Şimdi Ara

CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.577
Cevap
95
Favori
388.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pintipandanın yorumlarıyla oyun mu değerlendirilir yahu. Adam o uzun saçlı ihtiyarın programına konuk olmuş, ihtiyar habire övüp duruyor bunu. Mortal Kombat ustası da şöyle böyle diye. Almış Scorpion'u yaptığı teleport+3 hit kombo. Üzerine birde normal modda daha ilk adamdan sopa yiyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gameplayi biz ne zaman izleriz acaba. :) Geçen sefer çok sürmemişti.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mete ve ersin genel olarak aynı şeyleri dediklerine göre demek ki o konular da bariz sıkıntılar var çıkışına daha 1 sene var düzelteceklerine güveniyorum o sıkıntıları onun dışında pintipanda ya bakarak kim oyun hakkında bilgi alır veya oyun alır ki zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 14 Haziran 2019; 14:42:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodion Raskolnikov



    PC konusuna da yazdım,baktım burada da aynı tartışma dönüyor buraya da yazayım.Can Sungur ve Pintipanda'nın oyun görüşlerini ciddiye alan adamın oyun zihniyeti sıkıntılıdır zaten Özellikle Pintipanda hangi firmadan para ya da erken erişim alıyorsa,kimin ona yararı varsa (ki bu firmalar aslında direkt Sony ve Ubisoft) onun oyunlarını övüp diğer yapımları yerin dibine sokar. Geçen sene RDR 2'ye yaptıkları ortada. Neden çünkü Rockstar Pintipanda'nın yalayıcılığını yaptığı Sony ve Ubisoft'un oyunlarına direkt rakip çıkartıyor. Sen gidip CD Projekt Red gibi Witcher 3'ü ülkemize çok ucuza ve Türkçe getirip her anlamda harika bir iş ortaya koyan firmanın yine Türkçe ve piyasaya göre daha uygun fiyata gelecek yeni yapımını böyle b.klarsan sonra orada burada beni eleştiriyorlar diye ağlama. Bazıları da ''ya aslında kötü bir şey dememiş'' falan diyor ama dediklerini geçin,biraz vücut dilinden,jest-mimiklerden anlıyorsanız Pintipanda'nın oyundan ve içeriklerinden nasıl rahatsız olduğunu anlarsınız. Çünkü Cyberpunk hem yayın için hiç uygun bir yapım değil hem de ona gelir ve içerik sağlayan para babalarının şu an en büyük rakibi. Gözümde Enes Batur kadar bile değeri yoktur bu tavırlarından dolayı kendisinin. Ayrıca yıllardır bu kadar çok oyun oynayıp hala bu kadar beceriksiz olması da ayrı bir olaydır




  • Cyberpunk 2077 PlayStation 5 ve Project Scarlett'e gelebilir.

    E3 2019 Microsoft konferansında çıkış tarihi açıklanan Cyberpunk 2077 yeni nesil konsollara gelebilir. Oyunun baş bölüm tasarımcısı Pawel Sasko bu ihtimalin olduğundan söz ederek şu açıklamayı yaptı; "Şu anda PC, PlayStation 4 ve Xbox One'a odaklanıyoruz, ancak gelecekte açıkçası muhtemelen yeni nesil platformlarda da Cyberpunk 2077'nin olmasını istiyoruz ”dedi. “Ama bu gerçekten şimdinin meselesi değil. Dürüst olmak gerekirse. Şu an bunlara odaklanmıyoruz."

    Mevcut neslin yaşlanmaya başladığını söyleyen Sasko eldeki konsollar için oyunun doğal olarak sınırlamalrı olduğunu açıkladı.


    MK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski nesile alınca yeni nesilde tekrar para ödemeyiz inşallah :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt
    İnşallah ama pek sanmıyorum hocam yine satarlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • bu keanu reeves bence fight clubtaki tyler gibi olucak rez alın
  • keanu reeves yapay zeka zaten hologram, sadece biz görebiliyoruz. HALO oyunlarında ki Cortana gibi. Açıklandı bu zaten spoilerlık bir durum yok hocam.
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Zaten sözde oyuncu youtuber leri izleyenler bile benim gözümde oyuncu bile değildir yaşı 20 altında ki gençlerdir. Her ünlü youtuber olan iyi bir oyuncu olmuyor. Adam MGS serisinden veya bir çok ünlü seriden bir haber ama var 500bin abonesi oyuncuyum diye dolanıyorlar ortada.

    Bunda pintipanda da dahil. Bunlar oyuncu fln değil gerçek oyunculuktan çok uzak ve bi haberler. Hayatında Silent Hill serisi oynamamış, Re serisi oynamamış MGS serisi oynamamış bunun gibi bir çok büyük yapımı hiç oynamamış sözde ünlü youtuberler oyuncuyum diye dolanıyorlar. Oyunlar hakkında konuşuyorlar.

    Şahsen hiç birini takip etmediğim için ne dediklerini görmedim de umurumda da değil.

    Pintipanda mıdır nedir ona böyle Senaryo ağırlıklı oyunlar gelmez, onlara verceksin eğlenceyi aksiyonu genç aboneleri de ağızları açık izleyecek okadar.

    Oyunculuğun ve oyuncuyum kelimesinin içine ettiler bu yeni nesilde bunlar sayesinde.




