< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Uplay @SheppaRD-_- EA @SheppaRD_TR Epic Games @SheppaRD_TR Xbox Live @SheppaRD#3244 Rockstar Social Club @SheppaRD_TR Blizzard Battle.net @SheppaRD#21694 |
|
Arkadaşlar kimi hesaplarda zamanlama yapıyor güncelleme bende 4 dakika sonra mesela, sabırlı olun gelecektir. |
|
|
yaklaşık 4 gb bir güncelleme var |
|
|
| _____________________________ |
|
Bende 6 GB daha veri indiriyor steam. 10 dakikaya girmiş olurum. |
| _____________________________ |
|
vay arkadas 3gb update verdi indirdim ,simdi bir 3 gb daha |
|
|
6gb :( birde yoğunluktan yavas ındırıyor sanırım lokasyon mu degıstırmek lazım |
|
|
İşlemci : i9-9900K | Ekran Kartı : Palit RTX 3080 OC Gamepro | Monitör : Samsung Odyssey G9 49' - Xiaomi 34' Ultrawide | Anakart : Asus Rog Maximus X Hero | Ram : Gskill Trident Z 32 gb(2x16GB) 3600 MHZ CL16 | SSD : Samsung 970 Evo 250 GB - Samsung 860 Evo 1 TB - Samsung 860 Evo 500 GB | Kasa : Phanteks Evolv ATX | Sıvı Soğutma : NZXT Kraken X62 | PSU : Corsair HX1000i 80+ Platinium | Kulaklık : Logitech G635 Dolby 7.1 | Klavye : Asus ROG Claymore | Mouse : Logitech G900 - Logitech G502 |
|
|
6 gb ne alaka? |
|
Gelen güncellemeyi indirdim ancak gün içindeki gibi "yayınlanmadı" diyor şu an |
|
Yaklasık 4gb yukleme yapıyor. Ya ılk gun patch yada ana dosyanın son 4gbnı ındırıyor. Uzerıne baba bır guncelleme yaparmı bılmem. Edıt: Ana dosya 57.4 su anda ındırlmıs dosya 54gb gosterıyor. Indırme devam edıyor.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 10 Aralık 2020; 3:8:41 > |
|
Hadi bakalım indirdim 4 küsür GB'ı. Başlıyorum bugün sabahlamaya .d Edit: Ulan bi 2,8 GB daha geldi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuklu patates -- 10 Aralık 2020; 3:8:34 > |
|