Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan : TEOG yeni tezgahtıı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

"TEOG konusunda çıkışı niye yaptım? Çünkü üniversitedeki dershane tezgâhı burada da tezgâhlanıyordu. Büyük rantlar elde edenler vardı. Vatandaş mağdur ediliyordu. Vatandaşın parasını heba etmeyelim dedim. 1-2 milyarlık rant dönüyor. Sorular müfredattan çıkmıyor, dershanede öğrenilenden çıkıyordu. Okulları ön plana çıkarmak istedik. Yeni sistemde dershanelere ihtiyaç azalacak. Daha eşit sisteme doğru gideceğiz."

www.superhaber.tv/erdogandan-yeni-talimat-okullarda-eski-sisteme-donulsun-90728-haber-amp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doğru konuşmuş teogda zengin ile fakir ayrıştırılamıyordu şimdi ayrıştırılıyor fakir çocuklar imamhatibe zenginler ise galatasaraya ve kolejlere giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

doğru konuşmuş teogda zengin ile fakir ayrıştırılamıyordu şimdi ayrıştırılıyor fakir çocuklar imamhatibe zenginler ise galatasaraya ve kolejlere giriyor

Okumayı zenginler hak ediyor belki de

• quote:

Orijinalden alıntı: biradamdiro

quote:

doğru konuşmuş teogda zengin ile fakir ayrıştırılamıyordu şimdi ayrıştırılıyor fakir çocuklar imamhatibe zenginler ise galatasaraya ve kolejlere giriyor

aziz sancar ölseymiş o zaman
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biradamdiro

quote:

aziz sancar ölseymiş o zaman

Adama hakkını vermediler zaten

• ''Yeni sistemde dershanelere ihtiyaç azalacak.'' azalmasın sen devlet okullarını ön plana çıkarmak istiyorsan. Bu tür bütün oluşumları yasayla yasaklayacaksın. Eğitim almak isteyen okul'dan alacak. Okulları'da adam gibi eğitim verir seviyeye getireceksin. Yok şöyle yaptık böyle yaptık e işte azalmasını bekleyecez kimi yiyorsunuz siz ya
  • quote:

hadi ya ? gerçekten mi ? fikrin yok bilmeden dümdüz mantıksız atıp tutma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooellerhavaya

''Yeni sistemde dershanelere ihtiyaç azalacak.'' azalmasın sen devlet okullarını ön plana çıkarmak istiyorsan. Bu tür bütün oluşumları yasayla yasaklayacaksın. Eğitim almak isteyen okul'dan alacak. Okulları'da adam gibi eğitim verir seviyeye getireceksin. Yok şöyle yaptık böyle yaptık e işte azalmasını bekleyecez kimi yiyorsunuz siz ya

Seni yemişler zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teogu getiren CHP yi şiddetle kınıyorum

• asau kullanıcısına yanıt
    hE HAJUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

hadi ya ? gerçekten mi ? fikrin yok bilmeden dümdüz mantıksız atıp tutma

hadi hadi

• Dersaneler kapalı değil mi zaten?
  • Yeni sistemde özel okulların, dershanelerin etkisi azalmayacak tam tersi artacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

Teogu getiren CHP yi şiddetle kınıyorum

CHP zihniyeti önerisinin iyi kafa yaptığını söylerim hep!

Done done sinavlarda chp zihniyeti sistemine dondunuz. Ne is sirada ne var imam hatipleri kapatmak mi

Simdi senin yas yetmez sene 90lar ortaokuldan mezun oldum. Diplomami aldim gittim semtimdeki liseye elimi kolumu sallayarak kaydoldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tla776

Done done sinavlarda chp zihniyeti sistemine dondunuz. Ne is sirada ne var imam hatipleri kapatmak mi

Simdi senin yas yetmez sene 90lar ortaokuldan mezun oldum. Diplomami aldim gittim semtimdeki liseye elimi kolumu sallayarak kaydoldum.

Şaka maka hakketen CHP zihniyeti tarihe gömülüyo. CHP zihniyetinin elinde bir tek Atatürk kozu kalmıştı, o lokma da elinden alınıyo.

Mevta: CHP zihniyeti
    Ölüm nedeni; intihar
    İmam; Nasıl bilirdiniz rahmetliyi
    Halk; valla hiç iyi bilmezdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 10 Kasım 2017; 15:24:6 >
  • Bu cocuklarin bozdugunuz psikolojisinin elbet birgun hesabi cikacak biryerlerinizden
  • Bu adamda bir haller var son dönemde, hayırdır inşallah

Aynen ya tarihe gomuluyo. Done done 90lardaki sinav sistemine dondunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.