Şimdi Ara

Cuneyt Cakirin Performansi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ntvspora ve konuk hakeme gore rafaelin eliyle engelledigi pozisyon penalti ve son adam oldugu icin rafael kirmizi kartlik. Naninin kirmizisi yanlis tehlikeli hareketten sari kart. Ramosun pozisyonu penalti. Bence cuneyt cakir icin sadece sanssiz bir gece oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Real ve Manu'nun bir penaltısını es geçti onun haricinde iyiydi.
  • Onu es geçti bunu es geçti...Gerisi iyi olsa ne olacak artık..Maçı kötü yönetti..
  • Ben 10 üzerinden 9 verdim, UEFA 8.8 vermiş.
  • Hala sarı kart diyenler var.http://www.uzmantv.com/cuneyt-cakirin-naniye-gosterdigi-kirmizi-kart-dogru-mu bi izleyin kural ne diyor iyi dinleyin. Amacı topla oynamak olabilir zaten korner bayrağıyla oynayacak hali yok ama o giriş net kırmızı. İngilizler bizim ilk maçta çalınmayan penaltılara niye ses etmiyolarda şimdi istanbullu hakem bizi yaktı diye ağlıyorlar? Helal Cüneyt Çakır'a ben fazla sevmiyorum TR'de iyi yönetmiyor bence ama Avrupada harika yönetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Hala sarı kart diyenler var.http://www.uzmantv.com/cuneyt-cakirin-naniye-gosterdigi-kirmizi-kart-dogru-mu bi izleyin kural ne diyor iyi dinleyin. Amacı topla oynamak olabilir zaten korner bayrağıyla oynayacak hali yok ama o giriş net kırmızı. İngilizler bizim ilk maçta çalınmayan penaltılara niye ses etmiyolarda şimdi istanbullu hakem bizi yaktı diye ağlıyorlar? Helal Cüneyt Çakır'a ben fazla sevmiyorum TR'de iyi yönetmiyor bence ama Avrupada harika yönetiyor.

Bu kadar.Rıdvan la diğer konuşmayı bilmeyen eleman da açsın da azcık okusun.Boş konuşmaktan başka yaptıkları birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Hala sarı kart diyenler var.http://www.uzmantv.com/cuneyt-cakirin-naniye-gosterdigi-kirmizi-kart-dogru-mu bi izleyin kural ne diyor iyi dinleyin. Amacı topla oynamak olabilir zaten korner bayrağıyla oynayacak hali yok ama o giriş net kırmızı. İngilizler bizim ilk maçta çalınmayan penaltılara niye ses etmiyolarda şimdi istanbullu hakem bizi yaktı diye ağlıyorlar? Helal Cüneyt Çakır'a ben fazla sevmiyorum TR'de iyi yönetmiyor bence ama Avrupada harika yönetiyor.

Bu kadar.Rıdvan la diğer konuşmayı bilmeyen eleman da açsın da azcık okusun.Boş konuşmaktan başka yaptıkları birşey yok.

öteki eleman zaten doğru dürüst cümle kuramıyor, rıdvan zaten herzaman tam hezeyan....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslarin yaptigi esek sakasi
    11 yıl önce açıldı
    Galatasarayli kafasi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rıdvan perte çıktı eskiden Messi'yi överdi.Şimdi Ronaldo'yu baya bir övdü o dikkatimi çekti.1 haftada düşünce değişmiş. Doğru yolu bulmuş anlaşılan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin kural mural bildiği yok, herkes kendi kafasından konuşuyor işte. Cüneyt Çakır'ı çekemeyen çok insan var, hele de eski hakemler.
  • Ntvspor dediyse olay bitmiştir, tüm dünya kapatalım tartışmayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.