Şimdi Ara

Cüneyt çakır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyyamcı olduğunu biliyorduk da fener'li olduğunu bilmiyorduk onu da öğrendik..

• Her gun yeni bir bilgi iyidir
  • Nasıl bilmiyordun Fenerin hala umudu varsa
     Cüneyt çakır
  • Yeni mi öğrendin? Bu gol yüzünden fb şampiyon olursa vay cüneytin haline
     Cüneyt çakır
  • 2 li maçlarda sadece kim galip gelmiş ona bakılıyor artık. iksi de birbirini yendiğinden genel averaj geçerli olacak. ve fener bu durumda çok çok önde. eğer biz bjk ye yenilirsek şamp. gitti demektir.
  • ağlayan dün sizdiniz jersey yat kalk çakıra dua et üstteki resme bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmm2515

2 li maçlarda sadece kim galip gelmiş ona bakılıyor artık. iksi de birbirini yendiğinden genel averaj geçerli olacak. ve fener bu durumda çok çok önde. eğer biz bjk ye yenilirsek şamp. gitti demektir.

hayır çok bilmiş kardeşim.GS arena da feneri 2-0 yenseydi ikili averajda önde olacaktı genel averaja bakılmayacaktı.Ama şimdi ikili averaj eşit olduğu için genel averaja bakılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

quote:

2 li maçlarda sadece kim galip gelmiş ona bakılıyor artık. iksi de birbirini yendiğinden genel averaj geçerli olacak. ve fener bu durumda çok çok önde. eğer biz bjk ye yenilirsek şamp. gitti demektir.

hayır çok bilmiş kardeşim.GS arena da feneri 2-0 yenseydi ikili averajda önde olacaktı genel averaja bakılmayacaktı.Ama şimdi ikili averaj eşit olduğu için genel averaja bakılıyor

ya kardeşim bak eğer dediğin olsa deplasmanda gol olayının da olması lazım. o zaman yine fener önde olacak.

ayrıca o gol yüzünden ben forma kaybettim fenerli bir arkadaşıma. o gol olmasaydı ben ne güzel 4 yıldızlı gs formamı geçirecektim sırtıma. benden daha çok canı yanan yoktur o gol yüzünden.

• Nerede Fenerbahçenin şaibeli galibiyeti veya golleri var orada bu CÜNEYT DENİLEN BALON FİFA HAKEMİ var
    Geçen senede Ebouei itip Webo gol atmadı mı Kadıköyde, vermedi faulu
    Adam cidden Fenere bol bol maç ve gol kazandırmak için atanıyor
  • adamın dediği var deplasmanda gol yok kesin bilgi laga lugaya gerek yok eyyamcı cüneyt yüzünden bjkyi tokatlayıp şampiyonluğu garantileme durumumuz yok şimdi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

quote:

ya kardeşim bak eğer dediğin olsa deplasmanda gol olayının da olması lazım. o zaman yine fener önde olacak.

ayrıca o gol yüzünden ben forma kaybettim fenerli bir arkadaşıma. o gol olmasaydı ben ne güzel 4 yıldızlı gs formamı geçirecektim sırtıma. benden daha çok canı yanan yoktur o gol yüzünden.

kurallara bak önce ya.İkili averajda deplasman gol uygulaması yoktur.Taçtan gelen saçmasapan gol yüzünden gs ikili averaj avantajını kaybetmiştir

• Ligde ikili averaj hesaplaması yapılırken deplasman golü dikkate alınmıyor.
  • Ayni maçta Chedjou atılıp penaltı verilseydi tamamen farklı olurdu bence konuşmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyse bilmiyordum. ama bizim arkadaşımla girdiğimiz idda da geçerliydi :) forma gitti arkadaşımın canı sağolsun ama bu yüzden şamp. luk giderse dellenirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aldo Simoncini

Ayni maçta Chedjou atılıp penaltı verilseydi tamamen farklı olurdu bence konuşmaya gerek yok.

Bugün Mersinin penaltilarindan birini verse yada söyledigin macta Burak Yilmaza yapilan penaltiyi verse, konusmaya gerekecek bir sey yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PierreHöjbjerg34

quote:

Orijinalden alıntı: Aldo Simoncini

Ayni maçta Chedjou atılıp penaltı verilseydi tamamen farklı olurdu bence konuşmaya gerek yok.

Bugün Mersinin penaltilarindan birini verse yada söyledigin macta Burak Yilmaza yapilan penaltiyi verse, konusmaya gerekecek bir sey yoktu.

Yada gecen hafta Erciyesinin ofsayt olmayan golü+verilmeyen penaltisi, Balkesin verilmeyen penaltisi. Fbye karsi rakiplerin verilmeyen penaltilari. Sadece Egemen, Topal ve Sowun 10a yakin yaptigi penalti var. Fazladir bile. Örnek veriyorum, Karabükte skor 2-1ken Sowun yaptigi net penalti verilmedi.

Hakem katkisi olmadan bu sene Fb en fazla 8.yada 9.olurdu.

• Gecen hafta konusulmadi bu hafta da konusulmuyor rezillik devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyyamcı dediğiniz hakem CL Finaline atandı gençler hadi yine iyisiniz.
  • muyahahuahau adam cl finali yönetecek konuşulanlara bak şu kafalara bayılıyorum ya sanki cüneyt sadece sizi eziyor sizin aleyhinize kararlar veriyor
  • İstediğinizi söyleyin adam CL finali yönetecek. Avrupa'da başarılı olduğu kesin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.