Şimdi Ara

Çürük Diş Kokusu (Lağamdan Beter)(Röntgenler Geldi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
19
Favori
109.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

arkadaslar benimde arka disimi cektirdim suan orasi bos belli olmuyor ama yinede kopru yaptirimmi?
    olm kamera açıktı kız arkadaşımla konuşuyodum... kız iğrenç espriler yapıyodu ben de hafiften tebessüm ediodum. bi yandan da konu dışında takılıyorum çaktırmadan bilgisayarda.. yazdıklarını bi okudum resmen kahkaha attım kamera da açık.. kız da iğrenç espriler yapıyodu.. ona gülüyorum sandı havalara girdi kız da..

şu an iğrenç esprilere devam ediyo..

ama ben hala bukonuya gülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 13 Kasım 2011; 21:58:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

O büyük ihtimal kan kokusudur. Diş etim kanadığı zaman bendede oluyor iğrenç bir koku öğk

Alıntıları Göster
    aynısı bende de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Halden anlamıyorsa ne biçim sevgili o. Dişimde çürük var kusura bakma bugünlük idare et dersen anlayışla karşılar, karşılamıyorsa bırak gitsin zaten Yerinde olsam söylerdim sen farkına varmadan o kokuyu aldıysa daha kötü olmuştur inan bana

hocam sevglm kokuyu alsa anlrdim goz bebegi buyur dudaklri kururdu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Beyler..Arkadaki azı dişlerindne birisi çürüktür 1 yıldır..Diş temizlettim doktora dişimin içine etti kırıldı orası yarısı içerde kaldı yarısı dışarda..Aylarca takıldım öyle..Ama hep oynadım orayla hep yemek kaçtı kürdan oya oya kuyu gibi oldu orası..Geçen gün orda kalan kökü felan diş etlerimi yara yara çıkardım attım..Ağrıdan artık sinirlerim çatlamıştı ama kafaya koymuştu..Nyse çıkardım artık orda diş yok ama gülünce belli olmuyor..Nyse işte geçen dişimi fırçalıcam lan diş fırçası bir kokuyor sanki dişimi dğeil geçen tuvaleti fırçalamışım hatta yeminlen daha beter..Nyse dolaptan yeni fırça açtım..Abi orayı fırçaladım diş farçasın bir koku var Allahım 20 yaşındayım hayatta aldığım en iğrenç koku..İşkembeden boktan felan daha kötü ..Fırçalıyorum oraya elimi değriyiroum koku aynı yine..Hiç geçmiyor..Ağzım kokmuyor ama kök var ya iğrendim kendimden..Nasıl çözücem bilmiyorum oraya naneli sakızmı yapıştırsam..

Edit=Ekşidede açılmış bu konu adam resmen kokunun tarifini vermiş..
    öyle iğrenç, öyle mide bulandırıcı bir kokudur ki, insanı dumur eder. özellikle çürük dişin içine kaçan yemek parçasını belli bir süre sonra çıkarttığınızda o koku ile karşılaşırsınız. resmen çizgifilmlerde grünen, yeşil duman şeklinde süzülen kokuya benzer.

Kızla Buluştum

Beyler kızla buluştum 1 saat görüştük anadolu kartallarına gitmek istedi zor ikna ettim..Mc donaldsa gittik..Bi patatesi önce bana ısırdı sonra onu kendisi yiycekti zorla attım ağzıma yoksa kesin anlardı kokuyu..Milletin içinde yapma felan dedim anlamadı olayı..Halbüki bilmiyor sevgilisinin ağzında belediye rogar kapaklarını açık unutmuş..
    Demin kürdan soktum tekrar kokladım yemin ederim göz bebeklerimbüyüdü kokudan buınun kaynağı neresi dişin altından bi damar direk makata mı gidiyor anlamadım ki

öldüm gülmekten hahahahahha.... çözümü çok basit dişçiye git ve dişini çektir...
    patatesi paylaşamadığın kızı nası öpüceksin sonra?

• quote:

Orijinalden alıntı: @DaLgakiran

quote:

Beyler..Arkadaki azı dişlerindne birisi çürüktür 1 yıldır..Diş temizlettim doktora dişimin içine etti kırıldı orası yarısı içerde kaldı yarısı dışarda..Aylarca takıldım öyle..Ama hep oynadım orayla hep yemek kaçtı kürdan oya oya kuyu gibi oldu orası..Geçen gün orda kalan kökü felan diş etlerimi yara yara çıkardım attım..Ağrıdan artık sinirlerim çatlamıştı ama kafaya koymuştu..Nyse çıkardım artık orda diş yok ama gülünce belli olmuyor..Nyse işte geçen dişimi fırçalıcam lan diş fırçası bir kokuyor sanki dişimi dğeil geçen tuvaleti fırçalamışım hatta yeminlen daha beter..Nyse dolaptan yeni fırça açtım..Abi orayı fırçaladım diş farçasın bir koku var Allahım 20 yaşındayım hayatta aldığım en iğrenç koku..İşkembeden boktan felan daha kötü ..Fırçalıyorum oraya elimi değriyiroum koku aynı yine..Hiç geçmiyor..Ağzım kokmuyor ama kök var ya iğrendim kendimden..Nasıl çözücem bilmiyorum oraya naneli sakızmı yapıştırsam..

