksek bir puan. O kadar da cesaretli değilmiş demek ki
-
Oyunu bu haliyle oynamayacaktım ancak başka oyun olmadığı için mecburen oynuyorum. Merak ettiğim bir konu var. NCPD ve Suç İhbarı gibi mavi renkli görevler(?) sınırsız mı yoksa yapınca bitiyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 17 Aralık 2020; 12:25:54 > -
7 puan ne zamandır kötü puan oldu ?
-
Kimseyi savunduğum yok hocam. İyi 8 yılda geliştirsinler diyosun da bu adamların GTA online gibi bir gelir kaynağı yok ki 10 yılda bir oyun çıkarsın. Demek istediğim niye böyle mükemmel bir oyun çıkacak gibi bir beklentiye girdiniz onu anlamadım. Adamlar 4 yılda ne yapabildilirse onu yaptılar. Konsolda olsanız amenna. Adamlar bildiğiniz konsolda dolandırıcılık yaptı. Ama PC'de oynayıp ta sızlanmanın mantığı yok. PC'de taş gibi bir oyun var karşınızda. Evet buglar, glitchler var mı, var. Ama bir Bathesda, Ubisoft oyununda olduğu kadar. -
40 saatte bitirdim. Yan görevlere fazla girmedim çünkü oyundaki buglar kanser etti. Düzeldiği zaman tekrar adam gibi oynayacağım.
Oyunun sonunu da beğenmedim. Farklı sonlardan en kötüsü bana geldi sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
40 saatte bitirdim. Yan görevlere fazla girmedim çünkü oyundaki buglar kanser etti. Düzeldiği zaman tekrar adam gibi oynayacağım.
Oyunun sonunu da beğenmedim. Farklı sonlardan en kötüsü bana geldi sanırım.
Oyun Exe'sinde yönetici olarak çalıştırı tiklediğiniz zaman her seferinde türkçe yapmanız gerek kalmıyor bu arada. Çok fazla bug var ama benim en çok canımı sıkan bazen nişan aldığımda nişangahın sallanması gibi bir durum oluyor ve o çatışma bitene kadar en azından o silahı kullanamaz hale geliyorum. Ana hikaye 20 saatte bitiyor, üzerine 15 saat kadarda yan görev yaptım henüz sıkılmadım ama öyle çok uzun ömürlü bir oyun olmayacağı belli.
-
İkinci kez bir şans daha vereyim dedim yok ya optimizesi gerçekten tüm zevkin içine ediyor ortalama 50 60 fps veren oyun çatışmalarda 32 ye düşüyor
Witcher 3 bütün ayarlar ultrada sabit 60 fps alabiliyorken bunda hepsini en düşüğe çeksem bile o kasma hissini yaşıyorum
Optimizesi bu kadar kötü başka bir oyun varmıdır merak etmiyor değilim
Oyun süper hani grafik yapay zeka bunlarıda istemiyoruz biraz optimize et yeter
Allah kimseyi sırf oyuna düşman diye " oyunda çok fazla side quest var yhaa üff, translara yer vermemişler çok ofansif buldum cik cik cik, crafting mi varmış oyunda aaa??, giysi degiştirme varmış hiç kullanmadım kii slk yhaa :((((" diyen, favori oyunu "Animal Crossing" olan bir "eleştirmeni" savunacak duruma getirmesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 17 Aralık 2020; 13:21:5 > -
Büyük patchler gelsin bug'lar ve Optimizasyonun Witcher gibi olacağını düşünüyorum.
Ama yapay zeka düzelmez. Oyunu Baştan yapmaları lazım resmen. Yada düzeltmek isteseler çok düzeleceğini düşünmüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lion_ArmyBüyük patchler gelsin bug'lar ve Optimizasyonun Witcher gibi olacağını düşünüyorum.
Ama yapay zeka düzelmez. Oyunu Baştan yapmaları lazım resmen. Yada düzeltmek isteseler çok düzeleceğini düşünmüyorum.
Yapay zekanın Şubat'ta düzelecegini söylemişler yaptıkları toplantıda. Bakalım.
