Şimdi Ara

Cyberghost VPN 1 YIL ÜCRETSİZ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
14
Favori
15.143
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://support.cyberghostvpn.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/403/0/configure-openvpn-for-android--4x

tüm cihaz konfigrasyon ayar sayfası açılama ve resimli

https://support.cyberghostvpn.com/index.php?/Knowledgebase/List

Cyberghost VPN 1 YIL ÜCRETSİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 20 Mart 2014; 12:30:40 >

• :Fatih: kullanıcısına yanıt
    pc yi yeniden başlatıp denedinizmi ? yeniden başlattığınızda size başlangıçta program çelıştırmak için izin isteyecektir evet diyip tekrar deneyin.

Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları nda resimde görüldüğü gibi bir bağlantı oluşturması gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 20 Mart 2014; 12:34:34 >

Orijinalden alıntı: caprice

pc yi yeniden başlatıp denedinizmi ? yeniden başlattığınızda size başlangıçta program çelıştırmak için izin isteyecektir evet diyip tekrar deneyin.

Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları nda resimde görüldüğü gibi bir bağlantı oluşturması gerekiyor

CYBERGHOST MOBİL CİHAZLARDA KULLANMA (çok ayrıntılı açıkladım arkadaşlar inşallah size yardımcı olmuştur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 20 Mart 2014; 14:12:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Nerede isterseniz kullanabilirsiniz programı, fakat burada dağıttıkları sürüm 1 cihazlık olduğu için mobile kurarsanız hakkınız dolar. 2 farklı hesap açabilirsiniz pcde de kullanacaksanız. Appstoreda var uygulaması, androidde de vardır herhalde..

hangi uygulama dostum, ben bulamadım, bu program hem pcde hem mobilde çalışmasını mi sağlıyor 1 cihazlik beleş cyberghost için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: GulfStream

quote:

Nerede isterseniz kullanabilirsiniz programı, fakat burada dağıttıkları sürüm 1 cihazlık olduğu için mobile kurarsanız hakkınız dolar. 2 farklı hesap açabilirsiniz pcde de kullanacaksanız. Appstoreda var uygulaması, androidde de vardır herhalde..

hangi uygulama dostum, ben bulamadım, bu program hem pcde hem mobilde çalışmasını mi sağlıyor 1 cihazlik beleş cyberghost için?

Alıntıları Göster
    OpenVPN Android 4.4.2 KitKat'ta çalışmıyor android sürümü 4.4.2 olanlar boşuna denemesin.

• GulfStream kullanıcısına yanıt
    androidi bilmiyorum, appstoreda cyberghost yazınca çıkıyor. fakat dediğim gibi ya pcde ya mobilde kullanabilirsin. 1 cihaz sınırı var

Orijinalden alıntı: OMEGALUL

androidi bilmiyorum, appstoreda cyberghost yazınca çıkıyor. fakat dediğim gibi ya pcde ya mobilde kullanabilirsin. 1 cihaz sınırı var
    üçretli olmuş heralde 12 euro diyor,zenmate süper oldu ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

quote:

Kesin mi bu? Ben de daha önce bunun gibi 1 yıl ücretsiz dağıtan bir yerden almıştım, aynı hesaba girip 2016ya kadar uzatabilir miyim yani?

bugünden geçerli 1 yıl uzatıyor.
    yani max 19.3.2015 e kadar uzar.

eğer lisansınız varsa 30 gün bekleyin öyle girin.
    19.4.2015 e kadar uzatsın.

1 yıl uzadı ama bu daha alt seviye. normalde aldığımız special edition 3 bu 2. özellikleri daha kötü

Orijinalden alıntı: n0fx

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

quote:

Kesin mi bu? Ben de daha önce bunun gibi 1 yıl ücretsiz dağıtan bir yerden almıştım, aynı hesaba girip 2016ya kadar uzatabilir miyim yani?

bugünden geçerli 1 yıl uzatıyor.
    yani max 19.3.2015 e kadar uzar.

eğer lisansınız varsa 30 gün bekleyin öyle girin.
    19.4.2015 e kadar uzatsın.

1 yıl uzadı ama bu daha alt seviye. normalde aldığımız special edition 3 bu 2. özellikleri daha kötü

Alıntıları Göster
    başta belirtsenize paralı aldıysanız uzatmayın diye. şimdi 2 ye düştü 3 e çıkmıyo. hay yapacağınız işe

• quote:

başta belirtsenize paralı aldıysanız uzatmayın diye. şimdi 2 ye düştü 3 e çıkmıyo. hay yapacağınız işe

Bir arkadaş müşteri hizmetleri ile konuşup 7 dolarlıgın süresine ek olarak ekletmiş siz öyle deneyin olmasa bile 7 dolarlıktan gelen KEY vardır silin tekrar kurup o keyi girin hatta silmeden bile girseniz olur muhtemelen...

