Şimdi Ara

CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ 4GÜN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28 EKİMDEN 2 KASIM'A KADAR 4 GÜN CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ YAPILACAK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeytv -- 1 Ekim 2015; 20:03:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Banane ben memur muyum çalışmadığım zaman para falan almıyorum ben bana tatil değil yani.
  • Fuat avninin dediği gene çıktı. Bu tayyip şeytanı işsiz bırakacak.
  • leonicas L kullanıcısına yanıt
    Ben bile tahmin etmiştim 4 gün olacağını Fuat Avni ne alãka?

• Merhaba.
    Memur olarak tatilleri; işe gitmek için yol parası ödemekten kurtuluş günü olarak görüyorum.

• Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Vay fakir vay nirvanaya ulaşmış.(-ız)

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Nereden öğrendiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eiens.Upload

Banane ben memur muyum çalışmadığım zaman para falan almıyorum ben bana tatil değil yani.

Arkadaş birazcık düşünsen uzun tatil dönemlerinde genelde chp seçmeninin tatile çıkıp oy kullanmadığını anlarsın. Akepe sırf bu yüzden tatili 4 güne çıkarıyor

Ama hata bizde sizden bunu anlamanızı bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyildirayy -- 1 Ekim 2015; 22:09:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

quote:

Banane ben memur muyum çalışmadığım zaman para falan almıyorum ben bana tatil değil yani.

Arkadaş birazcık düşünsen uzun tatil dönemlerinde genelde chp seçmeninin tatile çıkıp oy kullanmadığını anlarsın. Akepe sırf bu yüzden tatili 4 güne çıkarıyor

Akp nin istediği şu anda yüzde 100 katılım oranı nerdeyse katılım ne kadar yüksek olursa hdp o kadar düşer ve baraj altı bile kalabilir.
  • Tatile gidip oy vermeyen chp li ve mhp liler vatan hainligi yapmis kadar olur . Umarim bu tatile inanip oy vermemexlik yapmazlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

quote:

Akp nin istediği şu anda yüzde 100 katılım oranı nerdeyse katılım ne kadar yüksek olursa hdp o kadar düşer ve baraj altı bile kalabilir.

Akp 1. çıktığı yerlerde katılımın %100 olmasını ister, buna katılırım. Ama doğuda ve güneydoğuda istemez. Ki yasalara aykırı olmasına rağmen sandık taşıma kararı çıkartılıyor da oylarını vermeye gitmesin veya gidemesin vatandaşlar. Güvenlik falan deme de sakın. Sözde beli kırıldı pkk nın. Ki yasalara aykırı olduğunu Mehmet Ali Şahin de söyledi, bak muhalefetten değil. İlk önce güvenlik gerekçe gösterilerek sandık taşıma için cizre de nabız yoklandı, baktılar her zaman ki halktan tık yok. Yaşadık deyip, şimdi neredeyse her vali sandık taşınsın diye ysk ya başvuruyor, ne kadar enteresan değil mi?
    4 gün mevzusu ise yine aynı, belki Chp seçmeni tatile çıkar hesabı.

• Persembe,Cuma,Cumartesi,Pazar tatil mi?Öğretmenlere Pazarteside tatil memur olucaksin bu memlekette senden rahati yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.