Bildirim
Cwf cilere dikkat!!!(psn oyunları için)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hesap banlanmamıştır şifreyi değiştirmiştir çakal -
Bas bas bağırıyoruz tanımadığınız insanlarla dijital alışverişler yapmayın diye. -
En iyisi kutulu alacaksın kafa rahat olacak ama fiyatı yüksek işte[sm=s20.g
Bu arada geçmiş olsun baya bir güven gerekiyor artık. -
kutulu alıcaksın bencede ama PSNde ındırım oluncada ...... -
Şimdiye kadar sadece Chirstmas indirimlerinden oyun aldım,o da kardeşlik bile olmadan 50 liraya geldi.Forever Kutulu -
Kardeslik yapilabilecek insanlarin yazdigi bir konu vardi forumda.O konulara bakarak alisveris yapin sonra magdur duruma dusuyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş senin oyun hakkını indiregandi yapmış eleman benden tavsiye para için değilde akıllanması için mesaj kayıtlarını sahip olduğun her bilgiyi internet suçları bürosuna götürmen -
aynen internet suçlarına başvurabilirim sırf başkalarına yapmaya cesaret etmesinler die ben size bilgilerini verim arkadaşında sizde yakalanmayın
isim: ÖZGÜR ORUÇ
tel: 0543 226 78 03 -
olay ne tam olarak anlayamadım -
karşı taraf şifreyi değiştirirse ne oluyor anlamadım.ben deaktive etmeden zaten benim hesabımı kulanamazki,yoksa benmi yanlış biliyorum biri aydınlatsın lütfen -
quote:
Orijinalden alıntı: selimbilmez
karşı taraf şifreyi değiştirirse ne oluyor anlamadım.ben deaktive etmeden zaten benim hesabımı kulanamazki,yoksa benmi yanlış biliyorum biri aydınlatsın lütfen
Hocam internet üzerinden onunda yolu var, artık kardeşlik yaptığınız kişi ya da kişilerin insafına kalıyor iş...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: heavyblitzer
quote:
karşı taraf şifreyi değiştirirse ne oluyor anlamadım.ben deaktive etmeden zaten benim hesabımı kulanamazki,yoksa benmi yanlış biliyorum biri aydınlatsın lütfen
Hocam internet üzerinden onunda yolu var, artık kardeşlik yaptığınız kişi ya da kişilerin insafına kalıyor iş...
harbi 3 kuruşa tenezzül eden varmı ya? ben çok merak ediyorum
bu tip insanların labaratuvar ortamında incelenmesi lazım bence -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: heavyblitzer
quote:
harbi 3 kuruşa tenezzül eden varmı ya? ben çok merak ediyorum
bu tip insanların labaratuvar ortamında incelenmesi lazım bence
Olmazmı hocam ne adamlar var, milletin hakkını yiyip ahını alıyorlar...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X