Şimdi Ara

Customer Support ve Ticket yardımı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
0
Favori
46.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben gizli sorumu unuttuğum için,az önce bir ticket yolladım.Aynı mesaj içinde kredi kartı bilgileri,click&buy mail adresim ve istedigim yeni cevabı yazdım.Premium ilk kez alındı ve Bronze.Sizce bu bilgiler yeterlimidir?
    Son olarak,son günlerde gizli soru değiştirmeyi başarabilen arkadaşlar var mı?Ve ortalama kaç gün sürmekte?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • arkadaşımın hesabı hacklendi yaklaşık bi 30 dk kadar önce
    premium üye arkadaşım
    pc de keyloger olabilme ihtimalinden dolayı şifresini ben değiştirdim...

1 gün önceye rollback attırmak istiyoruz
    hesaptaki birçok değerli item alınmış ve kalanını kurtarmak için benim hesabıma aktarıldı

bunu ticked olarak uygun bi biçimde nasıl yollayabilirim
    yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • citizen acaba bu metni çevirebilirmisin?

merhaba...

manesde dupe olduğu gün inn hosstesimde bulunan +1 ve +7 mirage daggerlerim dupe olmuş durumda...benim sorunum o itemlerin legal olması var kendi ellerimle upgrade edilmesidir itemlerimin kullanılabilir hale getirilmesini rica ediyorum

teşekkürler
  • citizen öncelikle böle bir konu actıgın için tesekkürler.

charım soyuldu! :( KO ya ticket atıcam, arkadasım bu forumu önerdi ve forumda yazılanlara göre bi taslak cıkarttım. roll-back istiyecegim ama ingilizcem yeterli olmuyor. :( yazıyı buraya yazıyorum. uygun bulmadıgın yerleri değiştirerek tercüme edebilirmisin. senin yazdıgını direk kopyalayarak ticket atıcam. 26 günlük silver preminyumum devam ediyor. ve itemsiz oynamak içimden gelmiyor. yardımlarını bekliyorum.

29,11,2006 tarihinde Türkiye saatine göre 10:00-10:30 civarlarında soyuldum. Öğlen oyuna tekrar girdiğimde itemlerimi bulamadım. Charıma roll-back yapılmasını istiorm. Oyundan cıktıgım tarih ve saate geri alınsın lütfen.. İlgilenin lütfen.

nick: …
    server: …
    click an buy kullanıcı adi: …
    son yapılan ödeme: …
    itemlerim: …

taskagımı bu sekilde hazırladım. uygun olmayan yerler varsa veya eklemek istediğin birşey varsa lütfen ekle veya cıkart.
    SAYGILARIMLA... simdiden teşekkür ederim

• s.a ben yanlışlıkla 100gb yakın bi değerdeki ıtemleri letterdan **********i** YERİNE **İ*****YAZMIŞIM ıtemler cekti gitti kafayı yicem +8ib sinden tut rogue için herşey vardı bi i harfi yüzünden yandım help me plz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuKiu -- 1 Aralık 2006; 20:26:43 >
  • uploand dosya:)upup
  • Saol kardes
  • Citizen ßakarsan Sevinirim

BİR PARTYDEYDİM VE KOXP OLDUGUNU BILMIYORDUM VE DC OLDUM VE 999 BANNED YEMISIM AMA BENM SUCUM YOK BUNU CEVIRIRIMSIIN
  • Citizen buraya bakmaz oldun yav
  • haftalardır bu topicle ilgilenen yok.biz adam gibi uyarıyoruz sonra bizim postlarımı siliyolar
  • acil yardım çarım soyuldu thicket göndericem itemler geri gelebilirmi acaba
    itemler:
    +1rebith chitin set
    +1rebith shard
    +8clever
    bankada birkaç +1rebith chitin
    +1 rebith mirage
    900m para
    nasıl bir thicket gönderebilirim yardım lütfen
  • sevgili citizen ben daha onceden bir cok kez pre almisdim.charim 5 ay once hacklendi simdi sifremi degistirmek istiorm ama 5.general sekmesi yok gold pre alsam gelirmi acaba yada bu sekilde degistirmem mumkun degilmi?
    yardimin icin simdiden tesekkur ederim
  • Türkiye saati ile 2.12.2006 gunu saat 23:00 da soyuldum. Rolback istiyorum.Bronze üyeyim

citizen ingilizce ceviri yapabilirmisin simdiden tesekkurler
  • bu knouya kisme bakmıyomu yaw açmışınız ilgilenen yoq
  • Sevgili anday;

Şifre değişimlerini yapmaları çok uzun sürüyor, hatta çoğu zaman yapılmıyor. Bu yüzden bir süre "Şifremi unuttum" bölümünün açılmasını bekleyebilirsiniz. Bu da olmazsa size bir yazı hazırlayabilirim fakat dediğim gibi bu işlem çok zor.