-
Sizin nasıl bir oyun deneyiminiz oldu bilmiyorum ama dediğim gibi oyunun grafiklerine ve performansına lafım yok. Ama oyunu glitch ve buglardan oynayamayan çoğunluğun içindeyim. 30 senedir commodore64 ten beri oyun oynarım. Hiçbir oyunda bir görev yaparken ya da yolda ilerlerken, acaba burada glitch olur mu ya deyip oyunu kayıt ettiğimi hatırlamıyorum. Bu bölüm zordur bir kayıt edeyim dediğim çok olmuştur. Hayatımda ilk kez bug olur oyun patlar diye save ettim bir oyunda. Şu an oyunu oynamayı bıraktım, çünkü ana hikayede ilerleyemediğim bir bug oldu. 2 3 ay sonraki bug fixleri bekleyeceğim. 250 ,300 tl para veriyoruz, ufak tefek buglar illaki olur, ama oyunu tamamen bloklanan bir çok insan var. Mükemmel bir oyun beklentim yoktu benim şahsen ama oyun oynanmıyor. Assassin's Creed Unity skandalını siler atar bu glitchler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 17 Aralık 2020; 13:27:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Six Feet Under.Allah kimseyi sırf oyuna düşman diye " oyunda çok fazla side quest var yhaa üff, translara yer vermemişler çok ofansif buldum cik cik cik, crafting mi varmış oyunda aaa??, giysi degiştirme varmış hiç kullanmadım kii slk yhaa :((((" diyen, favori oyunu "Animal Crossing" olan bir "eleştirmeni" savunacak duruma getirmesin.
Şuna imzamızı atalımda, safımız belli olsun.
Rdr2 ile kıyaslayıp duruyolar oyunu günlerdir gömüyorlar. Eksiği var doğru diyorsun diyoruz, adam hala daha millete çatıyor niye savunuyorsun kardeşim diye.
Grafiğe bakıyorsan git smilasyon oyun oyna Microsoft Flight Simülatör oyna. Adam hayatında RPG oyun oynamamış çok karışık geldi diyor, çok detaylı diyemiyorda.
-
Arkadaşlar selam. Silah geliştirmelerinde kullandığımız materyalleri herhangi bir yerden satın alma şansımız var mı? Ender eşya parçaları az kaldı. Geri kalanlar kıyamet gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lion_ArmyŞuna imzamızı atalımda, safımız belli olsun.
Rdr2 ile kıyaslayıp duruyolar oyunu günlerdir gömüyorlar. Eksiği var doğru diyorsun diyoruz, adam hala daha millete çatıyor niye savunuyorsun kardeşim diye.
Grafiğe bakıyorsan git smilasyon oyun oyna Microsoft Flight Simülatör oyna. Adam hayatında RPG oyun oynamamış çok karışık geldi diyor, çok detaylı diyemiyorda.
Alıntıları GösterRockstar buradakilerin yaşı kadar open-world oyun tecrübesi olan bir firma. Benim yaşım 27, ben daha kundaktayken adamlar open world oyun yapıyordu :) Yaptıkları oyunların bütçesine dünyada hiçbir oyun firması yaklaşamıyor. Bir zahmet, yani bir zahmet yaptıkları işte başarılı olsunlar.
-
Oyunun yapay zekasını böyle kabullendim. Bunun dışında bir problemim yok. Sadece bi ara panam yanımda araba sürerken kayboldu sesi gitti ama altyazıda söyledikleri çıkıyordu 2-3 dk böyle devam etti
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4
Bu mesaj silindi.Ölüm tehditi yagdıran ergenleri kimse savunmuyor. Verdigi puanı tamamen saçma sebeplerden vermiş kadın trans yok, kültürel ögeleri iyi yansıtmıyor, oyunun dünyası çok edgy falan filan diye oyuna eksi puan kategorisinde degerlendiriyor ????? Videoda'da oyunda bug filan var ama düzelir onlar ya falan diyor zaten. Kadının amacı tamamen başka. Oyunun en kötü noktası olan hatta olmayan AI'dan bahsetmiyor bile ama trans karakter yok diye 2 paragraf ayırıyor. İnan bana oyunda istedigi gibi trans karakterlere özen gösterilseydi çakardı 10 puanı. İster 1 puan isterse 10 puan versin böyle birinin yaptıgı eleştiri yok hükmündedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 17 Aralık 2020; 13:45:36 > -
Aynen öyle Rockstar niye Rockstar oldu zaten.
Burada oyun biz güzel dedikçe bize savunuyo diyenler, Ya sistemleri yetmiyor oyuna ya da Oyunu herkes Hype yapıp çok büyük beklentiye soktuğu için, bu beklentiyide alamadığımız için bunlara ne oluyosa “Ohh gördünmü elinizde patladı” kafası çalıştığı için saldırıyolar işte.
Bu tiplerde böyle mutlu oluyor işte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X