Şimdi Ara

Custom DIY Retro Boombox

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde o kadar fazla malzeme var ki, hiç satmamış sürekli alıp biriktirmişim
    1 hafta kadar evvel gözüme takılan bir kaç malzeme ile bir şeyler yapayım dedim,
    Yaptım oldu

    Yaşlı ve çok sevdiğim bir abime hediye, bu boombox

    Detaytlı üretim aşamalarını ve kullandığım malzemeleri, özelliklerini aşama aşama paylaşacağım

     Custom DIY Retro Boombox







  • CESAJANS C kullanıcısına yanıt
    Bunda iyi reggae dinlenir süper görünüyor ellerine emeğine sağlık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla dostum her bir tarzı karşılıyor
    Teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 1 Ağustos 2016; 9:04:50 >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Bu arada SB7 leribitirdim son halini gördünmü?
  • CESAJANS C kullanıcısına yanıt
    O çeyiz sandığımı benmi yanlış görüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stakanar S kullanıcısına yanıt
    Hazine sandığı
  • ''Black Sails'' izlerim ben bununla.

    bizim mekan'a böyle nefis bir müzik kutusu güzel gider. tebriks.
  • Nasıl yapmışım? Nasıl bir sesi var? İzlemenizi tavsiye ederim.
    MOST POWERFULL RETRO STYLE CUSTOM DIY BOOMBOX




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 12 Ağustos 2016; 13:45:59 >




  • Emeğine sağlık, bu kadar işcilik ve özenin karşılığı olmuş. Malum araç kompanentleri ile iyi sonuç almak çok zor iştir. Tebrik ederim, üreten adam her zaman değerlidir.
  • Emeginize saglik hocam. boyle el işlerinde maharetli insanlari görünce saygi duyuyorum gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Custom DIY Retro BoomboxSerhat HEKIMOGLUyoutube
    Harley Davidson Bluetooth boombox TIKLA : https://bit.ly/3CsvDID BUNA TIKLA : https://www.youtube.com/channel/UCtGQrehq6I22b8W_e2elexA?sub_confirmation=1 click : https://bit.ly/3CsvDID Tamamen benzersiz bir taşınabilir hoparlör yada müzik kutusu. Hiç bir benzeri yok. Harley Davidson ismini koymak benim düşüncemdi. Görünümü, bu ismi koymama sebep oldu. Bluetooh 5.0 kullandım. 2 adet mono tpa 3116 anfi kullandım. Pasif ton filitresi ve kendi tasarımım olan vu-metre. 6mm lik mdf katmanlar ve 14mm lik hush kontra ön ve arka kapak. Bu boombox 16,8v 18amp li-on güç kaynağı ile beslenmekte. step-up converter ile 22v da kullanıyorum.Harley Davidson 5" 2 way stage 3 compenentler var.2 ohm da sürülüyorlar. Bu değerlerde sanırım +200w rms toplam çıkışa ulaşmakta. Kutu tasarımı bass-reflex. Gördüğünüz üzere kutucuklardan oluşuyor. İnşaası matrix yapıda. Daha önce bu tip bir sistemde kullanıldığını sanmıyorum. Muhtemeldir ki ilk kullanan benim. Gördüğünüz gibi herşeyiyle farklı bir cihaz. Sonraki videolarda kendi özgün sesinide dinleteceğim. Şimdilik bu kadar. A totally unique portable speaker, or music box or boombox whatever u call it. There is no similar. It was my idea to name it Harley Davidson because, Its looks like a cool motorbike like a harley :D .. got me to name it. I used a bluetooth 5.0 receiver. I used 2 mono tpa 3116 amps, Passive tone filter and my own design vu-meter. 6mm MDF layers and 14mm hush contra front and back cover. This boombox is powered by a 16.8v 18amp li-on power supply. I am also using 22v with step-up converter. Harley Davidson 5" 2 way stage 3 components speakers. They are driven at 2 ohms. At these values, I think it reaches +200w rms total output. Box design bass-reflex. As you can see, it consists of boxes. Its construction is in matrix structure. I don't think it has been used in this type of system before. I'm probably the first to use it. As you can see, it's a completely different device. In the next videos, I will listen to his original voice. That's all for now. #Harley Davidson #Bluetooth #Boombox #Custom #Diy
    https://www.youtube.com/watch?v=8IxXNNoF5NY&t=61s