Sevgili FrEsTaYLe;

KESN sistemi ile ilgili neleri istediklerini | isimli arkadaşa sormadan öğrenemem. Normal ödemelerde Paypal ve Click And Buy ile ilgili bilgi isteniyor fakat KESN sistemi ile ilgili tam bir bilgim yok. Eğer sizin bilginiz varsa bana Türkçe bir yazı gönderirseniz çeviriyi yapabilirim.

Sevgili cem50;

Şu sunucudaki karakerlerimin ırkları Karus. Onları El-Morad yapmak istiyorum, fakat Nation Transfer aktif değil, bu yüzden ırkı değiştiremiyorum. Lütfen bu sunucudaki karakterlerimin ırklarını transfer edin ve Knight Cash'imi 2000 düşürün.

Nations of my characters' in the server [Server adı] are Karus. I want to change them to El-Morad, but Nation Transfer is not active, so I cannot transfer my nation. Please transfer my characters' nation in server [Server adı] and decrease my Knight Cash by 2000.

Bu işlemi yapacaklarını sanmıyorum fakat yine de deneyebilirsiniz. Gizli sorunuz için, daha önce verdiğim cevaplardan inceleyebilirsiniz.

Sevgili Devil_Hunter;

Rollback için gerekli yazılması gereken yazıyı bilmiyorum, sizin aklınızda bir yazı varsa ve gönderirseniz onu İngilizce'ye çevirebilirim.

Sevgili omer48bin;

Hesabınız, hesaba erişimi olan (anladığım kadarıyla şifre gibi bilgileri bilen) birinin kurallara aykırı bir hareketinden dolayı kapatılmış ve açılmayacağını söylüyor. Banlandığınız anda yazılmış olanı ise 3. parti yazılımlardan dolayı hesabınızın yokedildiğini belirtmekte.

Diğer İngilizce çeviriniz için:

Bütün yaratık spotlarında makrocular var, bu yüzden exp alamıyoruz. Bu yüzden biz de koxp kullanmak zorunda kalıyoruz, ve şuan klanımızla birlikte banlıyız. Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Makrocuların hepsini banlayın ya da hiçbirini banlamayın. Yeni sunucu açtınız, onu insanların emeğini çalmadan yönetin, oyunu doğru yönetin. İşinizi doğru yapmayı planlamıyorsanız çekilmenizi öneriyorum. Böyle bir oyun istemiyoruz.

There is macroers at all of monster spots, so we cannot get exp. So we have to use koxp too, and now we are banned with our clan. What are you trying to do? Ban all of macroers or not. You opened a new server, manage it without stealing labour of people, manage the game correctly. If you aren't planning to do your job correctly, I advise you to resign. We don't want a game like that.

Sevgili banderas88;

Gerekli bölüme iletildiğini, karışık meselelere hemen cevap veremeyeceklerini belirtiyorlar.

Sevgili CoM_X;

The ban reason of my account is Dupe, but my account is hacked since 3 months ago, and I am not responsible for Dupe. The duplicater is the person who hack my account. I want my account back.

Sevgili Jumpei12;

Kredi kartı bilgilerini kontrol edin, yanlış yazmış olabilirsiniz. Hesabınızın önceki bir sahibi var mıydı?

Sevgili MilenyumCafe;

Aleyküm selam. Daha önce bu soru sorulmuş, SenS tarafından cevaplanmış ve SSS yapılmıştı. Bunun linkini veriyorum:http://forum.donanimhaber.com/m_8313189/tm.htm

Sevgili antitrojan;

Hacklenip Koxp açılan bir hesapla ilgili ne yapılabileceğini ben de bilmiyorum, forumdaki birinden yardım alarak bana bir Türkçe yazı gönderirseniz İngilizce'ye çevirisini yapabilirim.