Fenerbahçe S.K
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

Bir arkadaş müşteri hizmetleri ile konuşup 7 dolarlıgın süresine ek olarak ekletmiş siz öyle deneyin olmasa bile 7 dolarlıktan gelen KEY vardır silin tekrar kurup o keyi girin hatta silmeden bile girseniz olur muhtemelen...

olmuyo arkadaşım special edition 2 olarak görüyo bu da benim işimi görmüyo. sildim tekrar yükledim paralı keyimi girdim hala special edition 2 olarak çıkıyo karşıma. şu an desteğe bildirdim tekrardan aktif edilmesi için. başta deseler boşuna uğraştığımıza değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

quote:

Orijinalden alıntı: tvyayini

teşekkürler kaptım 99999 tane. Bağlantıyı çok yavaşlattı, zenmate ücretsiz bin kat daha iyiydi.

CyberGhost VPN (Pro Lisanslı)

Zenmate Chrome Eklentisi (Ücretsiz VPN)

Standart Bağlantı

Bu zenmate firefox için yok değil mi? Benim esas tarayıcım firefox da alıştım bu kerataya, bilgisayarda chrome da yüklü ama kullanmıyorum pek.

Alıntıları Göster
    Zenmate çok iyi diyenler,

http://ip-check.info/?lang=en

Start Check adresine basıp bir süre bekleyin.

Sonuçunda Zenmate in tam koruma sağlamadığını gerçek ip nizi göreceksiniz. Lütfen yanlış bilgilendirmeyin, zenmate tam koruma sağlamaz. Hiç bir zaman gerçek bir vpn in sağladığını güvenliği sağlamayacağını bilin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

Zenmate çok iyi diyenler,

http://ip-check.info/?lang=en

Start Check adresine basıp bir süre bekleyin.

Sonuçunda Zenmate in tam koruma sağlamadığını gerçek ip nizi göreceksiniz. Lütfen yanlış bilgilendirmeyin, zenmate tam koruma sağlamaz. Hiç bir zaman gerçek bir vpn in sağladığını güvenliği sağlamayacağını bilin.

Alıntıları Göster
    Key ekleyerek süresini uzatabilen var mı? mesala 4 ayı varsa, 1 yıl bunu ekleyip 16 aya sahip olan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

quote:

Orijinalden alıntı: tvyayini

teşekkürler kaptım 99999 tane. Bağlantıyı çok yavaşlattı, zenmate ücretsiz bin kat daha iyiydi.

CyberGhost VPN (Pro Lisanslı)

Zenmate Chrome Eklentisi (Ücretsiz VPN)

Standart Bağlantı

Bu zenmate firefox için yok değil mi? Benim esas tarayıcım firefox da alıştım bu kerataya, bilgisayarda chrome da yüklü ama kullanmıyorum pek.

Alıntıları Göster
    Bende uzamadı, eski lisansım gitti sadece bugün aldığım bedava lisansı verdi, 1 yıl sonra bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

Key ekleyerek süresini uzatabilen var mı? mesala 4 ayı varsa, 1 yıl bunu ekleyip 16 aya sahip olan ?

Alıntıları Göster
    7 DOLAR VEREREK DAHA ÖNCEDEN SATIN ALANLAR SAKIN BU KEY'LERİ KULLANMASIN ARKADAŞLAR !!!

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

7 DOLAR VEREREK DAHA ÖNCEDEN SATIN ALANLAR SAKIN BU KEY'LERİ KULLANMASIN ARKADAŞLAR !!!

Alıntıları Göster
    Zamanlaması manidar bir kampanya..

Orijinalden alıntı: nerobianco90

Zamanlaması manidar bir kampanya..

Aynen twitter kapatıldı, vpnciler çok iş yapacak :)

Orijinalden alıntı: Mon

Buralar eskiden dutluktu.
    7 dolar verip alanlar ile bugün ücretsiz lisans alanlar aynı değil.7$ verenler bütün ülkeleri kullanabiliyor sanırım bugün 1 yıllık alanlar sadece belirli ülkeleri kullanabiliyor.
    Steam: -Bane
  • Hayır hocam 7 dolarlık kullanıcılarda da ülke kısıtı var, 5 ülkeden bağlanabiliyor.

Fakat şu var. 7 dolar verenler 5 lisans kullanabiliyor, promosyon kodlarda ise tek kişi kulanabiliyor aynı kullanıcı adı ve şifreyi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.