öyle iğrenç, öyle mide bulandırıcı bir kokudur ki, insanı dumur eder. özellikle çürük dişin içine kaçan yemek parçasını belli bir süre sonra çıkarttığınızda o koku ile karşılaşırsınız. resmen çizgifilmlerde grünen, yeşil duman şeklinde süzülen kokuya benzer.

Kızla Buluştum

Beyler kızla buluştum 1 saat görüştük anadolu kartallarına gitmek istedi zor ikna ettim..Mc donaldsa gittik..Bi patatesi önce bana ısırdı sonra onu kendisi yiycekti zorla attım ağzıma yoksa kesin anlardı kokuyu..Milletin içinde yapma felan dedim anlamadı olayı..Halbüki bilmiyor sevgilisinin ağzında belediye rogar kapaklarını açık unutmuş..
    Demin kürdan soktum tekrar kokladım yemin ederim göz bebeklerimbüyüdü kokudan buınun kaynağı neresi dişin altından bi damar direk makata mı gidiyor anlamadım ki

• quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

arkadaşlar bende dişimi çektircem ama korkudan gitmiyorum acaba korkulacak kadar acıyormu bu meret

Alıntıları Göster
    Ulan yeminle yarıldım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

quote:

Orijinalden alıntı: 4everGs59

quote:

quote:

aynı sorun bende de var, tarif edilmez bir koku, leşten beter, b*ktan beter. Yarın dişçime gidicem yaptırıcam. insanlarla konuşamıyorum bile, koku duyulcak diye.

2 de kız arkadşaımla buluşcam..Şimdi kutu extra extra naneli sakız alcam..Kızın yanında fean çaktırmadan 5 dkka bir atcam ağzım bakalım inş anadolu kartalarını izliyelim felan demez ozaman kesin kokuyu alır dip dibe..Valla cafeye gidip oturursakta karşısına değil yanına oturcam umarım anlamaz..O dişin orda köpek bağlasan durmaz

hocam ben keskin naneli olipsi alıyorum, yapıştırıyorum çürük olan yere, az da olsa hafifliyor koku.

iyice berbat ediyosun çürüğü

Alıntıları Göster
    çürük nedir hiç duydunmu?

• quote:

doktora gitcem korkuyrm ya..arkadasima koklattm kurdani inanmadi dismden oldgnu..napcm blmiyrm korkyrm discisen fakt bu kokuyla 1hafta daha gitmz arkadas sayim azaldi ya
    aaaaaaah karnım ağrıdı lanAllah yardımcın olsun kardeşim.
  • quote:

doktora gitcem korkuyrm ya..arkadasima koklattm kurdani inanmadi dismden oldgnu..napcm blmiyrm korkyrm discisen fakt bu kokuyla 1hafta daha gitmz arkadas sayim azaldi ya
    geçmiş olsun dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-878DAD7F8

aaaaaaah karnım ağrıdı lanAllah yardımcın olsun kardeşim.

Alıntıları Göster
    Kardeş böyle yaşamaktansa tedavi ol kurtul. Ben olsam (korksamda) dişçiye giderdim.
  • quote:

Kızla Buluştum

ezio seni görse air assassinate yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: Franco Baresi

quote:

Orijinalden alıntı: Onur E.

quote:

yarildim

Fail

• quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

quote:

Orijinalden alıntı: Franco Baresi

quote:

Orijinalden alıntı: Onur E.

quote:

yarildim

Fail

Alıntıları Göster
    bence sen bu konuyu kesin dh cileri eğlendirmek için açtın..ne iyi geldi yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Keçi yesen öyle kokmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumpazivagabundus

aynısı bende de var.

Alıntıları Göster
    Diş etim kanadığı zaman bana da oluyor normalde bir problem yok. Dişçiye gitmende fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Ressam

Keçi yesen öyle kokmaz

Alıntıları Göster
    lan o dudakları rujlu justin biber bile 6 ayda bir dişçiye gidiyomuş biz ben 18 yılda 1 kere gitmedim korkudan haaa bir kere gittimde kapıdan döndüm korkudan
  • annem ikna etti bni yarin goturck..abi anlmdgm su nasl bu kadr kotu kokar..dis sonucta ya bakalm sorcm doktora.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCeVViKK

quote:

quote:

quote:

aynı sorun bende de var, tarif edilmez bir koku, leşten beter, b*ktan beter. Yarın dişçime gidicem yaptırıcam. insanlarla konuşamıyorum bile, koku duyulcak diye.

2 de kız arkadşaımla buluşcam..Şimdi kutu extra extra naneli sakız alcam..Kızın yanında fean çaktırmadan 5 dkka bir atcam ağzım bakalım inş anadolu kartalarını izliyelim felan demez ozaman kesin kokuyu alır dip dibe..Valla cafeye gidip oturursakta karşısına değil yanına oturcam umarım anlamaz..O dişin orda köpek bağlasan durmaz

hocam ben keskin naneli olipsi alıyorum, yapıştırıyorum çürük olan yere, az da olsa hafifliyor koku.

aman hocam sakın deneme şekerli şeyler cök kötü ağrı yaratır cürük veya iltihapliysa disin
    bence ağzina karanfil al kebabçılardan :))

Alıntıları Göster
    diş maceran süpermiş hocam yarıldım gülmekten

• quote:

annem ikna etti bni yarin goturck..abi anlmdgm su nasl bu kadr kotu kokar..dis sonucta ya bakalm sorcm doktora.s

hocam fazla acımazsa bende gitçem yarın bi pm atarsın bana acırsa gitmm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.