Sevgili RespectCourage;

Kredi kartı gibi bilgileri gerektiren işlemler çok gecikebilmekte, hatta hiç yapılamayabilmekte.

Sevgili MC_99;

Item rollback çok zor bir olaydır. Restore işleminde Item'lar geri alınıp sahiplerine ban atılır. Sadece tanıdık, ünlü kişilere vs. yapıldığını sanıyorum. Yine de bununla ilgili bir yardım istiyorsanız Türkçe bir yazı gönderebilirseniz çevirisini yapabilirim.

Sevgili HolyDagger;

Yanlışlıkla dupe yaptığınızı varsayarak iletinizi çeviriyorum.

Merhaba, Manes sunucusunda Dupe olduğu gün Inn Hostess'teki +1 ve +7 Mirage Dagger'larım kopyalandı. Eşyalar legaldi ve kendim upgrade ettim. Lütfen kullanılabilir duruma getiriniz.

Hello, the day when there is Dupe on server Manes, my +1 and +7 Mirage Daggers at Inn Hostess is duplicated. The items was legit, and I upgraded them myself. Please retrieve the items to a useful state.

Sevgili emirhan_54;

At 11.29.2006, around 10:00-10:30 (GMT +2) I lost my items. At the evening, I logged in to game and I could not found my items. Please restore my items and rollback my character to the time when I quit the game.

Nickname: [Nick]
    Server: [Sunucu]
    Click And Buy 9-digit customer number: [Click And Buy 9 haneli müşteri numarası]
    Last 4 digits of my Credit Card: [Kredi kartı numaranızın son 4 hanesi]
    My last payment: [Son ödemeniz]
    My lost item list: [Kaybettiğiniz item listesi]

Lütfen Click and Buy kullanıcı adını değil 9 haneli müşteri numarasını kullanmaya dikkat ediniz. Ayrıca belirtmeliyim ki Item Rollback çok zordur.

Sevgili emrememre;

Bir partideydim ve partide makrocu olduğunu bilmiyorum. Sunucudan bağlantım kesildi ve banlandığımı gördüm. Ben Koxp'dan sorumlu değilim.

I was in a party and I dont know there is a macroer in the party, I disconnected from server and I saw I am banned. I am not responsible for Koxp.

Sevgili crazytrex;

My account is hacked and I lost some items. Could you restore them?

My lost item list: [Kaybettiğiniz eşya listesi]

Sevgili musamusa;

Premium almanıza gerek olur mu onu tam bilmiyorum fakat kredi kartı numaranızın son 4 hanesi ve Click And Buy 9 haneli müşteri numaranız (veya Paypal e-mailiniz) hesabın size ait olduğunun kanıtlanmanızda yeterli olacaktır. Ticket yollamak için Premium sahibi bir arkadaşınızın hesabından da gönderebilirsiniz. Daha önce attığım cevaplardan nasıl bir ticket gönderilebileceği ile ilgili bir bilgi edinebilirsiniz.

Sevgili partyplss;

At 2.12.2006 23:00 (GMT +2) I lost my items. I want a restore. I am Bronze member.

Sevgili HaSaN__YuSuF;

Aleyküm selam. Bu gibi durumlarda kayıp eşya listesi istiyorlar. Lütfen durumu açıklayıcı Türkçe bir yazı hazırlayınız. Bunun çevirisini yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 3 Aralık 2006; 22:02:39 >

• teşekkürler Citizen
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iowamyth -- 7 Mayıs 2007; 22:18:32 >
  • yardımcı olduğun için teşekkürler... ben biraz bekliiyeyim
  • citizen bu yazdığını aynen gönderdim ama nedense gönderilemedi, hata verdi hata mesajı şu;

OPPS!

Knightonlineworld.com hoslanmadigi bir yazilim veya veri kesfetti. Bu durum sitemizde mevcut bulunan tum islemlerinizin iptal olmasina neden olmus olabilir.
    neden böyle veriyor anlamadım
  • Citizen 35 Saniyede Şifremi Değiştirmişler YA BEN NEYAPCAM BUNUN ICIN 2 PREMYM ALMISDIM NE OLUR GITTI 62 LVL CHARIM USTU FLL CHITIN SHELL SHARD +7 LER ne olur yardım et
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.