Şimdi Ara

cx300 2 mi cx870 premium mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullananlardan acil yorumlarını bekliyorum , son ana kadar cx300 2 alcaktım ama amazonda cx870 premiumu 25 dolara görünce fikrim birden değişti.O kadar indirime nasıl girmiş o kulaklık anlayamadım Bu sorunu dh çözer dedim tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybars1994 -- 12 Haziran 2012; 17:11:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Amazonda 55 euro olarak görünüyor. Oda kargosuyla zaten baya eder. Sizin baktığınız kullanılmış veya bozuk olabilir. Onun dışında tabii ki matematiğiniz varsa hangisi daha iyi anlarsınız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Amazonda 55 euro olarak görünüyor. Oda kargosuyla zaten baya eder. Sizin baktığınız kullanılmış veya bozuk olabilir. Onun dışında tabii ki matematiğiniz varsa hangisi daha iyi anlarsınız :D

http://www.amazon.com/Sennheiser-CX-870-Ear-Canal-Attenuation/dp/B00365EVWE/ref=dp_return_2?ie=UTF8&n=172282&s=electronics
    Bu linkte 25 dolar olarak gözüküyor.Amazon kullanılmış mal satıyor mu 55 dolara da var aynısı bile biri yok mu

• CX870 İ o fiyata bulduysan kaçırma derim
  • Kardeş o 55 euro dolar deil. Kullanılmış da satıyor. 55 euro olan sıfırı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeş o 55 euro dolar deil. Kullanılmış da satıyor. 55 euro olan sıfırı.

Yani verdiğim linkteki kullanılmış ikinci el veya arızalı mıdır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sennheiser cx 3.0 sahte mi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amazonun refurbished (kullanılmış) da sattığından ve telefondan girdiğimden linke bakmadan direk kullanılmış dedim fakat linke baktim da refurbished deilmiş. Pardon yanlış yorum için. Hatta o euro deil poundmuş sıfır dediğim :D İlk kez böle bişey gördüm tahmin ediyorum ki sizinki yeni versiyon, 55 pound olan eski sürüm. Çünkü sizin linktekinin hiç yorumu, incelemesi yok. Yeni versiyon cx870 olabilir

• quote:

Amazonun refurbished (kullanılmış) da sattığından ve telefondan girdiğimden linke bakmadan direk kullanılmış dedim fakat linke baktim da refurbished deilmiş. Pardon yanlış yorum için. Hatta o euro deil poundmuş sıfır dediğim :D İlk kez böle bişey gördüm tahmin ediyorum ki sizinki yeni versiyon, 55 pound olan eski sürüm. Çünkü sizin linktekinin hiç yorumu, incelemesi yok. Yeni versiyon cx870 olabilir

Yani ne onerirsiniz denedigim ve ses izolasyonunu sevdigim cx300 2 almami mi yoksa risk alip 25 dolara buldugum hem de cx300 den cok daha iyi ozellikleri olan bu kulakligi mi almamibu arada urun amerikadan alinacagi icin kargo,gumruk problemi yoktur

• Aceleniz yoksa bilenlere sorun bence.

• Kardeş 25 dolarlığı alan biri buldum forumda gözün aydın. Alabilirsin. Ama o amerikadan almış.

• Kulaklik tereddüt ettigim surede 25 dolardan 44 dolara yukselmis
    http://www.amazon.com/Sennheiser-CX-870-Ear-Canal-Attenuation/dp/B00365EVWE/ref=dp_return_2?ie=UTF8&n=172282&s=electronics

• Yine de 300 den ucuz. Bence 50 dolara 880 alın :D

• quote:

Yine de 300 den ucuz. Bence 50 dolara 880 alın :D

http://www.amazon.com/Sennheiser-CX-880-Noise-Isolating-Premium/dp/B0035JKJAE/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1339712023&sr=1-1. 65 dolar Bir de herkesin bahsettiği bir problem var kulakici kulakliklarda kablonun vucuda vurmmasindan dolayi bir ses cikiyormus ve kulakici old. İcin bu performansi etkiliyormus.Cx 300 2 boyundan dolandirildigi icin bu problemin yasanmayacagini dusunuyorum

• O da mi yükselmiş :D turbine de 5 dolar artmış genel zam oldu heralde.

• Ben aldırdım arkadaşa 25$ a. Normalde cx6 alacaktım. Yanında bunu da sırf ucuz diye aldım. Kendim orda olsam bir sürü alırdım. 100 den versen kapış kapış giderdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 16 Haziran 2012; 0:04:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.