Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.106
Cevap
80
Favori
295.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xsi

Pompa EK Dual Top V2 ye bagli iki adet MCP35x.

Alıntıları Göster
    rezervuardaki akış ozaman normal sayılır.. En azından bendeki mcp655 le karşıklaştırırsak ben 5. seviyede kullanmama rağmen bunun yarısı kadar sürkülasyon anca var rezervuarda.
  • quote:

Arkadaslar. sivi sogutma icin loop tamamlandi gibi benim. Ama kablo duzenlemesi falan yapmadim daha epey isi var gibi. Sistemde 480 mm ve 240 mm lik Aqua-Computer Airplex Modularity System radiator ve 6 adet Sycthe Gentle Typhoon fan var. Ayrica 6 tane blok var sistemde. Aquaero'da yaklasik olarak 150 litre/saat'e yakin bir akis hizi gostermekte. Soyle bir sorun var ama reservuarda cok sirkulasyon var gibi. Bir tane video ekledim. Akis hizini biraz yavaslatmak lazim sanirim.

http://www.youtube.com/watch?v=4giNj0KVUes

Videodan tam seçemedim ama rezervuarın içinde girdabı engelleyecek herhangi bir parça yok sanırım ondan coşmuş
    Gerçekten yoksa Primochill zen coils kullanabilirsin veya Ek'ten rezervuarına uygun gerekli parçayı alırsın (anti-cyclon). Normalde paketinde olması lazım aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 24 Haziran 2013; 12:01:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

quote:

Arkadaslar. sivi sogutma icin loop tamamlandi gibi benim. Ama kablo duzenlemesi falan yapmadim daha epey isi var gibi. Sistemde 480 mm ve 240 mm lik Aqua-Computer Airplex Modularity System radiator ve 6 adet Sycthe Gentle Typhoon fan var. Ayrica 6 tane blok var sistemde. Aquaero'da yaklasik olarak 150 litre/saat'e yakin bir akis hizi gostermekte. Soyle bir sorun var ama reservuarda cok sirkulasyon var gibi. Bir tane video ekledim. Akis hizini biraz yavaslatmak lazim sanirim.

Video'dan tam seçemedim ama rezervuarın içinde herhangi bir parça yok sanırım ondan coşmuş
    Gerçekten yoksa Primochill Zen coils kullanabilirsin veya Ek'ten gerekli parçayı alırsın.

Reservuar EK'nin Multioption X2 serisi. Icindede kutudan cikan biri kisa biri uzun pleksi boru takili sadece ama dedigin parcalara bakayim.

• quote:

quote:

quote:

Video'dan tam seçemedim ama rezervuarın içinde herhangi bir parça yok sanırım ondan coşmuş
    Gerçekten yoksa Primochill Zen coils kullanabilirsin veya Ek'ten gerekli parçayı alırsın.

Reservuar EK'nin Multioption X2 serisi. Icindede kutudan cikan biri kisa biri uzun pleksi boru takili sadece ama dedigin parcalara bakayim.

bu parça
     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

EK-ANTI Cyclon
    http://www.ekwb.com/shop/reservoirs-and-acc/reservoir-acc/ek-anti-cyclon.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackrebel -- 24 Haziran 2013; 13:32:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

quote:

O hazır sıvının markasını söyle ki almayalım
    Teorik olarak 6 ayda bir sıvı değiştirin derler de ben 1 sene kullandım, yosun falan görmedim hiç. Açıkçası hazır sıvı kullananlar genelde 1 sene tutarlar, herhangi bir problemi olan da okumadım hiç. Saf su kullananlar da olur genelde bu problem, o da belli bir süre sonra ancak.

Ek Coolant :D şeffaf olanından.
    bebim rezervuarın su seviyesinin hemen üzerinde yeşilimsi leke oluşmuştu. dün temizledim toz gibiyde.Yeşil olunca sorayım dedim.

Suyu dereden falan mı doldurdun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Squadd kullanıcısına yanıt
    Benim 1 sene aralıksız kullandığım da Ek şeffaftı Senin bileşenlerden birinde sıkıntı var muhtemelen. Belki iyi temizlememişsindir vs...
  • quote:

Benim 1 sene aralıksız kullandığım da Ek şeffaftı Senin bileşenlerden birinde sıkıntı var muhtemelen. Belki iyi temizlememişsindir vs...
    Poyri!!!
    Sorma ya. Keşke dereden doldursaydım.Hiç olmazsa bu kadar sitres yapmazdım.

Digitaldrop
    Abi temizlik kısmında haklı olabilirsin. Birde diyorum acaba Bu sıbıları güzelce sarıp sarmalayıp 6-7 ay kenarda beklettim ondan kaynaklı birşey olurmu ??
  • quote:

Poyri!!!
    Sorma ya. Keşke dereden doldursaydım.Hiç olmazsa bu kadar sitres yapmazdım.

