Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Libya'da birkaç tane şehidimiz var (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
14.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
302 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Medya medya değil ki, olan biteni Twitter’dan öğreniyoruz. Ne kadar saçma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rus siteleri 16 türk askeri ve 100 tane kiralık asker diye bahsediyor.

    https://news.ru/world/16-tureckih-voennyh-i-100-sirijskih-nayomnikov-pogibli-v-tripoli/

    dur bakalım, bir kaç tane dedikleri kaç kişi çıkacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 23 Şubat 2020; 22:41:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OZ44

    İddiayı ortaya atan sensin, buyur kanıtı bekliyorum, ya kanıtla ya sus.

    Alıntıları Göster
    Adam haklı ya kanıtla ya da sus. Yazık günah bu ülkenin gençlerine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: racitia

    Tüm dünyaya yayılıp korku salıyoruz dünyanın dengesini sağlıyoruz burda mesaj yazıp devletimize sallayanlar şehitlik kdr güzel bir şey varmı elbetteki şehitler olacak güçlü olmak budur yeter artık dış destekli troller askere para verip gitmeyenlerden ne beklenir zaten biz kefenimizi giydik gerekirse hazırız gideriz de ölürüzde....
    Yaw kardeşimne gücünden bahsediyorsun sen. Gerçek güç ekonomik güçtür askeri güç fasa fiso. Ülke güçlüde biz mi görmüyoruz körmüyüz neyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne içtin şu kafaya sahip olmak için , Kur'an da sadece araplara indirilmiştir diye bi göstersene sen aksine tüm inananlar olarak belirtir ki buradan da belli bi ırkı kapsar diyemezsin , ayette arapların dostudur demiyor inananların dostudur diyor !

    " Allah, inananların dostudur, onları karanlıklardan aydınlığa çıkarır. İnkâr edenlere gelince, onların dostları da tâğuttur, onları aydınlıktan alıp karanlığa götürürler. İşte bunlar cehennemliklerdir. Onlar orada devamlı kalırlar. " bakara 257 ayet
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Ekonomik güç nedir iman gücüdür gerçek güç bu dünya sahte boş parsnı götürebilecekmisin öbür tarafa. Düne kdr diğer ülkelerin önünde el pençe duran Türkiyeden sınır ötesi operasyon yapan Türkiyeye döndük. Kurtuluş savaşındada şehit verdik Çanakkaledede. Orda ölenler insan değilmiydi. Vatan için insan için huzur için kötülerle savaşıp ölen şehit olan bu askerlerimiz için yok boşa öldüler yok neden şehit veriyoruz. Ne yapalım androidmi gönderelim savaşmaya. İtfaiyecide ölüyor sağlıkçıda işçide ölüyor mesleğini icra ederken. Asker şehitlik mertebesine erişiyor ne mutlu onlara. Demokrosiyi sevmiyormusunuz. En çok oyu alan yönetiyor işte ülkemizi. Padişahlıkmı istiyorsunuz? Oy çaldılar kandırıyorlar fln hiç demeyin. Çaldırma kardeşim eğer çalındığını düşünüyorsan. Kandırıldığını düşünüyorsan insanların bir zahmet kandırılmasınlar. İnsanlar cahil diyorsan kusura bakmayın cahiller çoğunluktysa demokraside cahilin seçtiğiyle yönetilmek zorundasındır. Çocuğunuz sizi rahat bıraksında keyif yapın diye eline tablet telefon tutuşturcağınıza alın elinize bir kitap oda sizden görüp okusun ödevlerinde yönlendirin geliştirin toplumu böyle böyle cahillikten kurtarın klavye başına geçip yorum yapmakla olmuyor. Sevmezsiniz yanlış yönettiğini düşünürsünüz haksız yere geldi dersibiz ama ya ispatlayacaksın inandıracaksın korkmayacaksın eğiteceksin eğitileceksin oyunu kullanacak isyediğin kişi ve kişiler tarafından yönetilecek hatta yöneten olacaksın. Kızmak gücenmek yok. Saygıyla benim kişisel düşüncem bu ben ülkeyi hiç olmadığı kdr güçlü görüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Tüm insanları kapsayan din, aynı zamanda kendinden olmayan bütün insanları dışlayan ve dinleri geçersiz gören din.Buna dair sahi hadis de var sure ayet de var. Gömdürme kendini kardeşim.
  • racitia R kullanıcısına yanıt
    Eğitim konusunda yazdıklarına katılıyorum bak. Eğitim seviyesi arttıkça malum partinin oyları düşüyor. Da güzel kardeşim abicim sınır ötesi operasyonlar ne şekilde yapılıyor nasıl yapılıyor görmüyor musun? İdlibde rejim kaç askerimi şehit etti ne yaptık onu söyle bana? Dediğin gibi güçlü olsaydık esede girerdik bir güzel dimi? Bu işlerin yüzde 90ında elimiz kolumuz bağlı. Gereğini yaparız demekle olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mulina kullanıcısına yanıt
    evet inanlar ve inanmayanlar , elbette diğer dinler tahrif olduğundan Allah katında geçerliliğe sahip olan tek din islam

    bak seni anlatan bir ayet ibret al diyecemde o zekaya sahip değilsin yinede bir ümit

