Şimdi Ara

cx300 mü yoksa ep-630 mu arkadaşlar acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sony nw-hd3 20 gb mp3 player kullanıorum size sorularım olacak genelde rock müzik dinliorum bazen metal orn:offspring,rammstein gibi
    1 ) 30 ytl fark wermeme değecek kadar bir fark war mı aralarında
    2 ) cx300 de kulaklıkta sesde azalma gibi bir sorun oluormuş ep-630 da bu mewcut mu
    3 ) ankarada oturuyorum bu akşam alcam nereden bulurum bu kulaklıkları

arkadaşlar acil yardım ederseniz sevinirim

• Hocam ben ep630 kullanmadım ama cx300 üm var kulaklık gerçekten çok kaliteli.Ep630 artık üretilmiyor diye biliyorum.Cx300 hem bass olsun hem tiz olsun çok memnun edici bir perfonmansı var.Ep630 u denemediğim için o kulaklık hakkında bir yorum yapamayacağım fakat cx300 alacaksan hiç tereddüt bile etme bence.
  • bide ankarada nerde bulurum acaba bu kulaklıklar pek bulunmuo ortalıkta
  • @isa6n

Hocam ben Balıkesir'deyim bizim buralarda da yok ben internetden aldım weblebi.com'dan havale falan yapmadan elden ödedim sen de öyle yapabilirsin.
  • nesse ewe giderken bi d&r a bakam bari orada war diodu arkadaşlar
  • ben de ep630 var sağ kulakta ses baya bi azaldı golddan almıştım. 1 haftadır serviste aradım dün ses yok. değiştirirler dediler bana ama güvenilmez bunlara
  • yaw hangisini alcaz şaştım kaldım yani sizce ne alayım bu mp3 player a
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanalmarketimde olması lazım ikisinin de. İkisini birden dinlemedim ama gerek yurt içi gerek yurt dışındaki kullanıcıları farkların minimal olduğunu belirttiğinden dolayı fiyat farkını göz önünde bulundurarak ep-630 derim.
  • hocam yüzbin defa açıldı bu forum yaa.bi araştırınn
  • araştırıldığını ben de biliorum okudum zaten ama benim mp3 player ıma göre belki bilen wardır dedim yani ondan yazdım bide ankarada nerden alırım die sordum
  • falla istanbul'da carrefourda gördüm ben.. büyük ihtimalle ankara carrefourdada vardır..
  • bugün gittim carrefour a creative ep-480 galiba öle bi model kalmıştı tek bakacam artık başka yerlere
  • iki kulaklık arasında seçim yapmadan önce bir kulakliktan ne istedigini iyice belirlemelesin çünkü
    ep630 çok güçlü baslar verir, ama tiz ve mid kalitesi çok çok düşüktür.. ben ilk kulagima taktıgımda ep630'ün s patlamaları ve teneke tizleri beni delirtmişti
    cx300 ise ep630dan daha düşük seviyelerde bas verir, ancak bu bas tiz ve midlerle cok dengelidir. cx300ün tizleri ep630a oranla daha berraktır

ben ikisini de deneyip seçimimi cx300'den yapmiştim karar senin

bu arada kocatepedeki sanalmarketim her iki kulakligi da satmakta..
  • arkadaşlar sonunda bende bir cx300 sahibi oldum we mp3playerıma takınca o beraber werilen kulaklıklara nasıl bu kadar dayandım hayret ettim bu kulaklıklar süper bişi inanılmaz ama basları biraz daha kuwwetli olsaydı tam süper olurdu ama böle de çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa6n

arkadaşlar sonunda bende bir cx300 sahibi oldum we mp3playerıma takınca o beraber werilen kulaklıklara nasıl bu kadar dayandım hayret ettim bu kulaklıklar süper bişi inanılmaz ama basları biraz daha kuwwetli olsaydı tam süper olurdu ama böle de çok iyi

Hadi hayırlı uğurlu olsun kardeş inşallah memnun kalırsın güle güle kullan.
  • quote:

arkadaşlar sonunda bende bir cx300 sahibi oldum we mp3playerıma takınca o beraber werilen kulaklıklara nasıl bu kadar dayandım hayret ettim bu kulaklıklar süper bişi inanılmaz ama basları biraz daha kuwwetli olsaydı tam süper olurdu ama böle de çok iyi

emin ol yakında seni cx300'de tatmin etmemeye başlayacak.. ben 1 ay kadar cx300 kullandım şimdi 200milyonluk bütçeyle alabilecegim en iyi kulaklıgı araştırıyorum.. kulaklik işine bir kere girdin mi, devamlı daha iyisini istiyorsun
  • saolun arkadaşlar şu anda hayko dinliyorum bayıldım kulaklığa kutusu kötü bişi alırken bu ne böle dedim ama züper alet
  • bide arkadaşlar bileniniz warsa eppica nın hangi albümü güzle ben hiç dinlemedim ama bayağı övüolar indirmek istiom
  • quote:

bide arkadaşlar bileniniz warsa eppica nın hangi albümü güzle ben hiç dinlemedim ama bayağı övüolar indirmek istiom

aman tanrım biri epica'mı dedi consign to oblivion albümünü indir önce, begenirsen the phantom agony'i de indirebilirsin.. bu arada vokali arkadaşimdir (bkz: benim myspace )
  • şimdi ewden wireless den kaçak bağlanıorum ara sıra kopuo ama indircem ben de pammstein hastasıyım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.