Şimdi Ara

cx 5.00g mi urbeats mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba mediamarkt tan 4 ay önce 270 tl ye aldığım akg k 350 kulaklığımı kablosundaki yamulma aşınmalardan dolayı garantiye verdim ve değişim kararı verildi

aynı ürün salı günü mediamarkta gelcekmiş ürünü piyasadan çok pahalıya satmışlar d&r da 215 den 193 e düşmüş

bu yüzden yerine farklı bir kulaklık almayı düşünüyorum dr dre urbeats 399 tl sennheiser cx 5.00g ise 279 tl hangisini almalıyım ?

cx 5.00 hakkında bilgi veya yorum yok internette yeni çıkmış

• Cx 500 hakkında yorum yapamamda urbeats hakkında kesinlikle 400 değmez hocam en fazla ederi 200

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssungur33 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim urbeats ten vazgeçtim cx 5.0 almayı düşünüyorum bu arada cx 500 değil cx 5.0 yeni çıkmış
  • ahmet1986 A kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayım rahatsız ettim Sennheiser Cx-5.00 dan memnunmusunuz fiyatını hak ediyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaceKıng26 R kullanıcısına yanıt
    hakkında fazla bilgi bulamadığım için cx 5.0 almadım
  • bende almayı düşünüyordum ama gerçekten çok az bilgi var cx 5.0 hakkında internette , insanı tereddütte bırakıyor .
  • RaceKıng26 R kullanıcısına yanıt
    yok hocam Eskişehirli değilim ama saolun genede .

Kulakiçi kulaklık arıyorum uzun zamandır ama karar veremedim bir türlü hangi birini seçsem . Elimde yorumların cazibesiyle aldığım Creative Ep-630i var fakat hiç memnun değilim şahsen , yeniden arayış içerisine girdim o yüzden . Temiz sesli orta derece baslı maximum yaklaşık 250 liraya birşey bakıyorum var mı bidiğiniz acaba teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cks 90 mı brainwavz m2 mi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.