Şimdi Ara

cyber 936 mi beb 936 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hangisini onerirsiniz
    beni uzun süre götürecek Alet hangisi olur
    yada ikisi de aynı mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• fatih beb 936 weller markasının çin kopyasıdır. Net markasını gördüğün yerde weller alıyormuş gibi alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goçhisar

fatih beb 936 weller markasının çin kopyasıdır. Net markasını gördüğün yerde weller alıyormuş gibi alabilirsin.

Hakko kopyasıdır weller değil.

cyber 936 mi beb 936 mi
  • havyadan bahsettğinizi şimdi öğrendim
  • İkiside aynı firmaymış. Oda taklit, yine çin

Herhalde net adı (.net uzantısı ve asp.net yazılımı ile karışma problemi) internette aranınca sonuca ulaşamayınca firma isim değiştirmiş. net = hakko = kopya weller.

Elimde net 701 var, hakko 701 ile aynı kasa, aynı pcb. Yanlış bilgi vermişmiyim aceba diye bir kez daha kontrol ettim.
  • yani sonuç olarak hangisini alayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerden kaç liraya alacaksınız? İçlerinden ucuzu hangisisyse onu tercih edebilirsiniz. Muhtemelen birbirinin aynısıdır.
  • cyber936 kullanıcısıyım. fiyatını sonuna kadar hak ediyor. servisi de gayet iyi. kalkıp aynı özellikteki weller le kıyaslamak ta abes kaçar. bütçe varsa weller al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayF -- 31 Ağustos 2012; 13:22:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goçhisar

İkiside aynı firmaymış. Oda taklit, yine çin

Herhalde net adı (.net uzantısı ve asp.net yazılımı ile karışma problemi) internette aranınca sonuca ulaşamayınca firma isim değiştirmiş. net = hakko = kopya weller.

Elimde net 701 var, hakko 701 ile aynı kasa, aynı pcb. Yanlış bilgi vermişmiyim aceba diye bir kez daha kontrol ettim.

Hakko orijinal japon firmasıdır. Weller'de orijinal bir marka menşeini (alman olabilir) bilmiyorum. Diğerleri kopya üründür. Ama hiç weller'in kopyasını görmedim.

Bu konuda ismi geçen diğer markalar taklitdir model numarasına kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahruti -- 31 Ağustos 2012; 13:25:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdempc

cyber936 kullanıcısıyım. fiyatını sonuna kadar hak ediyor. servisi de gayet iyi. kalkıp aynı özellikteki weller le kıyaslamak ta abes kaçar. bütçe varsa weller al.

Isınma hızı nasıl? Açıldıktan kaç saniye sonra kullanılabilir oluyor?
  • Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: mahruti

quote:

Orijinalden alıntı: merdempc

cyber936 kullanıcısıyım. fiyatını sonuna kadar hak ediyor. servisi de gayet iyi. kalkıp aynı özellikteki weller le kıyaslamak ta abes kaçar. bütçe varsa weller al.

Isınma hızı nasıl? Açıldıktan kaç saniye sonra kullanılabilir oluyor?

yaklaşık 20 sn de ayarladığın ısıya geliyor. oda sıcaklığına göre + - 10 sn fark eder.
  • Ben de ne zamandır alacaktım bu klonlardan ve sonunda aldım bu başlık ateşledi biraz.
    CYBER 936 aldım sırf orijinal hakko uçlarıyla uyumlu olduğu için.

İçinin fotoğraflarını görmek isteyenler için:

http://www.eevblog.com/forum/product-reviews-photos-and-discussion/cyber-936-soldering-station-(hakko-clone)-teardown/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.