Şimdi Ara

cunku sizden farkliyim.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun dershaneden ciktiktan sonra metroya dogru yururken etrafima baktim ve dedim ki bu insanlarin hepsi yuruyor benim bunlardan bi farkim olmali sonra aniden durdum suan kizilay metronun onundeyim gelin beni alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: msadih

Bugun dershaneden ciktiktan sonra metroya dogru yururken etrafima baktim ve dedim ki bu insanlarin hepsi yuruyor benim bunlardan bi farkim olmali sonra aniden durdum suan kizilay metronun onundeyim gelin beni alin

Aferin iyi secim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralsouls -- 22 Aralık 2012; 19:49:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEN DE MOONWALK YAP

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • niye koşmadın?
    Kulakları tırmalayan aynı şikayet: bu memlekette yaşanmaz. Doğru! Kapitalizm, Bizansın canım havasını fabrika bacaları, egzoslar, genzi ve ciğerleri kemiren murdar kokularla yaşanmaz hale getirdi. Ama efendilerimizi tedirgin eden bu lağım kokusu, bu kıyamet gününü hatırlatan insan ve makina uğultusu, bu toz, bu sinek değil ki. Onlar İstanbul'un insanından şikayetçi. İstanbul'un insanından yani kendilerinden. Aynaya tahammülleri yok. Bu memlekette yaşanmaz diyenin yüzüne tüküresim geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.