    Tamamen benzersiz bir taşınabilir hoparlör yada müzik kutusu. Hiç bir benzeri yok. Harley Davidson ismini koymak benim düşüncemdi. Görünümü, bu ismi koymama sebep oldu. Bluetooh 5.0 kullandım. 2 adet mono tpa 3116 anfi kullandım. Pasif ton filitresi ve kendi tasarımım olan vu-metre. 6mm lik mdf katmanlar ve 14mm lik hush kontra ön ve arka kapak. Bu boombox 16,8v 18amp li-on güç kaynağı ile beslenmekte. step-up converter ile 22v da kullanıyorum.Harley Davidson 5" 2 way stage 3 compenentler var.2 ohm da sürülüyorlar. Bu değerlerde sanırım +200w rms toplam çıkışa ulaşmakta.

    Kutu tasarımı bass-reflex. Gördüğünüz üzere kutucuklardan oluşuyor. İnşaası matrix yapıda. Daha önce bu tip bir sistemde kullanıldığını sanmıyorum. Muhtemeldir ki ilk kullanan benim. Gördüğünüz gibi herşeyiyle farklı bir cihaz. Sonraki videolarda kendi özgün sesinide dinleteceğim. Şimdilik bu kadar.





  • yeni bölüm yayında ilgilenenlere duyrulur..


     Custom DIY Retro BoomboxSerhat HEKIMOGLUyoutube
    Bu proje, Harley-Davidson Boom!™ Box değil, tamamen kendi tasarımım yani yapılmamış mevcut olmayan bir ürün. Bu güne kadar yapılmış en özel ve eşşiz, kablosuz bluetooth hoparlörü tasarlıyor ve yapıyorum. Ayrıca onu Harley Davidson olarak özelleştiriyorum. Sanırım bittikten sonra Harley Davidson bana teşekkür edecek. :D Teknik detaylara gelirsek, klasik olarak genel yapıda mdf kullandım. Bu tip hoparlör kasalarında kullanılmayan matrix konstriksiyon da ürettim. mdf kalınlıkları sadece 6mm. Fakat mermer kadar sabit ve güçlü. Ön ve arka kapaklar 12mm hush kontraplak. Gövdeyi yapay deri ile kaplarken ön ve arka kapaklar sadece mat vernikle bezendi. Anfi olarak 2 adet mono TPA3116D2 kullandım sağ ve sol kanalları ayrıca sürmek için. Preanfi ise pasif tone kontrol. Bu tone kontrol ünitesi ne yazıkki -16db ses kaybına sebebiyet veriyor. Fakat benim avantajım kullandığım Harley Davidson hoparlörler! sadece2 ohm ! Kısaca anfilerim 2 ohmda sürülüyor. Harley davidson komponentler stage3 ve 2. el kullanılmışlar yani. Fakat sorun yok. Güç kaynağım 4s4p 16,8v Li-on piller. Panasonic 3.7v 3400mah. pillerden 16 adet kullandım. Beraberinde 4s bms. Geri kalanlarıda video anlatsın. İyi seyirler. This project is not the Harley-Davidson Boom!™ Box, it is completely my own design, it is not made and does not exist. I'm making the most special and unique design wireless bluetooth speaker ever made. I also customize it as a Harley Davidson. I think Harley Davidson will thank me after it's over. :D As for the technical details, I used mdf in the general structure classically. I also produced a matrix construction that is not used in this type of speaker enclosure. MDF thickness is only 6mm. But as steady and strong as marble. Front and back covers are 12mm hush plywood. The body is covered with artificial leather, while the front and rear covers are decorated with only matte varnish. I used 2 mono TPA3116D2 as amplifiers to drive the right and left channels separately. Preamp is passive tone control. Unfortunately, this tone control unit causes -16db sound loss. But my advantage is the Harley Davidson speakers I use! only 2 ohms ! In short, my amplifiers are driven at 2 ohms. Harley davidson components are used stage3 and second hand. But it's okay. My power source is 4s4p 16.8v Li-on batteries. Panasonic 3.7v 3400mah. I used 16 of the batteries. Accompanying 4s bms. Let the video tell the rest. Enjoy watching / Equipment I use: samsung galaxy s20 fe gopro hero3 plus black edition Panasonic FZ-150 Zoom H1 Home Made Custom Lights Diy Computer
    https://youtu.be/Xh-hZxtkjA8
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.