  • Oyunu ilk oynayışımda kimseyi öldürmeden bitireceğim, biraz zor olacaktır ama bu zevke değer. 2. oynayışımda full aksiyon gider 3. de ise karışık oynarım. Şimdiden planımı yaptım yani ortalama 500 saat oyun süresi açık ara bin yılın en iyi oyunu c2077..
  • Gameplayi sabırsızlıkla bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Mass Effect gibi bir akışa sahipse, benim daha çok tercih edeceğim bir yapım olacaktır. Ancak dürüst olmak gerekirse, ülkemizde bu tip oyunları seven oyuncular fazla değil, forumda bu tip oyunların konusuna bakarsanız, gösterilen ilginin seviyesinden anlarsınız.

    Bu açıdan bakınca Can Sungur ve Pinti Panda'nın söylediklerinde yanlış yok. Nihayetinde bu adamlar yayıncı adamlar, geçim kapılarından gelecek olana bakıyorlar. O kadar da fazla yermenin anlamı yok. Pinti Panda burada çoğu kişinin burun kıvıracağı Breath of the Wild gibi bir oyuna da seri yapıyor. Her şey siyah ve beyazlardan ibaret değil...
  • Pintipanda'nın RDR2'de rage yapması hakkında 10 dakika bir video var, bugün onu izledim. Ben hayatımda bu kadar beceriksiz, gözü kapalı birisi görmedim. Adam restart checkpoint yapacağına restart mission yapıyor. Gözünde o kadar büyük nefret var ki oradaki açıklamaları görmüyor. Düz yolda attan düşüp ölüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrhmshn

    Pintipanda'nın RDR2'de rage yapması hakkında 10 dakika bir video var, bugün onu izledim. Ben hayatımda bu kadar beceriksiz, gözü kapalı birisi görmedim. Adam restart checkpoint yapacağına restart mission yapıyor. Gözünde o kadar büyük nefret var ki oradaki açıklamaları görmüyor. Düz yolda attan düşüp ölüyor.
    Can alıcı cümleyi söylemişsin hocam ‘Gözünde o kadar büyük bir nefret var ki’ . İşte olay tam olarak bu. Cyberpunk videosunda da bu çok bariz belli. Mesela Can Sungur da benzer yorumlar yapıyor, onu da hiç sevmem ama Can Sungur’a bu video üzerinden tek bir kelime bile etmiyorum çünkü kendisinde o önyargı ve nefret yok, sadece yorum yapıyor. Pintipanda ise oyuna bakışları ve tavırları ile resmen nefret kusuyor. Bu adamı savunan ve hala ‘ya aslında bir şey dememiş, yanlışı yok, muhabbeti iyidir, oyunculuğu önemli değil’ tarzı yorumlar yapanları da anlamakta zorluk çekiyorum


    Ekşi’de bir yorum var, resmen özetlemiş kendisini :
    ‘oyundan o kadar iyi anlıyor ki; bokladığı her oyunu gönül rahatlığıyla pre-order yapabilirsiniz’



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 16 Haziran 2019; 12:29:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Bu arada o videoda eleştiri yapan tek kişi Can Sungur. Eleştiri yaparken elinde bazı argümanlar var ama Pintipanda öyle değil. Kendisini severek takip ederdim ama ilk kez bir oyunu yorumladığına denk geldim ve ona karşı soğudum. Çünkü eleştiri yapmıyor bok atıyor, hiçbir argüman olmadan bu oyun olmamış abi diyor. Can Sungur ile arasında çok büyük fark var. Can Sungur oyunlardan anlıyor ama Pintipanda asla anlamıyor, sadece oynar geçer. O da becerebilirse.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Stream dilencilerinin kritiğini ciddiye alan var mı gerçekten yav. Dünyada çıkmadan zirve görmüş bir oyun. Prodüksiyonun kalitesi belli, yapımcının geçmişi belli. Ne var, yok kendine saygısı olan oynayıp görür, yapar yorumunu.

    Meta da sıfır basan trollün yazısı bile olmayacak eleştirileri gösterip oyuna hakaret etmeyin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 16 Haziran 2019; 14:8:51 >
  • Son bilgiler ışığında oyun Deus Ex ile çok fazla benzerlik gösteriyor, hatta Deus Ex'in araç sürebildiğimiz hali bile denilebilir. Oynanış mekanikleri, ilerleyiş üzerindeki tercih yapıları, karakter geliştirme imkanı aynı sistem üzerine kurulmuş. Bu benzerliklere sevindim diyebilirim zira cyberpunk temasına sahip oyunlar içerisinde bu oyun için Deus Ex örnek alınabilecek en iyi seçenek bile olabilir. Beklentim çok yüksekti ve açıkçası şimdiden karşıladılar.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmasın ama her oyunu övüyorsunuz. Nedenini merak ettim.

    Her oyunu sevebiliyorsanız ne güzel size.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultratopkek U kullanıcısına yanıt
    İlgimi çekiyor demek ki... Kolay kolay oyun ayırt etmem, bağımsız diye ya da 60, 70 puan aldı diye çöp de ilan etmem, hele ki mekaniğinde rol yapma ögeleri bulunuyorsa her türlü şans veririm.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.