bu siteye üye olmak için bana kefil olabilecek arkadaşlar arıyorum.
hacker mı olcan dostum
bu işler tehlikeli işler egonu tatmin ediceksin diye hapse filan girip gelecegini yakarsın benden sana tafsiye
hayır lamer olucam
Bak Sana Tavsiyem Böyle Şeyler Yapıcağına Git İnternette ASP,PHP,PERL,HTML Filan Yada Ne Bilim Visual Basic,Delphi Filan Öğren Böyle Şeylerden Hayır Gelmez Para Kazanıyomusun Bu İşlerden Hayır Tam Tersi Başın Belaya Girer Ben 1 Sene Böyle Yerlere Takıldım Tamamen Boş Vakit Kaybı Öğrendiğin 2 Şey Var Onuda Herkes Biliyo Hacklenen Siteyi Hacklersin Anca Bu Yapılır
arkadaşlar sizden yararlarını veya zararlarını sölemenizi istememiş sadece davetiye varsa verin yada kefil olun demiş varsa yardım edersiniz yoksada yok dersiniz belki arkadaş merak saldı bişeyler ögrenmek istiyor (!)
bu kadarda olmazki bu ülkeye lamerde lazım hacker de bırakın o karar versin
kimseden kefil olmasını istemene gerek yok ki. o sitede başvuru formunu doldur, sana kefil olan biri çıkar.
quote:
Orjinalden alıntı: The.Thermaltake
Bak Sana Tavsiyem Böyle Şeyler Yapıcağına Git İnternette ASP,PHP,PERL,HTML Filan Yada Ne Bilim Visual Basic,Delphi Filan Öğren Böyle Şeylerden Hayır Gelmez Para Kazanıyomusun Bu İşlerden Hayır Tam Tersi Başın Belaya Girer Ben 1 Sene Böyle Yerlere Takıldım Tamamen Boş Vakit Kaybı Öğrendiğin 2 Şey Var Onuda Herkes Biliyo Hacklenen Siteyi Hacklersin Anca Bu Yapılır
Verdiğin tavsiyelere katılıyorum ama şuna katılmıyorum..."Böyle Yerlere Takıldım Tamamen Boş Vakit Kaybı Öğrendiğin 2 Şey Var Onuda Herkes Biliyo Hacklenen Siteyi Hacklersin Anca Bu Yapılır" bende cok takıldım sitelere ve halada devam ediyorum boşa vakit kaybı olduğunu hic düşünmüyorum.
yuhenesya arkadaşım lamer olmanı tavsi etmem, eğer gercekten hack olayını öğrenmek istiyorsan The.Thermaltake yazdıklarına dikkate almanı tavsiye ederim... birde linux öğren. http://www.pardus.org.tr/