Bildirim
Cüzdan alıcam model önerebilirmisiniz.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu tarz şık cüzdan? Böyle cüzdanım olsa utanır cebimden çıkartamam bi de 150 demişsin trollemiyorum yanlış anlama -
quote:
Orijinalden alıntı: KenanKomutan
Bu tarz şık cüzdan? Böyle cüzdanım olsa utanır cebimden çıkartamam bi de 150 demişsin trollemiyorum yanlış anlama
zevk meselesi tabiki size göre şık cüzdan örneği gösterebilirmisiniz -
Upp -
Ben olsam İnce alirim İnce olmasi Avantajli oluyor Yer kaplamiyor filan Bide o kadar Cüzdan dar kota nasil girecek :D .
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/ince-cuzdan-kredi-karti-kartvizitlik-hakiki-deri-44589056
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brk_^^ -- 20 Ağustos 2013; 20:48:26 > -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Brk_^^
Ben olsam İnce alirim İnce olmasi Avantajli oluyor Yer kaplamiyor filan Bide o kadar Cüzdan dar kota nasil girecek :D .
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/ince-cuzdan-kredi-karti-kartvizitlik-hakiki-deri-44589056
link ölmüş hocam -
ben olsam cırt cırtlı alırım,ama tabiki zevk meselesi. -
30 liraya aldım bunlardan kat kat güzel. -
Arkadaşımın bi cüzdanı vardı 150 liraya vakko dan almıştı . Dışı siyah deri ici beyaz deriydi bende gidip alicaktim direk ama 150 lira bi cüzdana değmez dedim almadım. Böyle spor cüzdanlardansa dediğim gibi cüzdanlara bakmanı öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bildiginsan
quote:
Orijinalden alıntı: The Outsider
Ben bunu kullaniyorum. Cok mutluyum. Hem sade, hem 3 tane kart bolmesi var, 2 tane kagit para ve 1 tanede bozuk para bolmesi var.
Senin icin foto cektim hatta
Adi LV Marco Wallet
Çok hoşmuş.
Calvin Klein'in erkek cüzdan modelleride güzel oluyor bak istersen hocam
Sagolasin hocam bu cuzdani biraz hirpaladim zaten en fazla bi 3-4 ay daha dayanir o zaman bakarim ck'ya
quote:
Orijinalden alıntı: Vril
quote:
Ben bunu kullaniyorum. Cok mutluyum. Hem sade, hem 3 tane kart bolmesi var, 2 tane kagit para ve 1 tanede bozuk para bolmesi var.
Adi LV Marco Wallet
Teşekkür ederimnereden ve kaça aldınız ?
Louis Vuitton'dan aldim. Buyuk avmlerde vardir hocam.
Edit : 150 tl max simdi gordum, bunun fiyati 700$ civari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Outsider -- 20 Ağustos 2013; 21:29:42 >
-
-
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bildiginsan
quote:
Adi LV Marco Wallet
Çok hoşmuş.
Calvin Klein'in erkek cüzdan modelleride güzel oluyor bak istersen hocam
Sagolasin hocam bu cuzdani biraz hirpaladim zaten en fazla bi 3-4 ay daha dayanir o zaman bakarim ck'ya
quote:
Orijinalden alıntı: Vril
quote:
Adi LV Marco Wallet
Teşekkür ederimnereden ve kaça aldınız ?
Louis Vuitton'dan aldim. Buyuk avmlerde vardir hocam.
Edit : 150 tl max simdi gordum, bunun fiyati 700$ civari
aynen LV'nin pahalı marka olduğunu biliyorum siz önerince herhalde bu farklı birşey diye düşündüm
@serhatcn teşekkürler
@Do Diyez nereden temin edebilirim ?
-
Sanırım internette var bu model sadece. Ama diğer modelleri mağazalarında var. Ankara'da Ankamall'de vardı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Do Diyez
Sanırım internette var bu model sadece. Ama diğer modelleri mağazalarında var. Ankara'da Ankamall'de vardı.
evet buldum teşekkürler -
UPPPP
Benzer içerikler
- çiçek verirken ne söylenir
- barboy ne iş yapar
- duvar dinleme yöntemleri
- bir erkek whatsapp profil resmini neden kaldırır
- terk eden erkek geri döner mi
- sodyum iyon batarya
- en ilginç rekorlar
- çay bardağı emojisi
- penis nakli
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X