Şimdi Ara

Cv deki Referans ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cv deki referans kısmına ne yazmalıyım bi firmada çalışan bi arkadasımıda yazabilir miyim yoksa farklı bişey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martinist -- 20 Temmuz 2009; 16:31:22 >

• Daha önce çalıştığınız firmadan birisi size referans veriyorsa veya mezun olduğunuz okuldan (üniversite ise) öğretim üyeleri referans olarak gösterilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaba -- 20 Temmuz 2009; 16:40:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

arkadaşlar cv deki referans kısmına ne yazmalıyım bi firmada çalışan bi arkadasımıda yazabilir miyim yoksa farklı bişey mi?

Yazabilirsin.

Ben genelde birlikte iş yaptığım insanları yazıyorum, benim nasıl çalıştığımı bilen kişileri. Şimdi bazi iş bulma siteleri, sosyal arkadaşlarıda istiyor (bu aile üyesi bile olabilir).
  • hatta bazı ik. siteleri referansınızın sizin hakkınızdaki görüşlerini cv nize ekliyor.diğer şirketlerin görebilmesini sağlıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgrzgn

hatta bazı ik. siteleri referansınızın sizin hakkınızdaki görüşlerini cv nize ekliyor.diğer şirketlerin görebilmesini sağlıyor...

ben en çok görüntülü cv olayını sevdim,,,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.