    " Onların ateşin karşısında durdurulup «Ah, keşke dünyaya geri gönderilsek de bir daha Rabbimizin âyetlerini yalanlamasak ve inananlardan olsak!» dediklerini bir görsen!.. "
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Bak insanlar egoist olduğu ve çeşitli olduğu için çağlardan beri yönetilme ihtiyacı duymuş ve duymakta. Sözcüler seçilmiş kurullar kurulmuş krallar türetilmiş ve en idealinin demokrasi olduğuna karar kılınmış. Yani halkın çoğunluğu nasıl isterse o şekilde yönetilir. Türkiye bu şekilde yönetilmekten mutlu ve delilide senlerdir iktidar oşan bir parti. Elbette yanlışları olacak elbette eleştirilecek elbette traf olunacak. Hasta olunca bile hastanede tanıdığımız olunca önden sıra almaya işimizi erken görmeye çalışan bir milletiz biz. Adam amcasınınoğlu dururken seni işe alacak değil. Yanlışmı evet yanlış ama sistemi bu şekilde yapan bizi eleştirdiğimiz konularda bile işin ucunda biz olunca o yanlışın benzerini yapmaktan çekinniyoruz. Ne işimiz var suriyede ne işimiz var libyada. Bir çıkarımız varki gidiyoruz. Yani ne askerleri sevmiyor ölsünler diyemi gönderiyorlar. Bir çıkarımız yada bir tehdit varki gönderiliyor. Asker ölüyor şehit oluyor iyi o zaman itfaiyecide yanıyor ölüyor diye yangınamı girmesin. Libyayla ne işimiz olur demeyin komşuya hırsız girmiş aman bizene bizemi girmiş dersek önlem almazsak yarın bize girmeyeceği ne malum. Türbanlılar kebap işlere giriyor diye yaygara yapanlar ee zamanındada türbanlı diye işe alınmıyorlardı. Benim şehrimde sol partide sağ partide dönem dönem iktidar oldu sol gelince solcular torpil yaptı sağ gelince sağcılar ne farkı var şimdi. Kimsenin kimseye kızmaya hakkı yok önce şahıs ben çokmu doğruyum diyecek. Seçilmiş bir iktidar var ve bu halkın oylarıyla sözcü oldular onlar ne derse o olur bu kdr net dogrudur yanlıştır. Yanlışsa oy zamanı ona göre verirsiniz oyu değişir iktidar hakeza yine seçildiler ama gerçekten yanlışlar ve halk seçmeyi bilmiyor buda çoğrafyanın kaderi diyeceksin demokrasi bunu gerektir diyeceksin benim eksiğim yok güzel işim yaşamım var istediğim çoğu şeyi elde edebiliyor ve mutlu yaşıyorum bunuda yönetimin iyi olduğuna bağlıyorum. Ne torpil yaptırdım ne haksız bir yerlere geldim keza eşim bile bilmez kime oy veriyorum onada sormam bazen böyle mecralarda inandığım düşünce yönetim yspısını kendimi tutamayarak isimsiz yapıyorum herkez benim kdr şanslı olamıyor diye bir şeude yok kendin yaratırsın şansını. Üniversite sınavından full çekmekte senin elinde kahvede batak atmakta. Saygılarımla...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Sadece bir ahmak evrendeki tüm sorun ve sorulara sadece bir kitap üzerinden cevap bulabileceğini sanır. Seni ve dinini anlamama zeka gerekmiyor. FAsulyeni fazla zorlama en iyisi.
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Madem bu din evrensel bir din, herkese indirildi hadi ezanı türkçe okusun imamlar. Cuma namazlarini turkce kildirsinlar. Olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zihniyet şu ; Üç olmuş beş olmuş bizim için fark etmiyor panpa. Ben yaparım dedim mi yaparım, girerim dedim mi girerim.
    Bunlar var ya bunlar. Hadlerini bilecekler. Kılıçdaroğlu sen neredesin biz neredeyiz yav. Benim milletim kime oy vereceğini iyi bilir.
  • evrenselliği arapça , meali istediğin dilde açar okursun çok zor olmasa gerek
  • vay senin gibi adama yaziklar olsun rte
    bu kadar artik saygisizlik ve terbiyesizliktr
    artik yasliliktan midir rahatliktan midir bilinmez, agzina geleni lambur lumbur soyluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz yabancı basından.https://www.skynewsarabia.com/amp/middle-east/1323136-?????-??????-????-????-16-??????-?????-?100-?????

    16 Türk askeri ve 100 den fazla paralı asker. Maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden kelle derdi gelişme var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.