Şimdi Ara

Curse of Diamomd 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sizden hem tavsiye hem bazi sorularimim cevaplarını almayı umuyorum. Şuan oynadigim hesap lige platin 5 başladı ve 2 gün icerisinde cidden çok eglenerek elmas 5 oldum w/l 40-1x civarinda idi ve bir içimden kesin elmas 3e atar direk challengere yürürum diyordum fakat sanirim bu elmas5 in bana ozel bir laneti var. Kaybettigim bedava maçların sayisi 50yi geçti gunde en az 3 promodan düşüyorum. Artik benimde hevesim açıkçası pek kalmadi hatta oyle ki evelynn ile 8 amac trolledim ve 7 sini aldim (trollden kastım evelynn oynayan birisi degilm 8.macimida promoda verdim zaten). Artik her mac flame atmadan duramaz, trollemeyi dusunmeden geciremez oldum. Acaba bu serverdeki toplasan beş kurus etmeyecek insanlar arasindan millet nasil bu diamond 5 den kurtulabiliyor? Flame atmasam 1-15 akali oyun taşıyacak mi? Trollemesem afk caitlyn, feryadfigan yasuosuyla beni taşıyacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Madem oyle TR de neden ugrasıyorsun ki geç west e. Ben smurf a girmek bile istemiyorum bu sebepten dolayı, şuan gold 4 um yavaş yavaş yukseliyorum ama aynı zamanda eğleniyorum da

• Weste gecersem en fazla g1 yada p5 atar kim ugrasacak kasmaya tekrar. Zamaninda east ve westtede oynadim orada sıcak bi ortam yok ama tukiyedede bir tane akilli yok.inat ettim burada cikicam bu kumeden

• feryadfigan hala oynuyo mu la

• Orası eloboost mekanı diye biliyorum.
    Çıkman zor olacak.
    Aynı şeyi gold 5'de ben de yaşıyorum,dün 3 kez promodan düştüm.
  • feryadfigan oyununa geldiyse lanetleniyosun işin zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt Cook -- 29 Ocak 2014; 12:48:29 >
  • feryadfigan kim türkiyenin gatekeeper'ı mı
  • tr nin diamond 5 ini ahım şahım bir yer sanmayın. MMR ın yüksekse daha yüksek adamlarla eşleşip kolay çıkıyorsun d5 ten fakat diğer türlüsü gerçekten zor. Özellikle yeni sezonda bir çok kişinin diamonda çıkması kolay oldu dolayısıyla d5 oyunları gold plat oyunlarına döndü iyice.
  • Evet Diamond 3 oldum fakat burada daha winim yok .Makinam memlekete geldiğim için biraz kötü support oynuyorum. Bir tane dengesiz elo boost hesap daha keşfetmiş bulunuyorum. Nicki ' Angel Adala ' bu insan evladına her maç sövmekten dilimde tüy bitti artık her maçımda sövmeden duramaz oldum şuranın insanları beni resmen her maç sinir krizlerine sokmaya başladı. Abi şunu bu serverdeki insanlar anlamak istemiyor ya kardeşim adam bilerek oyunu satıyor, ölüp ölüp xDe yapıyor , bilerek afk kalıyor , trollüyor ve her zaman ama her zaman artık maç gittiğinde yani kesin olarak emin olduğumda 2-3 laf yapınca hemen flamer suçlu ilan ediliyor. Ulan bu laflara katlanamıyorsan trollemeyeceksin arkadaş yapmayacaksın bunu Allah belamı versin küfür edenler içni atılan ticketlere baktıkları kadar trollerin ticketlerine baksalar s bakın görün şu serverde ne kadar tatlı,eğlenceli maçlar çıkacak. Bende 'trolleyip' d4 düşmeye gidiyorum sağlıcakla.

• Diamom'd
  • Westteyim sulalem raad.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.