Digitaldrop
    Abi temizlik kısmında haklı olabilirsin. Birde diyorum acaba Bu sıbıları güzelce sarıp sarmalayıp 6-7 ay kenarda beklettim ondan kaynaklı birşey olurmu ??
    Hava almadıysa olmaz.
  • quote:

Hava almadıysa olmaz.

Alıntıları Göster
    Yok abi önce seffaf folyo ile sardım 8-10 kat. sonra gazete sonrada kolıye koyup kolıyıde sardım
  • quote:

Yok abi önce seffaf folyo ile sardım 8-10 kat. sonra gazete sonrada kolıye koyup kolıyıde sardım

Alıntıları Göster
    Radyatörü kullannmadan önce temizledin mi peki iyice ? Buna sirkeli saf su çözeltisinde bekletmektek de dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Radyatörü kullannmadan önce temizledin mi peki iyice ? Buna sirkeli saf su çözeltisinde bekletmektek de dahil.

Alıntıları Göster
    Maalesef temizlemedim üşengeçlikten. :S
  • quote:

Maalesef temizlemedim üşengeçlikten. :S

Alıntıları Göster
    Heh şimdi bu yemediğin hurmalar tırmalayacak işte.
  • quote:

Heh şimdi bu yemediğin hurmalar tırmalayacak işte.

Alıntıları Göster
    bakalım bir daha olursa komple sistemi söker temizleriz :) zaten fanları değiştirmek için bahane arıyorum :D
  • quote:

bakalım bir daha olursa komple sistemi söker temizleriz :) zaten fanları değiştirmek için bahane arıyorum :D

Alıntıları Göster
    Onur abi beğenmeyecek ramlerimi ama sırf görüntü için geçtim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

quote:

Kustompcs'den verdiğim Lamptron CW611 siparişim 1 aylık bir bekleyiş sonunda nihayet kargoya verildi. Önümüzdeki hafta içi inşallah elimde olacak

Benim kargoya verileli 3 güno oluyor galiba.

Hatta bugun Türkiye'ye gelmiş

22/06/13 04:41 2013-06-22 04:41:18 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

Kargolarımız aynı durumda benimde 3 gün önce verilmişti. Şimdi geriye sadece Anakartım kaldı

Cihazı bugun kargodan gittim aldım. İş yerinde çok kısa deneme fırsatı buldum, özellikle ekranı çok kaliteli.Bu hafta anakartı alabilirsem , sistemin montajını tamamlıcam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kustompcs'den verdiğim Lamptron CW611 siparişim 1 aylık bir bekleyiş sonunda nihayet kargoya verildi. Önümüzdeki hafta içi inşallah elimde olacak

22/06/13 04:41 2013-06-22 04:41:18 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

Kargolarımız aynı durumda benimde 3 gün önce verilmişti. Şimdi geriye sadece Anakartım kaldı

Cihazı bugun kargodan gittim aldım. İş yerinde çok kısa deneme fırsatı buldum, özellikle ekranı çok kaliteli.Bu hafta anakartı alabilirsem , sistemin montajını tamamlıcam.

Benimde geldi.Fena ürün degil zor alıştım biraz ama voltaj %1 aralıkla arttırılsa daha iyi olurmuş.

İşin garibi manometre kutusu üstünde öküz gibi 130 sterlin yazıyor ve gümrüge takılmadı

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benimde geldi.Fena ürün degil zor alıştım biraz ama voltaj %1 aralıkla arttırılsa daha iyi olurmuş.

İşin garibi manometre kutusu üstünde öküz gibi 130 sterlin yazıyor ve gümrüge takılmadı

Alıntıları Göster
    Gümrük olayını bende anlıyamıyorum Soğutucuda bana baya pahalıya geldi fakat herhangi bir gümrük ücreti alınmadı

• quote:

Gümrük olayını bende anlıyamıyorum Soğutucuda bana baya pahalıya geldi fakat herhangi bir gümrük ücreti alınmadı

24" BenQ XL 2410T @ 120HZ

memnunmusun?

multi bf3 ve oyun performansı nasıl?

hangi soğutucudan aldın ??
  • Size bir sorum olacak G1/4 delikli bir radyatör/blok'un rakor deliğinin çapı kaç mm? Teşekkürler. Neden sordun derseniz blok yapıcam da dekiği de Cnc de açayım kolay ve düzgün olur diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engrimor

Size bir sorum olacak G1/4 delikli bir radyatör/blok'un rakor deliğinin çapı kaç mm? Teşekkürler. Neden sordun derseniz blok yapıcam da dekiği de Cnc de açayım kolay ve düzgün olur diye düşündüm.

1 inch in 1/4 ü
    Yani 6,35 mm.
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.